97

ПорЦелан

преди 9 месеца

Пак ще им спрат тока ... Ама защо нас?

96

Анонимен

преди 9 месеца

До 98: Няма да е лошо някой американски кораб да се сблъска с някое руско торпедо насред океана!

95

Анонимен

преди 9 месеца

Ако руснаците бяха като американците, сега няколко контейнеровоза на компанията Томас Кук щяха да лежат на океанското дъно!

94

Алоо! Хага!

преди 9 месеца

Това е терористичен акт насочен срещу Китай!

93

Фитьо

преди 9 месеца

И "Ислямска държава" си приписваше всеки атентат в ЕС и вече я няма.Вече е без значение атентат ли е или не.Така може и смятат,че повдигат духа на армията си.но когато пчела се блъсне в мечка, мечката не я търси,а троши целият кошер

92

Запознат

преди 9 месеца

До Вуйчо: Северния поток беше взривен от терористичната фашистка хунта завзела властта в Украйна след преврат през 2014 г.

91

Вуйчо

преди 9 месеца

А кой взриви Северен Поток? Защо не се говори за това повече? Мълчат гузно радетелите на Демокрацията....

90

Анонимен

преди 9 месеца

Перемогата се отлага за "кога цъфнат налъмите" :)

89

YELLOW SUBMARINE

преди 9 месеца

ЗЕЛЕ ПО-ДОБРЕ ДА БЕШЕ ИЗПРАТИЛ ПОДВОДНИЧАРИТЕ ДА ДОПЛУВАТ ПРЕЗ АМУР ДО МОСТА НА БАМ И ДА ГО ВЗРИВЯТ, ВМЕСТО ДА НИ РАЗДУХВАШ НЕСКОПОСАНИ ХОЛИВУДСКИ СЦЕНАРИИ!!... ПЪК МОЖЕ ДА ТИ ДОНЕСАТ И МАЛКО АМУРСКА ЕСЕТРА И ПЕЛЕД ЗА МЕЗЕНЦЕ... ДА ЗНАЙШ СТАВАТ ПО 200 КИЛА И ТРИ МЕТРА...

88

Анонимен

преди 9 месеца

Няма никаква разлика между терористичната групировка Хамас и терористичната фашистка хунта завзела насилствео властта в Украйна!

87

Анонимен

преди 9 месеца

Значи жабока Кърмит се е превърнал в терорист! Знаят ли във Вашингтон, че подкрепят терориста Зеленски и неговата терористрична фашистка хунта която провежда етническо прочистване в руските земи!

86

Анонимен

преди 9 месеца

Ммм, даааа! Сега някой дечица от западна европа няма да си получат подаръците! Могат да благодарят на зеления терорист за това!

85

Анонимен

преди 9 месеца

До сега Си едвам ги удържаше китайските комунисти които искаха да се включат във войната на страната на Русия след като разбраха, че така ще избиват западни империалисти! Сега няма вече какво да ги спре тези 10 милиона китайци, след като бяха унищожени китайски стоки и така китайците са претърпери загуби!

84

Анонимен

преди 9 месеца

Джендърчета! Сега разбрахте ли защо цените на доставените от Али Експрес джунджунрии скачат! Подкрепяйте зеления терорист и ще плащате все по скъпо за китайски стоки!

83

Кори

преди 9 месеца

До 12м повредени релси, през ВСВ 3 японски дивизии държат блокирани 303 китайски. В продължение на ... 12 години. Китаецът е по-жалък войник и от руснака.

82

анонимен64264

преди 9 месеца

по много причини не харесвам укрите,а една е основната,че са нагли и високомерни ***,удри украта по главата,а това дето го пишете е поредната наредена новина,ей какви смешници сте бе

81

Кори

преди 9 месеца

До Хелоу- Дай ми един гаечен ключ и ме пусни по линията. През сто метра по един болт ще развивам. За един ден колко километри мислиш,че мога да извадя от експлоатация.

80

82-ОМБР

преди 9 месеца

По много причини не харесвам руснаците,но поради една единствена ги мразя,че точно тея бездарни ботове са ни освободили!

79

Бай Дрън

преди 9 месеца

Абе днес ви писах да ми дадете снимка на тунела!!!! Това дето виждам не е тунел! Някой от журналлята знае ли на какво се вика тунел?

78

те могат и на Запад

преди 9 месеца

Ало военните контрибютъри, не е ли този съботаж нагледен опит с който Киев показва на западните си спонсори че както на 5-6 000км могат релса да изпокинат с взривове, че същотите и то по къси 6 000км са в посока на Лондон, Мющюнхон Парижон, Римостон и темподробтански градища дека релсите са поне 10 пъти с по голяма плътност на кв м.