236

Въжаря

преди 5 месеца

Въже за Тагаренко Предателя

235

Браво Тагарев !

преди 5 месеца

Мачкай червените opkи и предатели начело с Фигуранта , клели се във вярност към Русия и Копейкин !

234

11

преди 5 месеца

Този е луд за връзване...

233

Анонимен

преди 5 месеца

Тагаренко: "Не мога да коментирам решение на друга страна", но само когато иде реч за Гърция. Виж Русия може да коментира.

232

Ром 'с

преди 5 месеца

Така се излиза сух от водата...без аргументи и факти..а Гърция не е от ЕС,нали ?Още веднъж потвърди името си Тагаренко

231

До Озадачен

преди 5 месеца

Не са го решили нашите акълии, така им е наредил губернаторът на България, а те като послушни аборигени просто са изпълнили заповедта.

230

Анонимен

преди 5 месеца

До Озадачен - Е, ти пък много питаш. Той, Магаренко, заяви, че не знае отговора, не можел да коментира други държави, ти искаш някой да ти го каже. Иначе съм сигурен, че не е трудно и сам да си отговориш.

229

До 267

преди 5 месеца

Марийка добре си е направила сметката. На Запад ще и кажат "Браво, я каква юнакиня!", но стане ли напечено тук, тя ще си замине при съпруга, без да я интересува какво се случва на Балканите.

228

Озадачен

преди 5 месеца

Само че аз така и не разбрах защо Турция и Гърция разрешиха на този самолет да прелети над тях, а нашите акъллии не разрешиха?

227

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 266 - И е прав! Що не останаха да му обяснят, пък и цял свят да ги чуе, колко е несправедлива войната или операцията, все тая в Украйна, що не я одобряват, как да се спре, ами си хванаха пътя, щот най-лесно. И наш,та Марийка си обра чукалата да не остане по-назад.

226

Анонимен

преди 5 месеца

Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че в Европейския съюз няма демокрация, а "дисциплина на палката", и нарече държавния секретар на САЩ Антъни Блинкън и върховния представител на ЕС по въпросите на външната политика и сигурността Жозеп Борел "страхливци" за това, че си тръгнаха от Северна Македония и не се включиха в дискусиите на срещата на ОССЕ в Скопие.

225

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "BG русофиите милеят повече за Русия отколкото за България. Примитивни същества" А русофобите милеят повече за Украйна отколкото за България. Примитивни същества.

224

Анонимен

преди 5 месеца

BG русофиите милеят повече за Русия отколкото за България. Примитивни същества

223

Вълканов

преди 5 месеца

Гоподин Тагарев, забавянето на войната е по искане на Русия, с цел пълно изтощение до нулиране на Украйнските сили. В Киев вече се говори за партизанска съпротива, резеервите са на привъършване. 1милион 126 хиляди убити украинци. В Киев се говори за преврат и гонене на Зеленски. Главнокомандуващия на армията на Щатите настоява Украйна да сключи мир при условие на безусловна капитулация. Вие къде сте?

222

Анонимен

преди 5 месеца

БОРБАТА е велика , Оскар и за Тагарев , като Христо Грозев , само за една седмица , ей !

221

Анонимен

преди 5 месеца

Прав е, много са нервни. Винаги са такива - гени. Бандититзъм.

220

Анонимен

преди 5 месеца

Тагарев е обладан от зъл демон.

219

Анонимен

преди 5 месеца

Големият смелчага, дето арестува човек, позволил си да напише във фейса мнението си за тая хубост. За Русия коментира, ама за Гърция не можел, щот не му изнася.

218

Анонимен

преди 5 месеца

Няма никва пропаганда по тия въпроси в Русия . Ракетите на Ким били KN-25 600 мм високоточни . 4 броя на камион . Мнооого големи веее . имат и от 300 мм . Не е пропаганда щото има снимки от сателит как влаковете на Ким летят към фронта . Летете червени ескадрони . Това означава че скоро няма да има мир . Поне докато не се разпадне ЕС ;) При такава поддръжка ще е лудост да спрат до Киев .

217

Абе

преди 5 месеца

Женерала на снимката що е с руска моряшка фланелка? Подава му се от яката. Баси евро-атлантика :) :) :) :) :)