9

Гражданин

преди 5 месеца

Баси наглите променкаджии. Ако не стане точно на нашето, подаваме оставки на министри. А бе, аджамии, не сте ли чували за компромиси, диалог и взаимни отстъпки?

8

Анонимен

преди 5 месеца

Играйте си танца за пред хората на всички е ясно, какво става под масата

7

Кире

преди 5 месеца

Добре бе, вие ли сте шизофренни или нас ни броите за такива? Наистина ли си мисли някой, че Герб и ДПС сами ще си подлеят вода на системата, която са си изплели за 30 години....

6

Анонимен

преди 5 месеца

Туй жълтото паве кви ги приказва ? Без ДПС нямало промени в конституцията !!! Във всяка демократична държава промени в конституцията се правят само от народа на референдум а не от Пеевски . Примери Русия , САЩ , Турция и много други . Да не би тия да са антидемократична партия ??? Това е антидемократична идея . Промените на конституцията да не се правят само на референдум .

5

Анонимен

преди 5 месеца

Аз пък тебе само като те видя, и все едно си виждам гъ*за!

4

Анонимен

преди 5 месеца

Мирчев- ха споко че управлявате БГ с мандата на ГЕРБ- ние избрахме ГЕРБ за да няма инфлация и забиване в Евразия и БРИКС.

3

Крушата и дървото

преди 5 месеца

Кажи за баща ти.Кои са началниците и партньорите ви?

2

ЗНАЕМ, ЗНАЕМ

преди 5 месеца

ПАРТНЬОРИТЕ СА СИ БСП И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ

1

баба мара

преди 5 месеца

какво доверие с 35 процента изб активност на кого да вярваме на парапета на геяили на паряс................. оставка и нови избори с нови лица вие не ставате занищо затова не гласуваме защото нямате никакво доверие