35

Бай Дрън

преди 5 месеца

Тия, дето се смятат за нормални за това, че се мипкат, са болни. Трявба да им се обясни това и повече да не се занимаваме с тях. Който е против, има болници, ще се лекува. Това, че аз искам да изччукам Кирето, очко и костенурката не озанчава, че е нормално, Какво да правя, иска мис е, но си е болет да ми сатава от Кирето и костенурчо.

34

То

преди 5 месеца

И сега могат да сключат брачен договор, но по ЗЗД. Ако се признае съжителството като договорно, също имат някои от правата. Но според конституцията на Р България и последващите закони от Семейния кодекс, бракът е само и единствено ,,доброволен съюз между мъж и жена". Друг е въпросът с църковния брак, който не се приравнява към гражданския, т. е.,от него не произлизат правни последствия.Така че ЕСПЧ няма юрисдикция според международните договори, тъй като те са включени в нашето законодателство.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Истинският лидер на християните е римокатолическия папа.Другото е схизми и ереси.Друг е въпроса, че тоя днешния папа е хахо.

32

АнонимеН

преди 5 месеца

ПАТРИАРХ НЕОФИТ Е ЕРЕТИК И НЕ СЛУЧАЙНО Е НАКАЗАН ОТ БОГА ВСЕ ДА Е В БОЛНИЦА!

31

Анонимен

преди 5 месеца

Само не разбрах Адам и *** клонинги ли са, понеже тя му е клонирана от реброто, значи ли че може да се женят братя и сестри. А Кейн като е убил Авел после с майка си ли е превел деца. Според библията мъж изнасилил жена има право да се ожени за нея. Тоест тя ще заживее с изнасилвача си без право на избор.

30

Русоробски фронт

преди 5 месеца

Брачния съюз между еднополовu путинuсти е неразрушим и трябва да бъде консумиран от активния защото той е главата на семейството....

29

Анонимен

преди 5 месеца

Проблемът е единствено за децата, които те са родили или осиновили! Спокойно може да се дадат равни права на такива деца, без да се узаконява еднополов брак. Тези случаи са пренебрежимо малко и не си заслужават вниманието. Ако медицината в обозримо бъдеще позволи освен смяна на пола и смяна на биологичния вид, какво ще последва?

28

Анонимен

преди 5 месеца

мъж и жена, са вековна неприкосновена ценност за християнството... Това е

27

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Добра реакция на Синода,макар и да се съмнявам в искренността,имайки се предвид,че в манастирите се случват еднополови чудеса.

26

Понти

преди 5 месеца

Синода яростно се противопостави на разбиранията на ППиДБ и конкретно леворезбарите тагаринчо и Асена Василева! Браво!

25

Анонимен

преди 5 месеца

Навремето на амтичния свят монотеизма на християните също е изглеждал неестествен.След 100 години сигурно хомосапиенс ще е масово от един пол.Кой знае, вече нищо няма да ме учуди.

24

Нужна им е помощ

преди 5 месеца

Някои си Коилова и Бабулкова са решили, че Европейският съд по правата на човека стои по-високо от Господ и Природата. Като коректни граждани и милостиви християни трябва да настояваме държавата да се погрижи за тези жени и да ги настани в съответното лечебно заведение, където да се погрижат за психичното им здраве. Може пък да се окаже, че е възможно тази мярка да има добър резултат.

23

Йосарян

преди 5 месеца

Сега внимавателно наблюдавайте - предстои да разберем дали сексуално извратените са по-важни за ЕС от конституцията на България.

22

Bg

преди 5 месеца

Еврогейовете да си глеат работата ! Браво на Синода ! Анонимните *** доносници-електростол ама не масажен !

21

ВЪПРОС

преди 5 месеца

Папата призна Гей Бракове , Педофилията , брак между брат и сестра . Защо БГ Поповете се дърпат ? Нашите Попове са Путинисти .

20

До "бракът тряб

преди 5 месеца

Бракът е измислен, за да гарантира правата, сигурността, възпитанието и наследството на децата. Ако мъжът и жената се събираха само, за да си правят кефа - брак нямаше да има. Всеки да си прави каквото иска в спалнята, но да не парадира. Какво остава да иска да сключва еднополови бракове, за да си избие комплексите.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Светият Синод да не се занимава кой с кого и къде си го слага, а да си погледне какъв парафирах имат, агентурник, почернил много съдби и семейства. Храча се на такива.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Неофит агента от държавна сигурност не пуКНА ли?!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Бабулкова коя е, а Коилова коя е??? от кой еднополов пол е едната и другата?

16

Анонимен

преди 5 месеца

Много е важно да разрешим да се женят двама дето си го пъхат в дупитата. Европейския съд се притеснил. Защо не даваме на тези дето си слагат в дупитата да се женят. А после ще легализираме и педофилията и тн. Малко по малко до пълното унищожение на всичко.