183

Анонимен

преди 9 месеца

Херсонска област. Поради големите загуби на киевският наркокартел в Кринки продължава прехвърлянето на подразделения от 37-а бригада на десния бряг. Очевидно изчислението е направено за бързо замръзване на Днепър и вероятно ще бъдат направени опити за увеличаване на обема на доставките за десантните сили в Кринки. Тиловият район обаче не се промени по време на десантната операция и се ограничава до района Тягинка - Токаревка - Ивановка, там активно действа оперативно-тактическата авиация на ВКС на РФ. Без промяна остава обстановката в района на пътния и жп Антонов мост.

182

Анонимен

преди 9 месеца

Флангове на Артьомовск. В Клещеевка ВС на РФ продължават да притискат зомбираната по натовски стандарт биомаса по височините. Руската артилерия и авиация активно действат в района по блиндажа на опорника "Остров". На север има леко настъпление на ВС на РФ близо до Богдановка в района на пътя за Часов Яр, но след поредица от малки бързи придвижвания сега ВС на РФ малко се забавят. От следобедните часове на 5 декември в този район се водят интензивни боеве, артилерията работи активно и от двете страни, зомбитата на киевската хунта използват част от резервите си за възпиране на атаки и активно из

181

1

преди 9 месеца

Авдеевка. На север продължават тежки боеве в района на Степовое: половината от селото все още е в сивата зона, части от 47-а и 67-а механизирани бригади са се оттеглили, за да се прегрупират и са получили свежи подкрепления от мобилизираните. Боевете се водят и в района на жп линята от северозападната страна на коксхима. На юг, в района на Северни, 53-та МПБ на киевският наркокартел има проблеми със снабдяването: в района на Орловка преди няколко дни беше унищожен склад с боеприпаси и оборудване. Киевската хунта предприемат активни действия само в рамките на градски квартали и/или в отговор на

180

Абе

преди 9 месеца

Да изровя изпод килима простичкият факт, че Киевският Фюрер, Евреинът Зеленски аплодира на крака Нацистът Ярослав Хунка в канадският парламент. Хунка е бил във Вафен СС, СС Галичина, същите Нацисти, които избиваха евреи през ВСВ. "Героите" Нацисти от Галичина са обявени за герои на Украйна. Отново сме с Нацистите и на никого не му пука. Свобода, демокрация, човешки права? Да бе, да :)

179

Анонимен

преди 9 месеца

Най големите защитници на "свободния свят" в България всъщност изглежда че не са ходили на запад да видят от първо лице анархията която цари.Те живеят в някакъв измислен свободен свят.

178

Анонимен

преди 9 месеца

"Свободен свят" ти на коя планета живееш бе? Къде е този свободен свят ? Ти плащаш ли си ипотеката? Вдигат ли ти лихвата тоя свободен свят? Остават ли ти пари да гледаш децата си ? СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА ЗАПАДА Е РАВНОСИЛНА НА ЗОМБИ АПОКАЛИПСИС, СЕГА РЕВЕТЕ БЕЗ ОСНОВАНИЯ ИЗБЕЛЕНИТЕ МОЗЪЦИ.

177

Хелоу

преди 9 месеца

Много ли беше умно да правиш война със една от Великите Сили до теб, след като сам не можеш да я обезпечиш? Всички знаят че Щатите днес са тук, утре ги няма. Накъде духа вятъра на изгодата. Хубаво е и нашите русофоби дети ни управляват да вземат поука. Но за жалост за това се иска акъл.

176

До 57

преди 9 месеца

Умря 17 годишно Дете от сиропиталище, било 3 седмици на тренировка и пуснато в месомелача. А жени доста вече измряха по окопите, в Телеграма има бая клипове. Проклети да са тези, които пращат хора на сигурна смърт.

175

ЛОшото е

преди 9 месеца

Че всички български патриоти се мислят за чистокръвни руснаци и по същество са си предатели на родината !

174

1280

преди 9 месеца

С наште БТР-и е абсурдно Украйна да загуви каквото и да е.А Крим не е руски, не е украински, не е и турски. Крим е Македонски, разбира се.

173

rambaldievskievich

преди 9 месеца

Свободният свят трябва всячески да способства за разпадането в обозримо бъдеще на русия (с малка буква р). Иначе въобще няма да има повече свободен свят.

172

Румен

преди 9 месеца

Украинците трябва да вдигнат бялото знаме и това безумие да приключи. Не забравяйте, днес войната не ке води на територията на Украйна, а на територията на три самостоятелни държави- ДНР, ЛНР и ЗНР. Вярно е, някога това беше част от Украйна, ама вече не е. Трите народа решиха така. И още нещо- Зеленски и шайката около него не искат провеждането на избори, защото още от сега знаят, че ще загубят. Народът на Украйна мрази тези *** и отявлени фашаги. Дали го написах ясно?

171

Анонимен

преди 9 месеца

Както западът неспирно настройва Сърбия и България така и Русия и Украйна. За тях обединението на славянските народи в разбирателство и добросъседство е опасност номер едно. ЩОТО СА ГОЛА ВОДА НА НАШ ФОН. А НИЕ НЕ НАСТРОЙВАМЕ ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА. А ТРЯБВА.Прочети още на: https://dnes.bg/balkani/2023/12/05/koi-e-bylgarinyt-zadyrjan-za-shpionaj-v-syrbiia.591375

170

Анонимен

преди 9 месеца

Пpo'cтака ша познайш по пpo'cташкия eзик, и всеки ден обявява другите за пpo'cтаци! Ceл'янин!

169

Анонимен

преди 9 месеца

Пpo'cтака ша познайш по пpo'cташкия, и всеки ден обявява другите за пpo'cтаци! Ceл'янин!

168

Анонимен

преди 9 месеца

Най обичам да ми крекат луди жеби!

167

Анонимен

преди 9 месеца

Олександър е Олек. А от кого украинците са взели фамилиите? От вaтянкити ли?

166

Спукан балон

преди 9 месеца

Натовският балон се спука. Грамотен човек не би повярвал на локумите, които се разтягаха. Жал ми е за неграмотните украинчета, които отидоха на заколение, защото се вързаха на англосаксонската въдица. Англосаксонците (САЩ и Обединеното Кралство) предизвикаха войната още преди 10 години с ясното съзнание, че много славяни ще умрат, а континентална Европа ще бъде отслабена за сметка на долара и лирата. В ЕС също много зелки се вързаха, но да обеднееш е по-добре, отколкото да умреш за чужд рахат...

165

Аз

преди 9 месеца

Още има такива които използват изрази като "уРкайна да спечели" или "Загуби" войната. Какво означава да спечели? уРкайна е унищожена! За възстановяването на инфраструктурата ще трябва десетилетие. А тези които ще Възстановяват вече са известни и не са замилели за уРкаинеца!

164

Анонимен

преди 9 месеца

Ми те САЩ не са на зор, що да си дават зор!? Тия украинци къде им е акъла!?