86

пияница мистик

преди 9 месеца

Не може съветска партия като "Изpaжданe", ръководена от ром от Максуда да иска каквото и да било, защото просто не е българска партия :)))

85

Анонимен

преди 9 месеца

Страйкърите до самолетите ли ще се паркират?

84

Анонимен

преди 9 месеца

Направо да ги пращат като дарение в Украйна, че както се вижда там нещата си отиват към зануляване.

83

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 9 месеца

Дайте руската военна техника за скрап --така МО , ЩЕ СИ ПОКРИЕ ПОНЕ ЧАСТ РАЗХОДИТЕ ПО НОВОТО ВЪОРАЖЕНИЕ..ха,ха,хааааа...ТАКА И ДЪРТИТЕ ЧЕРВЕНИ ОФИЦЕРИ И ГЕНЕРАЛИ , ЩЕ СИ ОТИДАТ , ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА БОРАВЯТ С НЕЯ!

82

Анонимен

преди 9 месеца

Хах да бяха взели 240 броя, нали се сещате?

81

Анонимен

преди 9 месеца

Дотук добре...имаме 22- 30 самолета ф16, 200 машини страйкър. Следват кораби!

80

НИЕ СМЕ НАТО

преди 9 месеца

И САЩ е НАТО.....нали дрогари

79

РУСОРОБИТЕ

преди 9 месеца

Са в тих ужас

78

КОНСТАНТИНОВ

преди 9 месеца

ВСИЧКИТЕ УПРАВЛЯВАЩО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 33Г. СА ЗА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ.НАМЕРИЛИ СА ГЛУПАВ РОБСКИ НАРОД И ЩЕ ГО ЗАТРИЯТ БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО.

77

СТРАЙКЪРИТЕ ИДВАТ

преди 9 месеца

Кво ша прайм грохналите БТРи от съветската епоха

76

Анонимен

преди 9 месеца

До Невероятни тъпациА не ти ли прави впечатление че държавата ще отдели двойно повече (600 млн) за да компенсира някакви частни селски стопани производители на нещо си които по принцип би трябвало да работят в условия на пазарна икономика- в смисъл като не могат да се справят да приключват бизнесът да разпродават поршета и трактори и да си търсят някаква работа.?Всяка година държавата харчи по половин милиард за да си играе на спасителка на някакви фалитаджии. Нещо да кажеш?

75

копекаджиите да го .

преди 9 месеца

Щом вият на умряло по форумите българските путински мужици, значи яко си им го навряли в гевреците.

74

Анонимен

преди 9 месеца

Възраждане иска съд за своя опр0стачен лидер...

73

Майната Ви

преди 9 месеца

Армия нямаме, ама оръжие купуваме. Пак е типичната българска далавера. Някой ще налапа комисионните. И няма да е случаен гражданин! А тези машини няма кой да ги кара, няма кой да ги поддържа! Я по-добре с тези пари направете едно новогодишно парти и закривайте Задунайская губерния!

72

тогоренко

преди 9 месеца

англосакс подъл

71

Фитьо

преди 9 месеца

Как е бойният дух на украинците?Окопите помагат ли както в предишните войни или русите ги гонят с дронове и свити в окопите?Ми то тези дронове "очи" имат и операторите се "забавляват" като на компютърна игра.Уж Урсула санкции на вноса на перални сложи.Та,колко ще издържи човек под постоянен обстрел без да има къде да се скрие преди да си плюе на петите?

70

Невероятни тъпаци

преди 9 месеца

Нивото на коментарите показва много нисък интелект. Но все пак да ви напомня - България вече има проблем да си изплаща лихвите по външните дългове. Финансовият министър иска да продава земя за да върже бюджета. Това на практика означава, че България на практика е в състояние на фалит. Най-късно до 2025 няма да има пари за пенсии и заплати в бюджетната сфера. Т.н. "виденова зима" ще ви се стори като разходка, защото това, което ви очаква е ужас.

69

Морозкин

преди 9 месеца

Наглеците от Възбуждане , да се преселват при наглеците от Кремъл. Чифтосването им може да се окаже ефикасен начин да подобрят породата на азиатските вандали.

68

Анонимен

преди 9 месеца

Изрожденци ще има съд за Путин в Хага.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Тагарев и Зеленски любовници ли са ? Сериозно Тагарев е жената в семейството -синеока някога русокоса изпълнява прищевките на големият брадат ИСПОЛИН висок 167 см. Той брани бункерът в Кийв а от тук жена му го подкрепя .