7

Анонимен

преди 5 месеца

До hjhj То не е до "знания", а до разбиране. Знанието днес е в компютъра и може да си го намериш за секунди. Не е като преди 50-100 години, когато е трябвало да се ровиш с месеци в библиотеката, докато стигнеш до разни факти и твърдения. Трябваа да разбираш, включително да разбираш, че не знаеш и къде и как да го научиш.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Като прочетох, че Синдикатът използва думата "оценя", вместо граматически правилното "оценява" и ми става ясно и там какви неграмотници са се насъбрали.

5

Public enemies

преди 5 месеца

Китайчета и сингапурчетата сглобяват платки и компютри на възрастта на която нашите ученици пишат без запетайки и пушат т рева в двора на училището.я

4

Аз

преди 5 месеца

Ами..... да прегледат кога резултатите са били най-високи за последните 50 години и да настроят системата както е била когато резултатите са били най-високи. Дали ще посмеят да признаят че това е било преди 89-та? За компютърните науки не важи но математика, литература, история, биология, физика, химия и география едва ли да се променили много :). За историята не съм сигурен ;)

3

hjhj

преди 5 месеца

Да така е прави са. Те ще имат повече знания, от повечето учители.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Айде бе верно ли ? Тцъ тцъ тцъ ... да се чудиш тия китайци и цингапурци как са толкоз напред с едва тройкажии по българско образувание. Видите ли много трудно било, а не че въобще не им се учи или им се учи по пижами дистанционно.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Верният път на българското образование е точно в обратната посока. За 35 години сринаха образованието на всички нива. Възстановяването ще трае поне два пъти повече, но кога ще запомне не се знае.