292

Анонимен

преди 9 месеца

Чета коментарите и се чудя, колко мозък трябва да имаш, за да мислиш че Русия, САЩ или Китай могат да бъдат победени, без да бъде унищожено цялото човечество.

291

Анонимен

преди 9 месеца

Войната ще продължи над пет години. Самолетите на НАТО ще решат войната. Но не им се бърза.

290

Анонимен

преди 9 месеца

Много може да се анализира,но Украйна без авиация и флот успя да спре Русия и я принуди да върне половината територии заграбени в първата седмица от войната. Руския флот е парализиран на 100%. Но предимството на Русия в авиацията си остава. Това което трябваше да направи НАТО беше да наеме стотина летци доброволци на Ф15 и Ф16 и досега войната щеше да е приключила с победа за Украйна. В момента НАТО дава оръжия на Украйна на час по лъжичка което ще удължи войната поне още 2 год.

289

Анонимен

преди 9 месеца

Херсонско направление,Кринки.ВС на РФ с артилерия и авиация, включително БПЛА,продължават да нанасят удари по Кринки.Зомбитата на киевският наркокартел продължават опитите си да навлязат в гористата местност южно от населеното място.Съобщава се,че в самото Кринки има до един батальон на зомбираната по натовски стандарт биомаса (300-400).Периодично зомбитата изнасят ранените(най-вероятно на конвейра за доноски органи)и доставя нови зомбита на заедно с боеприпаси. Някои от лодките са потопени. но не всички. В Кринки зомбитата се крият в мазетата, като периодично правят набези в гората на юг.

288

Анонимен

преди 9 месеца

Соледарско направление, Артемонски участък. На северния фланг ВС на РФ продължават методичното си настъпление към Богдановка - боевете вече се водят на подстъпите към населеното място. Продължават ожесточените боеве на южния фланг в района на Клещеевка. Тактически височините все още са зад гърба на зомбираната по натовски стандарт биомаса. Руската артилерия и безпилотни самолети (FPV дронове) унищожават зомбита и прекъсват опитите за ротация.

287

Анонимен

преди 9 месеца

Донецко направление, Маринка. Вчера източници съобщиха, че Маринка е взета под контрол на ВС на РФ, но тези съобщения се оказаха леко прибързани. ВС на РФ наистина напредват значително в Маринка, но зомбакнацистишена продължава да държи няколко къщи в западната част на селото. Въпреки това успехи, ВС на РФ има, което радва целият цивилизован свят, следящ разгрома на украинският фашизъм. Очакват се новини за освобождаването на Маринка в близко бъдеще, но руснаците бавно и методично унищожават зомбакнацистишена.

286

2

преди 9 месеца

На южния фланг има настъпление от РФ в района на село Северное. Руските бойци успяха да заемат тактически височини на запад и изток от н.м., което трябва да окаже положително влияние върху руското настъпление в този район в близко бъдеще. Има напредък й малко по-на запад - в района на Первомайски.

285

1

преди 9 месеца

Донецко направление, Авдеевски участък. На северния фланг ВС на РФ по време на настъпателни операции в посока Новокалиново разшириха зоната на контрол, превземайки няколко опорни точки на зомбитата. Недалеч от коксовия завод в Авдеевка се водят боеве, но все още няма щурм - позициите, техниката и зомбитата се унищожават с помощта на различни видове оръжия, включително касетъчни бомби. По този начин командването на ВС на РФ планира значително да намали бъдещите загуби по време на щурма на АКХЗ.

284

Анонимен

преди 9 месеца

До Край Аскера е технологично изостанал. Молят се още за Ф-16 и то дори не нашата версия. Това е истината. САЩ за един ден могат да блокират цялата турска армия с един самолетоносач.

283

Край

преди 9 месеца

Бундесвера да си трае да не дойде Асекара, че хем ще ги тричат хем ще ги обиждат на сухо. С ***, розови еднорози и плюшени мечета армия не се възпитава и въоръжава. А Русия, всеки път да се кланят и кръстат по три пъти само като и споменават името.

282

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 326 Много е ниско нивото, мдааа. И то за няколко копейки.

281

Анонимен

преди 9 месеца

До Смях . Вярното е, че си много про3333

280

Анонимен

преди 9 месеца

И ся ко, да земат да гърмят щото видиш ли ръждясвали! Кухи Европейски чутори!

279

Смях

преди 9 месеца

До Анонимен 319 В една опорка руските наколенки повтарят как "САЩ са предизвикали войната", в следващата се тупат в гърдите, как руския фашист в Кремъл диктувал на света какво ще се прави и какво не. Другаре, време е вече да решите кое е вярното, защото двете едновременно не може (знам че ви е трудно да го проумеете, но е така).

278

Panosh

преди 9 месеца

До моля?Да така е.но крайния ефект е пак същия.

277

Клатушко

преди 9 месеца

Учете руски другари

276

Анонимен

преди 9 месеца

Как да не е горова Европа . Ами то половин Европа е Русия и Украйна . Само ЕС ту не е готово . Иначе Европа си е добре защото Ким дава снаряди :)

275

моля?

преди 9 месеца

"Свещената Римска империя беше разбита от Наполеон" , нищо не е разбито а главата на Римската империя абдикира през 1806та за да не може Наполеон да вземе трона в свой ръце..... поне като пишете такива неща, хванете се образовайте малко.... стига с този копи/пейст

274

Анонимен

преди 9 месеца

"Да припомним, че основното изискване беше невлизането на Украйна в НАТО" - - - - - - - Да припомним, че Президентът Путин никога не повтаря основното изискване. Щом врагът отхвърли основното изискване на Президента Путин от 2021/22 гг.., следва бой по канчето и ново основно изискване, което ще е поне двойно по-неизгодно за Пиндостан.

273

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко това беше публикувано след внимателното му написване на Лубянка. Москва.