15

Анонимен

преди 5 месеца

Тези трябва да започнат да правят смислени филми за да се издържат сами.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Култура, колко да е кулутра като от години само за пари ревете, във филмите театралничите, в театъра сте като циркаджии, музика не правите, некви чалга *** с джуки и цици ви отвяват по всички класации. Я по-добре хванете да правите нещо друго, в крайна сметка данъкоплатеца не е длъженда ви издържа, културата не е самоцел, като не ставате чао.

13

Шебек

преди 5 месеца

*** при Коцьо бе, до сега никой не е върнал... За пример Мангъров....

12

Анонимен

преди 5 месеца

Високи заплати само за младите артисти, поне 2-3 хиляди, сега тия старите са като сухо дърво, култура няма да родат да си се пенсионират и да дадат път и бюджет.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Тиквата отново е активирал лакеите си да плюват Правителството, в което той самият участва, макар и Задкулисно. С други думи Банкяският интригант, похотливец, крадец и лъжец, отново протестира сам срещу себе си. Както през 2020-та.

10

Анонимен

преди 5 месеца

За да направят стачка, артистите трябва да блокират участията си в шоупрограмите.

9

Анонимен

преди 5 месеца

В САЩ НЯМА министерство за културата, но има министерство за ветераните от войните, въпреки че охициално не били водели войни последните десетилетия. Нека някой знаещ за Великобритания да напише дали там има съптветно министерство. Аз не намерих сведения. Намерих обаче, че във великобритания думата "министър" не съответства на н нашата, а е по-ниско ниво служител. Пиша това, защото оттам идва пренебержението към културата Там и всички "изкуства" наблягат на лошото, виждаме перманентен Хелуин.

8

Анонимен

преди 5 месеца

А такаааа. Цъкайте минус чета на коментар 5. Страната на кючеците, брадясалите шма тки приличащи и говорещи като пакистанци. Хе хе хе кеф. Засегнахте ли се ми ш ки? Хе хе хе

7

АЗ

преди 5 месеца

Мутафчиев , що не рева на Баце кога беше на власт...?! Не смееше , нали ? Гиди некадърно артисче такова ! Ролята на Ачо от ,,Дунав мост" ти е най-успешна !

6

Момо

преди 5 месеца

Този къде видя да се вдига бюджет за една година с 50%?

5

Анонимен

преди 5 месеца

Мутафчиев е прав. А България отделя 0.2% от бюджета за култура. Такава държава в континентална Европа не съществува. Пример Албания, Тъподония, Сърби Я отделят по 2%-5% за култура. Пускайте бради и плющете кючек и да не забравяте английски думи да вкарват да приличат на пакита. А ама то вече си го знаете. Хе хе

4

няма в бюджета ,

преди 5 месеца

ако има да ги даде за друго . кеца пенсия не му трябва , че е милйонер . бояна е черна дупка . пари за звезди да дойдат , а филмите ни без цензура и глупашки . хахаха

3

Отврат

преди 5 месеца

По всички сайтове - само гнусни герберасти, които хем са чест от Сглобката, хем не спират да плюват Правителството.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Културата е като Украйна.И да даваш ефект никакъв.

1

Любо

преди 5 месеца

Това е най-некадърният артист и най-противната личност!