17

Анонимен

преди 6 месеца

МЕДИЦИТЕ В ПИРОГОВ МОЖЕ ДА СА ОРГАНИЗИРАНИ ДА ПОДКРЕПЯТ И ЕЛ ЧАПО И ЕЛ БАЦО, НО ТОВА ВОДИ ДО РАЗСЛЕДВАНЕ ЗАЩО ГО ПРАВЯТ.

16

Анонимен

преди 6 месеца

До До анонимен 12БРАВО НА ПП-ДБ! БРАВО НА МИНИСТЪР ХИНКОВ! КРАДЦИТЕ ВЪН!

15

До анонимен 12

преди 6 месеца

Тук става въпрос за книжовния български език, а не за разговорния. На улицата можеш да викаш и "днескашния ден", но това в случая е недопустимо.

14

Анонимен

преди 6 месеца

100 000 лева заплата взима тоя директор. И избирателите на ГЕРБ и ДПС го защитават. Щото нямат акъл...

13

Анонимен

преди 6 месеца

Боко превърна болниците в опг

12

Анонимен

преди 6 месеца

ЗАЩОТО КРАДЕ

11

Анонимен

преди 6 месеца

Глаголна форма сменява има в бълг.език, но е разговорна. Един журналист трябва да прави разлика и да умее да използва правилен книжовен български език, не да пише, както си говори.

10

D

преди 6 месеца

Госпожо автор *** Христова.Пише се "сменя", не "сменява"

9

Обективен

преди 6 месеца

Глагол "сменява" в българския език не съществува, уважаеми неграмотни журналисти! Има глагол "сменя". Съща така няма влезна, излезна, напреде, назаде и т. н.

8

Анонимен

преди 6 месеца

СменяВА се, щото е непослушко. Вместо да застане на страната на Тагаренко и да защити неговия човек, взе, че защити колегите си, а на Емин му биха шута. Е, сега ще си плаща, като е толкова смел, не се забравят и прощават такива постъпки.

7

смукарска катя

преди 6 месеца

Не пипайте Пирогов и ЦСМП , оти ДПС ще ви накаже , Гелев магия ще ви направи , на Бойко ще ви наклевети , министъро , че урочаса и че ви изволнат сите селяци , да си одите на село да ги пасете овцете , да ги гоните кокошките да им мерите кръвното с проф. Костадин Ангелов - БОТОКСА , най-умнио от ГЕРБ след проф. Асен Балтов / Асан Балтъджъ от Пирогов.

6

баба мара

преди 6 месеца

за качеството на лекуване ще се произнасят само пациентите минали през етажитена пирогов останалите ще мълчат защото ние си патим няма организация пенсионирани доктори до обед работят в пирогов след обяд в частния кабинетсанитарките ни упрекват че идваме като на хотел въпреки че сме по 4 в стая безтоалетна в стаята трябва нова болница на тихо място старите болници не са за 21 век

5

Е,колко да е успешен

преди 6 месеца

Щом Пирогов има 34млн.задъжения?

4

ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ

преди 6 месеца

ПП ДБ ИЗВЪРШВАТ ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРИТЕ - НЕ НИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СЕ ЛЕКУВАМЕ-ПЪРВО С ЕЛЕКТРОННИТЕ РЕЦЕПТИ, ВТОРО СЪС РАЗРУШАВАНЕТО НА ПИРОГОВ И ДРУГИТЕ ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ....... ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРСКОТО СЕМЕ, СЪЩО КАТО ПУТИН ИЗВЪРШВАЩ ГЕНОЦИД НА УКРАИНСКОТО СЕМЕ...... САЩ И РУСИЯ РАЗЧИСТВАТ НАШИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ЗЕМИ, ЗА ДА ГИ НАСЕЛЯТ С МИГРАНТИТЕ ОТ АФРИКА И АЗИЯ....

3

15 Милйона ЕВРА и вс

преди 6 месеца

е пак Не се затваря тая болница . Само сменят един бос със друг - реформа е . Голяма заплата , Бонуси , извънредни часове . Всеки иска . В болница в Гази нямат късмет . Вече 96 са ги бомбили , и са мъртъвци - около 6000 доктори . Може да ходи в Киев , там търсят - точно подобно човече .

2

Анонимен

преди 6 месеца

Сменява - сменя! Отдавна си мисля, че не учат български език в специалност журналистика. Справят се само старите кадри, новите, като ги чета, ми иде да хвана червен молив, като ги слушам, едни лоши мисли ме нападат.

1

Dido

преди 6 месеца

СМЕНЯВА?!??!?! Честно ли? Покъртително образование....