26

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 24/Така ги отстрелва, че половината им територия на укрите замина заедно с тях..Интересно е каква работа ще свършат тия експонати. Отбий номер..га.н.човска работа

25

До24

преди 5 месеца

Ама не останаха укри да избиват руските фашисти, сега кой ша ги трепе, ти ли, а е отивай, чакат те да ги трепеш, ние много ша сме горди с теб, ща наградим с медал посмъртно.

24

Яснооо

преди 5 месеца

Според копейките тези машини, които са ПОСЛОВИЧНО проблематични (синхронизирани два двигателя, които постоянно дават фира), и които ДЕ ФАКТО не могат да изпълняват бойни мисии сериозно, били "абсолютно необходими" на БА, нищо, че армията НИКОГА не ги е имала на отчет и не може нито да ги поддържа, нито да ги ползва, защото са ненадеждни а да ги запазим струва немалко ПАРИ. Готви са дори да ги скрият по общините, където е ГАРАНТИРАНО, че тези машини НИКОГА повече няма да излязат на ход.

23

до запознат

преди 5 месеца

Запознат си единствено с метиловия алкохол.

22

запознат

преди 5 месеца

Тези БТР-и не стават за фронта и украинските фашисти няма да ги пратят на фронта, а ще ги използват за евакуация на фашистката хунта от Киев след като взривят м р ъ с н а ядрена бомба там с цел дискредитиране на Руската федерация! Тези БТР-и стават за това, защото са снабдени с противорадиационна защита! Въпроса е: Защо нашите политици не се замислят с какво сега ще евакуират себе си от София след като Русия засади няколко тополи в центъра на София?

21

Анонимен

преди 5 месеца

На Украйна ще е по-нужна, с тях ще продължи да отстрелва рашискти фашисти. Даже ние трябва да се гордеем, че с наше оеъжие се могилизира руската фашистка орда.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Явно заминават за скраб. Ще споделят съдбата на разни леопарди и тигри...

19

До12

преди 5 месеца

Да приземиха ги, до няколко години очакваме другите музейни експонати, 70 годишните таралясници ф-16, те затова са толкова скъпи, щот са ретро.

18

До Въпрос

преди 5 месеца

Тая техника е задължително да бъде поддържана в готовност през тия години за времето, когато ще е нужна. Можеш да се радваш, че не е изпролзвана досега, но това не означава, че е желязо за скрап.

17

до 17

преди 5 месеца

то май обратното - укрофашистите са на свършване!

16

абе

преди 5 месеца

тия тъ-панари не могат да го асимилират че измислената украйна просто си отива! никой не може да я спаси! идва новия световен ред!

15

Въпрос

преди 5 месеца

Някой от привържениците на идеята БТРите да се дадат на общините, поддържали ли са нещо по-голямо от ЗАЗ 965?

14

АнонимеН

преди 5 месеца

ИМА ОЩЕ ПУТИНИСТИ ЗА ИЗБИВАНЕ В УКРАЙНА ! ЕВАЛА НА БЪЛГАРИЯ ТЯ НАИСТИНА ДАВА И СНАРЯДИ И ПОЧТИ КАКВОТО МОЖЕ, А СМЕ ТОЛКОВА МАЛКА ДЪРЖАВА! ЧЕРВЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ НА СТАЛИН ЛЕНИН И МЕНТЕ ПУТИН ЛИКВИДИРА ЦАРСКОТО РУСКО СЕМЕЙСТВО ОСВОБОДИТЕЛ!! НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ЛИКВИДИРАМЕ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА ДА ОТМЪСТИМ ЗА УБИЙСТВОТО НА ЦАРСКОТО РУСКО СЕМЕЙСТВО ОСВОБОДИТЕЛ!!! КОЛКОТО И ПУТИНИСТИ ДА СЕ ИЗБИЯТ В УКРАЙНА ВСЕ ЩЕ Е МАЛКО!

13

Тъжно

преди 5 месеца

Квото и да очаква България и българския народ си го заслужават!!

12

АнонимеН

преди 5 месеца

ЗА ПУТИНИТЕ В СЛЕДВАЩАТА 1 ГОДИНА СПАСЕНИЕ ОТ НИКЪДЕ НЯМА! САМО ТЕПАНЬЕ

11

РУБЛЕН РАДЕВ

преди 5 месеца

ауууууууууууууууу ей са ги изтепаха путините! ПОНЕ ОПИТАХ ДА СПАСЯ ПУТИНИТЕ НО СЕ ПРОВАЛИХ ;(

10

Зозо

преди 5 месеца

Рундю да каже какво стана с таралясниците МиГ-29? Приземиха ли ги окончателно тези музейни експонати с изтекъл ресурс? :))))))))) Нали от Полша му изпратиха 1 /един/ двигател на служебното правителство :)))))))))))))))))))))))))) Ай сиктир!!!!

9

Марков

преди 5 месеца

Тогава вето на бюджета! Вето до дупка!

8

Елементарно Уотсън

преди 5 месеца

Според копейките да ги държим докато съвсем ръждясат :)

7

Зозо

преди 5 месеца

...... Манол Манолов от БСП попита дали не е по-добре БТР-ите да се отстъпят на различни общини в страната ...... Хахахааа и в общините кой ще ги ремонтира и подържа, а? Ясно е, че копейките са съгласни даже да ги хвърлим в морето, но да не идат в Украйна. Клоуни руски.