159

ъ

преди 6 месеца

Мисля, че младежта ще види на живо събитията от 1996/1997 година. Лошото е, че ще ги видим и ние отново, и този път без надежда за бързо оправяне. Нищо, може да ни е полезно. Трябва да разберем, че с мрънкане на маса и хлопане по клавиатури нещата не стават. Трябва си биене не управляващи.

158

Liberal Criminals

преди 6 месеца

Жалкото е че онези които не могат да влязат в играта говорят истината, изобличават крадливата паcмина, но успеят ли да влязат, бързо забравят и стават аст от европедерунгелската престъпна клика. А ние чакахме и се надявахме еврогейсския съюз да се бори с корупцията в България. Те вместо да я борят, я утроиха. Понеже са много заети да насаждат либеро-жендаръзим ида хрантутят "докторите, "учените" и "инженерите" на мършатамеркел. ЕС се управлява от шепа злодеи в момента, античовешки сатани.

157

Анонимен

преди 6 месеца

Индия изпратиха апарат на луната като стойността на мисиятабеше към 100 млн долара. А ние тук даваме милиарди за какво по-точно? Някакви разработки правят ли се? Нищо не се прави. Едни павета не може да наредят пред Парламента.

156

Тошо скандала

преди 6 месеца

Преди три години за лекарства са давани 1,2 милиарда,а сега 2 милиарда Тоше,за три години лекарствата поскъпнаха двойно.Но ти откъде да знаеш

155

Анонимен

преди 6 месеца

Добре че са Има Такива Копейки, да ни разнясват за евтоатлантизма.

154

Анонимен

преди 6 месеца

"Под формата на евроатлантизъм се оформя голямо разграбване на държавата".............Е, то това е "евроатлантизма".

153

Itso

преди 6 месеца

И Така Нататък (ИТН) не са по-различни от останалите, ако бяха никой нямаше да ги допусне до парламента. Тази "партийка" е от ония изкуствено създаваните опозиции по време на комунистическо-тоталитарния режим за да се придавава уж някакъв смисъл на гласуването.

152

sdasdas

преди 6 месеца

Тошко мамуната скача по трибуната, вика и крещи дайте ми пари

151

Сава Силов

преди 6 месеца

А Евробългарска партия има ли ?

150

Факт

преди 6 месеца

Е нещо доказано, а не казано от жуже! Къде е доказано?

149

Анонимен

преди 6 месеца

Русия такива братски ръце протяга, само че отзад и 2 века няма отърване от ,, братската помощ"!

148

Прав е!

преди 6 месеца

И това е факт.

147

Г-жа Йорданова

преди 6 месеца

Красавеца на мама! Умният ми той! Пу, пу, пу

146

ПроСоТо

преди 6 месеца

до анонимен:..-НЕ,никак не се радвам !!!Напротив,надявам се това да не се случи докато АЗ съм жив....Защото:..-Заради уникално-шизофренния СЛУГИНАЖ на нашите "ЕВРОПОДМЕТКИ",когато ЕС се разпадне,ние ще се окажем "на улицата",без дрехи,без обувки,без ПЕРСПЕКТИВА.."Голи и боси"..Без приятели,които да ни протегнат ръка...Защото ВСИЧКИ СЕ ОПАРИХА от нашия манталитет..

145

ИТН

преди 6 месеца

е проруска партия, пълна лъжа е че са европеисти!

144

Анонимен

преди 6 месеца

Всички тъгуващи за с о ц а,нищо няма да е като при бай Тошо,само спомените ви остават и АЕЦ и тук таме по нещо малко.Ако дойде нов с о ц,ще е много по зле от сега.Разрушения и диктатура.Мислете 45 г.е трябвало за да се построи всичко,което го няма отдавна.За какво тъгувате,няма ТКЗС,заводи,предприятия,промишленост няма я индустрията от тогава.Половината българи са на запад,да живеят и работят,какво ще стане с тях,никога да не могат да се върнат в затворения режим от с о ц а.свободата поне я имат

143

хахахахаха

преди 6 месеца

ти, колко си доооолен.....колко ограби лукой мълчиш, а?

142

Дядката

преди 6 месеца

Тоше , Тоше , голямото съсипване започна с тоталното разграбване на българската икономика при Иван Костов и Вашите мили седесарчета!Получаваха заводи и ги разрушаваха за скраб , дори бетонните колони трошаха за да извадят желязото!Такава варварска простотия !България тръгна към пазарна икономика без консерватори , без собственици на крупни фирми и заводи!Тия които разбираха от стопанска дейност бяха политически уволнени и прокудени !Те се оправиха, но България понесе смъртоносен удап!

141

Седим

преди 6 месеца

И мислим//// Седим и мислим, и по едно време га гледам само седим - Чалгопитеците водят само до заСеднал живот без мисли.

140

Анонимен

преди 6 месеца

и проблема е, че вие не участвате ?