104

До Емигрант

преди 6 месеца

И аз съм емигрантка дето ти пиша тези неща затова не мога да протестирам в България. Но си прав, българите защо не протестират а се примиряват с унищожаването си незнамедни излезнат на протест, платят им да спрат протеста и това е..другите ги мързи!

103

До 111

преди 6 месеца

Какво ВЪЗРАЖДАНЕ бе гоvеdо ? Ти още по-голям иdioт можеш ли да бъдеш ?

102

Емигрант

преди 6 месеца

До 110 "До емигрант" - ами тогава протестирайте срещи тези нечовешки правила в Конституцията ви, защо стоите пред компютрите и скимтите ? Къде по света го има това да не участва в избор на управление, в робовладелски СТРОЙ ли живуркате където се самоизбират робовладелците, а робите им ръкопляскат и само по домовете си реват ? Свободни сте, знаете ли това или НЕ ? Защо не са обедините и да загърбите партиите, те по-важни ли са от собствения ви живот ?

101

До 108

преди 6 месеца

Не всички партии са евроатлантически..има и алтернатива Възраждане..

100

До Емигрант

преди 6 месеца

Ти не можеш да разбереш че по закон дори само 1% да гласуват ПАК ще изберат Правителство!Протест ще е само ако 0% гласуват ( а това е невъзможно, най малко Киро, Бойко и Пеевски ще отидат до урната). Закона не дефинира при колко процента минимална изборна активност са легитимни изборите..според мене при 30% трябва да ка НЕлегитимни но не е така виждаш..

99

Анонимен

преди 6 месеца

ГЕЙРБ имат около 3-4 % от народа. Главно шопи и софиянци са забогатели от прехода. Но и те имат нужда от армия и полиция която да пази имотите и парите им.

98

Анонимен

преди 6 месеца

Това е все едно да ти подредят една маса с 20 вида *** и да ти кажат:"Избирай какво ще вечеряме" и гогато откажеш да избираш да ти кажат "Видя ли сега! Заради това, че не избра нищо, всички ще вечеряме изпражнение! Ти си виновен, защото отказа да избираш"..

97

Анонимен

преди 6 месеца

Бай Тошо ви разглези онова поколение, за това за нищо не ставате и се кланяте на Кремъл като замаяни. Трябва да се кланяте единствено на Бай Тошо, защото той го направи въпреки Кремъл.

96

Емигрант

преди 6 месеца

Вие не трябва да сте в ЕС, първо защото не знаете, че отказът от гласуване е демократичен и ефективен начин на протест срещу мафията и корупцията, второ се мислите, че сте единствените "умници" на тази планета и трето още не можете да разберете, че само проsтотията е основата на беднотията - "проsт народ, слаба държава" ! Ще си останете вечно най-бедни в ЕС от "знанията" които имате и "раздавате", но защо ли никой никъде не ви ги иска и взима ?

95

Анонимен

преди 6 месеца

До 80% Трябва да се обединат в БКП както 1944 г. защото разделени са слаби.

94

Тулупа зя тези

преди 6 месеца

4 нещастни процента се е бръкнал с 4 милиона-как ви се струва , ако бяха 10...., а?!!!!!

93

Това не са много

преди 6 месеца

Като ке има предвид че само 20% гласуват..са достатъчни 4000 гласа ( две циг ански махали или един хеш код) да победи едната партия пред другата..

92

да

преди 6 месеца

ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!

91

Избирател

преди 6 месеца

водят с 4 процента, надолу към дъното.

90

Анонимен

преди 6 месеца

Хората се отказаха защоо демокрацията се оказа меннте и лъжа. При БКП беше в пъти по-добре живота. Сега само дигат цени а няма заплати и работа.

89

80%

преди 6 месеца

От Българите които не гласуват са се предали и приели бедността и физическото си унищожение от Политическия така наречен Елит!

88

Анонимен

преди 6 месеца

Тая мафия много пара има бре. Плаща на 80% от населението да не гласуват!!! Няма ли да им е по-изгодно да платят само на 50% да гласуват за тяхната партия? Или мафиотите не ги бива в математиката?

87

До 90

преди 6 месеца

Опита се да покажеш знания ли ? Говорих ти за държава не за столица !

86

Гласоподавател

преди 6 месеца

И все по малко ще стават и същевременно остават

85

До Емигрант

преди 6 месеца

По трудно се манипулират резултатите с Машини и Ала Бала когато повече реални хора гласуват!