418

Анонимен

преди 5 месеца

До РаковскиМи патриоте, продай ги тогава за скрап и направи с парите болница, за какво се буташ толко гробища да правиш.

417

ДА

преди 5 месеца

Тези машини щяха да свършат хубава работа преди дни,когато ни затрупа снега.Те минават през преспи и непроходими места,дори само заради тавика неща,те си ни трябват!!

416

Респект!!!

преди 5 месеца

Това е моят президент!!! Говдея се, че аз лично и цялото ми семейство гласувахме на двата поредни избора за генерал Румен Радев и убедихме още няколко съседи и приятели за същото!!!!!

415

123

преди 5 месеца

СЛУГА НА КРЕМЪЛ!!! ПРЕДАТЕЛ!!!

414

Анонимен

преди 5 месеца

Радев като един патриот и отдаден на народа политик е в правото си да спре разграбването на държавата. Армията ни остана без самолети сега ще остане и без машини. Но да се замисли над следното - с какво ще поддържа тези над 40 годишни таралясници - отношенията с Русия са скъсани, икономиката им е парализирана, т.е. резервни части йок. Наистина е по-добре да се оттървем от всичко старо и руско. Не одобрявам замяната с американска техника, с европейска звучи по-логично, но не ни трябват руски жел

413

Анонимен

преди 5 месеца

А защо до сега не ги използваха тези машини? По време на президентските служебни правителства имаш предостатъчно време- няколко години. Или фигурантът много внимава да не вземе случайно някой счупен БТР да навреди някак си на кремълските му господари!

412

ГЕРБ ДПС ИТН дъното

преди 5 месеца

Радев слуга на СССР работи срещу Българско правителство. Импичмънт.

411

Анонимен

преди 5 месеца

442. Нали за това имаме политици дипломати така да си вършат работата че никой да не ни напада

410

Интересно ми е

преди 5 месеца

Дали гумен крадев би наложил забрана за БТР за русия?

409

уточнение

преди 5 месеца

Вместо БТРи , на подлия еврейн Зеле можем да подарим угоения Делян ,за Коледа!!!Тагаренко и Денко-бонус!!!

408

bl

преди 5 месеца

Президент Радев е единственият истински Български президент. Всички преди него бяха наивници, послушковци, безличности, ***, и т.н.

407

видинлиика

преди 5 месеца

БРАВО НА РАДЕВ. ЕДИН ЗДРАВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК В ТАЗИ НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЯ.

406

Анонимен

преди 5 месеца

Точно моят президент,много по мек отколкото бих искал но и така е начало на нещо като независимост на окупираната ми страна.Пак бих гласувал за него.Нищо даром няма да даваме на никои ако то е нужно на нашите граждани=не сме кръводарители,искате оръжия =платете си ги,искате бтр ми платете си ги ,искате медицински персонал -ми платете си за него искате кадрови военни=ми платете си им като на наемници .Ние не подаряваме

405

Измамата

преди 5 месеца

За поливна вода дето струва 5 ст. кубика плащаме 5,30 лв. продават ни я като питейна. Плащаме и мъкнем и бутилки минерална за пиене и готвене и реално водата ни излиза средно 10 лв. за кубик като добавим и минералната дето струва 3,50 лв за 10 л.

404

Анонимен

преди 5 месеца

Машините са "МНЗ", гресирани и консервирани в пълна бойна готовност и тъй като са МНЗ, което змачи "Машини неприкосновен запас" промяната на статута им може да бъде променен само от оторизиранто за това органи.До тогава никой не може да ги използва или продава или подарява"

403

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на президента!Ние сме най-бедната страна в целия ЕС,а онези искат без пари да изнесат техника като отгоре на всичкото ние българите да плащаме транспорта.Представяте ли си за каква наглост става на въпрос?!Хамериканците да си им дават!А защо не им дава от джоба си онзи Джонсън,който спря мирните преговори в Инстанбул?!

402

500лв -нова такса

преди 5 месеца

Междо другото в кабинета има предложение да се сложи допълнителна такса от 500 лв. освен еко таксата- за употребявани автомобили внос. Без значение на модел, цена и година. Вкарва си олигарче Ферари за 500 хиляди -500 лв.-0,1% такса, вкарва си бачкатора голфче за 5000 лв. и на него 500 лв .-10% . А най-наглото е ,че тези пари щели да се дават за субсидия при закупуване на чисто нови електрички. Та 500-те лв. на бачкатори да отиват за подкрепа на оня дето си взема нова кола за 100 бона средно

401

Анонимен

преди 5 месеца

Радев ако се кандидатира е новият премиер. Без коалиция. Просто по- голямата част от обществото е на неговото мнение.

400

Анонимен

преди 5 месеца

На тия,които сега отписват Русия,бащите им по същия начин отписваха Америка! По спокойно,казвам с патриотарството!

399

Edin tam

преди 5 месеца

Чисто нови машини, които са в пъти по-добри от Хамериканските. Издържат на мина и са доста добре екипирани. Страхотен подарък, безспорно. В замяна, милите кравари, ще ни разрешат да си закупим от техните страйкъри, които не издържат на мина и са общо взето кофа за *** на колела. Няма проблеми, родолюбци. А случайно да знаете, че сега пак същите натискат зеленото човече и е сключена седлка, в която Украйна дава 400 кв км за гробище на хим и радиоактивни отпадъци ....