45

Анонимен

преди 9 месеца

Не си хвърляйте парите на вятъра.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Сащ искаха да завоюват и Украйна както направиха с България, Хърватия, Полша и т.н., стъпваъки върху омразата към руснаците. Е да, ама нещо се закучиха.:) Това, което шскаха, се оказа Невъзможно. А и Ненужно. Ама кой да мисли добронамерено? Злото си знае само крадене , източване и смърттт.

43

Психолог

преди 9 месеца

Даже и да отпуснат това финансиране - то няма да е никак достатъчно за победа, по простата причина, че Русия разполага с ядрено въоръжение, а Украйна - не. Затова пък Сащ са достижими с това оръжие и те отлично знаят това. Ще рискуват ли собствения си живот и децата си заради украинците? Едва ли.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Знаете ли коя е най-голямата ни трагедия? Мисля, че в конфликта между глобалисти и реалисти сме заложили на грешната страна. Някак проливаме кръв, за да се окажем в лагера на губещите, каза Арестович.Видях посещението на германския президент в Катар, където забравиха да се срещнат с него. В продължение на 30 минути той не напусна самолета, докато властите в Катар не измислиха нещоИ говорят, че Путин е изолиран на международната сцена. За малко да му направят конен парад в Катар.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Чуда съ, ша стигнат ли четиристу дeвици дет чекат у рaя ритналите 6aкърчату полвин мильон руски пpo'cтака! Aллаx aк6ap!

40

Анонимен

преди 9 месеца

Плащат на Украйна да си умират! И си го казва тоя раптил!

39

Анонимен

преди 9 месеца

Сами си го казват, че те поддържат тази война!!! Пълен цирк!!

38

Пян_Гъ

преди 9 месеца

"САЩ ще са отговорни за поражението на Украйна без финансиране" -- Тоест, ако има финансиране от САЩ, Украйна ще воюва с/у Русия, а ако не, няма да воюва (друг въпрос е, че трябва деца и жени да идат на фронта). САЩ СА СТРАНА В КОНФЛИКТА и затова очертаващият се провал с/у Русия е всъщност провал на САЩ! Ама не е за първи път - Корея, Виетнам, Ирак, Либия, Афганистан и т.н. Свикнали са. Ама лошото е, че този път ВСИЧКО ЩЕ РАЗЛИЧНО: КРАЙ НА ДОЛАРОВАТА ХЕГЕМОНИЯ.

37

3737

преди 9 месеца

Нищо следва разграбване на Украйна. Години наред хората ще плащат скъпата американска военна техника. Зеленски вече е пътник във всякакъв смисъл. Може би скоро ще бъде ликвидиран от най-близките му. Театърът свърши.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно ми е, проамериканските ни СМИ и телевизии дали ще отразят посрещането на Путин в ОАЕ. В Абу Даби го посрещнаха веднага след слизане от самолета, за разлика от Щайнмайер, президентът на Германия, който чака половин час самотно на стълбичката на самолета до го посрещне някой в Катар. По дърветата на булеварда, по който мина кортежът, бяха окичени знамената на Русия и ОАЕ. И черешката на тортата -в небето прелетя ято самолети, изпускащи цветен дим с цветовете на руското знаме. Санкции ли!

35

Анонимен

преди 9 месеца

Ми те САЩ са отговорни и за началото, ясно е, че и краят е техен също.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Каква е файдата на Федералния резерв на САЩ от тая война? Да не би щото държат златния резерв на Германия и на повечето от ЕС и не им го дават, принуждавайки ги да да харчат пари за оръжие? Но след края на войната ще трябва да отворят кесията и да връщат всичко заграбено.

33

Фитьо

преди 9 месеца

Да звъннат на Сити кеш и няма да реват!

32

абе

преди 9 месеца

ей, пат-ко, не разбрахте ли, оръжие да пратите братушките го трошат като орехи, пари да пратите укрофашистите ги крадат! големи амсалаци излязохте!...на измислената украйна и турете кръст!

31

Сата НАТО

преди 9 месеца

Копе летата от смесени бракове на бълга-раци и руз-скини още дълги има да ронят сълзи над трупа на Просията.

30

Сата НАТО

преди 9 месеца

Изобщо не е само меморандума от Будапеща. САЩ имат споразумение за военно сътрудничество с Украйна, което де факто я прави американски съюзник толкова, колкото и всеки друг съюзник от НАТО. Просто е на двустранна основа, а не блоково като с нас. И спорът не е дали да оставят Украйна на Просията - това е абсолютно изключено. Спорът е дали да се плати скъпо или да се пробват да минат по-дзифтарски. И това са абсолютно вътрешнополитически игри, не променят генералната линия на външната политика

29

Анонимен

преди 9 месеца

Дано да дават докато се затрият!!!

28

Анонимен

преди 9 месеца

До тук 300 милиарда хвърлихте и положението било тежко ..... С новите 60 милиарди ще цъфне ли??

27

Така

преди 9 месеца

Войната се води на основата на пакта Байдън-Путин, който скоро ще бъде оповестен, със съдействието на Зеленски. Това го разбраха и малките деца. Стратегията на САЩ - давай толкова помощ, колкото да има патова ситуация. И Байдън да прибира постоянно комисионни. Нали помните как 5 месеца преди началото й ни казвха, че ще има война, всичко е запланирано.

26

Сата НАТО

преди 9 месеца

Никой няма да остави Просията да вземе Украйна. Просто едните искат да минат по-тънко. И това е именно защото войната върви повече от добре за Украйна и Запада. Затова има мегдан за пазарлъци и партийно извиване на ръце преди изборите. Това си го запишете, простите фенове на Фашиска Просия. Войната се развива отлично, НАТО трепе Просията само с два пръста - като обикновена гньида.