9

0880

преди 9 месеца

До Шефрет ---- Руските сили прекъснаха доставките на Артемовско-Соледарската групировка на въоръжените сили на УкрайнаЛУГАНСК, 4 декември РИА Новости. Руските доброволци прерязаха главния път за снабдяване на украинската групировка войски в Артемовско-Соледарския участък на фронта, съобщи за РИА Новости Алексей Селиванов, представител на корпуса и помощник-командир на Енисейския отряд.Източник: РИА НовостиЧетири щурмови групи сега работят по този маршрут в района на Артемовски.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Какво става бе, копейки??? Нали уж нямало Украйна!?

7

абе

преди 9 месеца

тия западналите си дрънкат глупости да не заспят! и каква толкова впечатляваща работа е свършила украйна, в киев не могат да си покажат носа от бомбоубежища и землянки...на фронта ги трепят като въшки...дрън-дрън!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Каква работа свърши, освен че е частна армия? В голяма част заради корупцията им САЩ спряха парите. Да не говоря, че никой не знае територията и населението на тази държава. Тези от ЕК не са нормални. Най-интересно би станало, ако Украйна е в ЕС или преговаря и Русия я превземе. Тогава Русия става ли член на ЕС? Разбира се, те като *** повтарят, че 'няма как Украйна да загуби'...какви хора водят този съюз...нищо чудно, че от най-голямата сила, вече чувствително изостава от САЩ и Китай.

5

Хора

преди 9 месеца

В ЕС вече се вкарва куцо и саката,това е краят на една хубава идея при създаването на ЕС.

4

Лудост

преди 9 месеца

Как ще вкарате в ЕС,страна в война и с фашистка хунта на власт?!

3

Дж

преди 9 месеца

Да видим какво ще остане от Украйна. А да сменим темата, ние в Шенген кога, след Украйна ли?

2

aaaa

преди 9 месеца

Направо в Шенген и във Еврозоната ги вкючвайте ! Невероятна работа свършиха за 2 г си съсипаха държавата и я обрекоха на мизерия .

1

Шефрет

преди 9 месеца

Че то бая ще се разрастне ЕС ,ако приемат и Росия) Нали Украйна ще му е република скоро)))