58

Анонимен

преди 9 месеца

Сега да се видят хитреците от ИТН и Възраждане, които на всяка цена подливат вода на ПП, но не и на ГЕРБ и ДПС. Не за първи път тези продажници гласуват с Шиши и Тиквата. То си им личи и по рейтингите. Едните няма да са в следващото НС, а другите са в свободно падане

57

Червени бригади

преди 9 месеца

6мм. за пр***сето!

56

Ивайло

преди 9 месеца

Ясно е, че ДПС изпира този ***. Но защо и журналистите помагат в това, вместо да го подминават с презрение и да не му поднасят микрофоните пред зурлата.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Г-н Пеевски, със Стария Милиционер съюз не се прави. Той е милиционер от Симеоновската школа - на тях им дай интриги, сглобки, разглобки, комбини,блъфове, с един съюз правиш срещу трети, а с третия работиш срещу първия и т.н. Питай Цветанов, Цецка Цачева, Хр.Иванов, Атака, НФСБ, ВМРО, Цвета Караянчева, гл.прокурор Гешев - хора и партии,които са се парили с него и ГЕРБ. И сега премиерът Денчев си скубе косата с него. Таралеж за възглавница и Дърт Милиционер за съюзниик.Далече от такъв!

54

Журналист

преди 9 месеца

Изобщо не ме интересува дали някакъв си Пеевски и някои други дебели като него, щели да говорят с Денков. Може и с Дянков да говорят, ако искат. Дори и бюджет могат да приемат. Дори и с убития им Догам да си говорят, който отдавна е покойник. Може и с другия политически труп Борисов да говорят. Но да им даватразговорите по телевициите.

53

РАБОТИМ ЗА ХОРАТА

преди 9 месеца

ПОЛИТИЧЕСКАТА ПАСМИНА,ПАСМИНА,ПАСМИНА И ТАРТОРЪТ И - ШОПАРА, ДА ВЪРНАТ 120 МИЛИАРДА ОТКРАДНАТИ ОТ ТЯХ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!...

52

Анонимен

преди 9 месеца

Ей, а Дебелянчо ходи ли да се обреже?

51

Избирател Обикновен

преди 9 месеца

Съгласен. Кои хора визирате тук?

50

Българин

преди 9 месеца

Гласувалите за ДПС търци, както и председателят на парламентарната група на ДПС, се подкрепят с българомохамеданките. Честито на следващата министър председателка на България. Така е в политиката. Избори след избори, и най-накрая си имаме редовно правителство. За смях станаха тези от НС, известно като парламент. Хората им се смеят, а те си мислят, че са колкото дебели, толкова и важни.

49

Анонимен

преди 9 месеца

"Ако премиерът започне да работи за хората, ще говорим с него." еееееееееее не :D

48

Коцето

преди 9 месеца

*** голям работар бил Пеевски... наваксва предишните 3-4 парламентса дето идваше само за клетвата!

47

Анонимен

преди 9 месеца

Забравил да е поясни кои "хора". Явно не е имал в предвид народа и/или избирателите, иначе щеше да каже.

46

Европеец горд

преди 9 месеца

Всяка дума на г-н Делян Пеевски е нож в сърцето на Путин.

45

Христина

преди 9 месеца

Само начело с опитни държавници като г-н Делян Пеевски България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет.

44

gg

преди 9 месеца

"За хората!" Ще умра от смях. Бг политиците ПРЕЗИРАТ хората.

43

Махмурлиев

преди 9 месеца

Расиюшка пак пабедюла. Два влака в Бурятия на БАМ казаха БУМ. Ура друзя!

42

Анонимен

преди 9 месеца

Пеевски започна да се държи нагло и нахално точно както беше преди години, когато го предложиха за шеф на ДАНС, което пък предизвика наистина спонтано недоволство и възникнаха протестите "КОЙ ?". Тези протести се провеждаха след работно време и бяха много масови. След това Пеевски се покри и дълго време не се обаждаше. Забравил е как позорно го изритаха от политиката.

41

Ха-ха

преди 9 месеца

До Анонимен Пеевски е Никой с близо милиард, натрупан от службата му при Доган! Това, което говори Е поръчано пт Доган и сондира реакциите. Ако минава, следваща стъпка. Иначе електоратът на ДПС въобще не се интересува от Магнитски, демокрация, правова държава и други абстрактни за него неща, а от това което ще получи в резултат на управлението на ДПС. А крайната цел на ДПС е 100% власт,тоест собствена държава. В управлението на която ще има и етнически българи.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Няма как да стане бате, искат да ни поробят а Лукойл, моб. оператори, банките и модерната търговия които са със свръхпечалба на фона на преди 2 години със свръхпечалба данъци не плащат, а за нас голямата секира на Асен!

39

Извинети...

преди 9 месеца

Този не беше ли санкциониран в Магнитский, заради кражби и далавери в космически мащаби?