60

Да

преди 9 месеца

Дебеляне, помним призива Братя от митингите и си задаваме въпроса откога прововерните обичат свинско!

59

Анонимен

преди 9 месеца

Шиши се размечтал.

58

Анонимен

преди 9 месеца

Народ с унищожено национално съзнание и способност за критично мислене не трябва да участва в избори. Такъв народ няма реална преценка, няма вече историческо мислене, няма инстинкти за самосъхранение. Доказваме го вече 33г. Стратегията на Алън Дълес постигна своето.

57

Анонимен

преди 9 месеца

България си заслужава съдбата след като допускаме тази особа да ни учи на антикорупция и морал, нонсенс. Тази особа ликвидира Булгартабак, КТБ ,Лафка, всичко до което се докосва умира! Днес чета че дори честните турци не го искат доверието в него е 5%, а в ДПС и Доган 12, извода е за вас.

56

Здравейте ШАРАНИ !

преди 9 месеца

Преди месе ви хванаха на Изборите на гола кука. Дори и да сте продали гласа си, вече дойде сметката за плащане.

55

От хората

преди 9 месеца

Най-лесно се печели доверието на неграмотните, гладните и тъ,,пи, те.Даваш им 30 лева / видяхме го на изборите/ и готово. Стадния принцип,а после кучета ги яли.

54

сашо

преди 9 месеца

500 години не стигнаха

53

+

преди 9 месеца

Днес ни залива с лика на Лили всеки ден. За да свикваме. Или ЩОТО ШИШИ СИ ПЛАЩА РЕКЛАМАТА

52

Анонимен

преди 9 месеца

Херсонска област. Поради големите загуби на киевският наркокартел в Кринки продължава прехвърлянето на подразделения от 37-а бригада на десния бряг. Очевидно изчислението е направено за бързо замръзване на Днепър и вероятно ще бъдат направени опити за увеличаване на обема на доставките за десантните сили в Кринки. Тиловият район обаче не се промени по време на десантната операция и се ограничава до района Тягинка - Токаревка - Ивановка, там активно действа оперативно-тактическата авиация на ВКС на РФ. Без промяна остава обстановката в района на пътния и жп Антонов мост.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Флангове на Артьомовск.В Клещеевка ВС на РФ продължават да притискат зомбираната по натовски стандарт биомаса по височините.Руската артилерия и авиация активно действат в района по блиндажа на опорника "Остров".На север има леко настъпление на ВС на РФ близо до Богдановка в района на пътя за Часов Яр,но след поредица от малки бързи придвижвания сега ВС на РФ малко се забавят.От следобедните часове на 5.12 в този район се водят интензивни боеве,артилерията работи активно и от двете страни,зомбитата на киевската хунта използват част от резервите си за възпиране на атаки и активно използват касет

50

Черноризец Хлабав

преди 9 месеца

Аспект, често асоцииран с първичния нарцисизъм, се появява в ранното есе Тотем и табу, в което той описва своите наблюдения върху деца и първобитни хора. Това, което е наблюдавал, е нарекъл магическо мислене, както и вярата, че човек може да влияе на реалността чрез желанията или сила на волята си. Фройд смята, че магическото мислене с вярата в себе си като във всемогъщ е част от нормалното човешко развитие.

49

2

преди 9 месеца

на атаки на ВС на РФ. След загубата на промзоната в югоизточната част на града, която Военна хроника описа подробно по-рано, 110-та МПБ на киевският наркокарел активно проучва границите на улиците Чкалов и Суворов с цел създаване на отбранителни линии. Извозването на ранените и снабдяването на бригадата върви трудно: голяма част от цивилната техника на формированието е унищожена от руската артилерия и БЛА.

48

1

преди 9 месеца

Авдеевка. На север продължават тежки боеве в района на Степовое: половината от селото все още е в сивата зона, части от 47-а и 67-а механизирани бригади са се оттеглили, за да се прегрупират и са получили свежи подкрепления от мобилизираните. Боевете се водят и в района на жп линята от северозападната страна на коксхима. На юг, в района на Северни, 53-та МПБ на киевският наркокартел има проблеми със снабдяването: в района на Орловка преди няколко дни беше унищожен склад с боеприпаси и оборудване. Киевската хунта предприемат активни действия само в рамките на градски квартали и/или в отговор

47

Черноризец Хлабав

преди 9 месеца

Всъщност на всеки може да бъде приписано притежанието в някаква степен на нарцистични черти, но определени форми на нарцисизма могат да бъдат много ограничаващи и се класифицират като патологични например нарцистичното личностно разстройство и зловредния нарцисизъм. Психопатията, дефинирана от Пълният списък на психопатиите на Хейър, също съдържа нарцистичен фактор.

46

Аз промяната

преди 9 месеца

И какво е положението на България вече 3 год

45

Черноризец Хлабав

преди 9 месеца

Терминът нарцисизъм означава любов към себе си и се свързва с ред характерови черти, засягащи собственото възхищение и егоизма. Името е избрано от Зигмунд Фройд, от гръцкия мит за Нарцис, който бил орисан да се влюби в собственото си отражение във водата.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Росенце беше началото на операция делян Пеевски премиер! Ицках му е най верния слуга на Доган

43

toti

преди 9 месеца

Явно ДПС има договорка да се върне в схемата и отново да има начини да краде държавата,било то с дървен материал или контрабадни цигари и кво там се сетите!Мног е НЕНОРМАЛНО хора преследвани по законите на Европа да са в парламента и се крият като мишоци без страх от закони,какво остава за нормалния човек и той да краде....

42

Анонимен

преди 9 месеца

Преди да се появи промяната Киро и Асен, Бойко и Пеевски се криеха по горите, сега се готвят Пеевски да е премиер

41

ДЕЛЯНЧО

преди 9 месеца

ПО КОЛКО ПАРИ ЩЕ ДАВАТЕ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ГЛАС ЩОТО АКО НЕ ПЛАЩАТЕ И К6ОРАВ ТУРЧИН НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС