36

Анонимен

преди 6 месеца

"горящата ни планета" - айде нема нужда! Гори ти главата, про дажник!

35

Рендету

преди 6 месеца

Нов Световен Ред. Електронен Концлагер. Изкуствен Интелект === 10години!!! Началото е поставено, остава да видим дали ще бъде реализирано!

34

Аз

преди 6 месеца

Подкрепям напълно! Но защо да спираме само с горивата? Нека забраната да включва и Никел, Кобалт, Литий и Хром. И забраната да не е само за Европа а за целият свят. Най-вече за Африка и Азия от където идват ресурсите за еко-батериите на еко-автомобилите (които се движат на еко-ток от еко-въглища и еко-уран или еко-плутоний)

33

Ами

преди 6 месеца

не е ли време да пуснат Zero Point Energy устройства вече?!

32

Никол

преди 6 месеца

И да забрани на вулканите да изригват, и да не се качва на самолет, а да пътува с конска каруца,да забрани яденето на боб, държави в които има вулкани да плащат за вредни емисии, както ние плащаме за ТЕЦ, още идеи за данъци и тормоз,ама те май само за Европейският съюз важат

31

Анонимен

преди 6 месеца

Няма как да стане това. Петрола не може да се замени от батерии поради недостиг на суровини.

30

Анонимен

преди 6 месеца

И като сложим край на изкопаемите горива какво ще ползваме бе, Гутериш? Зелените източници са ниска производителност, пълни са с отрови и са крайно ненадеждни. Кажи с какво ще ги заменим.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Аз пък зова за край на Гутериш и цялата екобанда, която разпространява дезинформация и сее паника. Такива климатични прогнози за повсеместни катаклизми са от средата на 50-те години на миналия век. Не само че нито една от тях не се е сбъднала, но дори не сме наближили към някакво такова апокалиптично събитие. Спрете да лъжете.

28

Шрайка

преди 6 месеца

Гутериш е крайно време да се превърне в изкопаемо гориво. По дъртите помним: 60-те - петролът ще свърши след 10 години, 70-те - До 10 г. ще настъпи ледникова епоха, 80-те - До 10г. киселинните дъждове ще унищожат всички растения, 90-те - Озоновият слой ще изчезне до 10 г., 2000 - До 10 г. ледниците на Антарктида ще се разтопят. Нищо не се случи, но ограниченията и данъците се увеличиха.

27

Лудото Ленче

преди 6 месеца

Какво му разбира кухата тиква на тоя мушмули та прави такива изявления ?!?? Хората трябва да почнем да им даваме според заслугите !!!

26

от БАН

преди 6 месеца

Не става дума за милиарди, бай ганиевци, става дума за постигане на окончателен и вечен контрол върху хората и планетата.

25

Анонимен

преди 6 месеца

КАКВА ГОРЯЩА ПЛАНЕТА БЕ ПСИХИЧНОБОЛЕН???? За да оберат милиарди, никаква идиотия няма да се засрамят да изрекат! А милиардите ЩЕ ОБИРАТ ОТ НАС!

24

един

преди 6 месеца

Как пък един не каза да се садят дървета???

23

Анонимен

преди 6 месеца

ВСИЧКИ МАЛКИ ДЪРЖАВИ КОИТО СА ИЗЧЕРПАЛИ СВОИТЕ РЕСУРСИ И НЯМАТ ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЧЕРПЯТ ЧУЖДИ РЕСУРСИ СЕ ОБЯВИХА ПРОТИВ ИЗКОПАЕМИТЕ ГОРИВА. ТЕ НЕ МИСЛЯТ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ПЛАНЕТАТА А САМО ЗА СВОЯТА ИЗГОДА.

22

Разширител

преди 6 месеца

Този е толкова прав за "горящата планета", колкото Гебрейесус беше прав за ковид-а.

21

Овцяк

преди 6 месеца

Без изкопаеми горива цените на произвежданото в ЕС ще ще вдигнат до степен на неконкурентоспособност.

20

Анонимен

преди 6 месеца

А, бе, Гути що не кажеш ,колко вредни емисии изригват от Украйна и Газа а??

19

Анонимен

преди 6 месеца

Още един луд за връзване ..!!!!!

18

Анонимен

преди 6 месеца

Добре, бе Антониу, нека първо Украйна Ритуално да се Самоубие, после ще му мислим. От зор да направите мръсно на Русия, се нахендрихте да купувате повече от арабите, дето ви мразят и в червата заради подкрепата за Израел и Геноцидът, който извършваше 75 години в Палестина. Ся ще ни побъркате от бързане. Никой не е готов за подобен преход. И това няма да се промени в следващите поне 2 десетилетия. Фирмите искат да печелят, не да харчат :) :) :)

17

българина

преди 6 месеца

нещастнико, лития, силиция, медта за жиците и калая, от къде идват? храната също изкопаемо гориво, ядем всичко, което е израсло и отгледано на земята. Човечеството консумира земята. Проблема е, че африка и азия станаха МНОГО! обаче там твоите бръщолевения никой не му пука