182

Зозо

преди 5 месеца

Коньо да каже каква демокрация има в Блатната държава? Оня късия печели всички избори със 150% и опозицията е в Сибир :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

181

Анонимен

преди 5 месеца

Представителя на руския фашистки режим обяснява кой бил "демократ" и говори за "факти" при положение, че каза, че Русия не е нападала Украйна, за която му се смя целия свят.

180

Анонимен

преди 5 месеца

А руската демокрация е дисциплина на дубинка, което си е същото като на палката. Но пък няма и грам свобода на словото, критиците на кремълския режим ги вкарват в затвора, разрешено е само да хвалиш царя-батюшку.

179

Анонимен

преди 5 месеца

Най-лошото е, че живеем в антиутопия, досущ като по Оруел. "Нашите" лидери плюят Русия, Русия плюе по нас. Фактът е един и той е, че от ден на ден всичко се проваля и става по-зле. Европа я чака самоунищожение.

178

Руси

преди 5 месеца

Нагло,лъжливо,цинично,фашизоидно посмешище....!

177

Анонимен

преди 5 месеца

В Русия никога не е имало демокрация. Първо - Царска империя, след 1917 г. - комунистически тоталитаризъм, около 1989-1990 г. малко раздвижване, за кратко (Горбачов), разпад на СССР, Русия наследява принципите на СССР (КПСС, КГБ, пропаганда и т.н.), нарушава споразумението/договора за разделението на СССР и окупира територии от Украйна. Няма да спре дотук.

176

Анонимен

преди 5 месеца

обръщам се към американофила - ти каква нация си бе гьон сурат , с черната си *** се правиш и на българин

175

Анонимен

преди 5 месеца

Това е абсурдно! Той не знае какво е демокрация, но знае какво е дисциплина!

174

младен инанов

преди 5 месеца

Че няма демокрация в ЕС,няма,но пък и в Русия една демокрация се е завихрила, ум да ти зайде.На двете места виждаме тоталитарни режими,като руския е по опасен от западноевропейския.

173

Анонимен

преди 5 месеца

Аууу, че то в Рассия една демокрация цари. Баси наглеца! Скоро и за позлване на интернет ще се иска паспорт - има законопроект за това, не си измислям. :) Най големите русофоби, които познавам са руснаци родени и израснали в Москва. Е кво говорим..

172

Анонимен

преди 5 месеца

ПЕГАС !!

171

Анонимен

преди 5 месеца

Какво става с контранаступа? Кой сега контраатакува? Вас питам бе, в0нящи русофобчета?

170

Анонимен

преди 5 месеца

В Европа нямаа демокрация, докато в руские такава свобода , че всички си стискат устите, да не изрекат някоя дума, защото всички са забранени! Изключение само за четките на путин!

169

ВЕЛИКАН Рус

преди 5 месеца

Велик политик,Втората световна война Хитлер-Берлин и искал да завземе Европа,сега Европа е под власт на Брюксел начело с Урсула,същатата политика.Германците немогат да прживеят загубата на тази война.Повтаря се миналото. България преключи като държава няма е на картата,може би единствената страна която е помагала на БГ е била Русия.Българите ги мразят навсякъде заради лошия манталитет и затова наказани.

168

Анонимен

преди 5 месеца

Акъл от пиян кон не ми трябва.

167

Анонимен

преди 5 месеца

Вече не чуват заплахи със сарматчета и посейдончета , що така ,какво се случи ?

166

Анонимен

преди 5 месеца

Е то остана на тоя клин да му обръщаме внимание. Какво ни занимавате с глупости?

165

Българин

преди 5 месеца

Мачкай, Влади!

164

Дааа

преди 5 месеца

Тия нема никаква срама вече.Точно па руснаците да говорят за демокрация.

163

Анонимен

преди 5 месеца

Ще се предават, ясно е вече! Ама по американски - трябва да крещим, като нямаме аргументи! На всички е ясно, че Зеленски е бита карта! Ще го затрият по обичайния начин - отровен с Новичок от руските служби, които уж са най-некадърните в света! Порошенко го гласят за пореден път, но него ще го махне Зеля. И Европа пак кара Русия да я застави да купува руски газ и петрол, ядрено гориво, торове... Щатите между другото не са спирали търговията с Русия. Само заповядват на европейците да го правят.