86

до 95

преди 6 месеца

Добре, че не ги мразиш, защото трябваше да мразиш и Путин...Нощните вълци знаят защо той толкова обичаше да ходи на техните сбирки :)

85

Тъй, де!

преди 6 месеца

По-тесен обръч, по-голям кеф! Разбира ги Путин тези работи!

84

Обективен

преди 6 месеца

Eвала на Путин ! Това е политик,не като нашите трансджен.....дъри.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Това фейк ли е , или не е ,....от САЩ :Морална победа за Украйна !Краят остава за вас !

82

Гадна Твар

преди 6 месеца

Абсолютна забрана е необходима навсякъде за такива изврашщения на Природата!

81

НЕ НА ЛГБТ

преди 6 месеца

Когато наложим руският модел на управление с пълна сила и у нас, ние ще сме малко по-радикални от руснаците. Разпуснатостта през последните години го изисква...

80

Анонимен

преди 6 месеца

Е зарова СЪМ и ще си остана завинаги русофил. Не мразя триподите, мразя агресивната им пропаганда и принудителното налагане на техните "ценности". А като се вземе в предвид и опитите да се привлекат деца в тяхното "движение"... Това наистина е престъпление и екстремизъм. Всички триподи и привържениците им трябва да бъдат изпратени в С. Корея, другаря Ким да ги посвети в "Чухче"!

79

Шопендар

преди 6 месеца

Лоши непрогресивни руснаци,пречат на прогреса и демокрацията в русия.преследват жестоко разпространението на наркотици в училищата,разпространението на демократичните лбг общности/обратните/,не слушат прогресивната пропаганда на западняците

78

Разочарован

преди 6 месеца

Умните хора ги забраняват такива,а ние си слагаме за министри

77

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Научно доказано е, че процента на такива е еднакъв, независимо от режима, тъй че е фейк нюз, че уж "ЛГБТ индоктринирането" "правело от децата ЛГБТ"" -------------- абе хумориста, айде обясни тогава защо в краваристан над 20% от младежите (0-25г) се самоопределят като лгбт???? И това ли е фейк нюз и кгб пропаганда???

76

до реалист

преди 6 месеца

До реалист Ние евролизачите никога няма да имаме собствено мнение като тях

75

до 93

преди 6 месеца

Русия не е бедна. Имаш интернет-та провери кой е беден и току виж открил, че си самия ти.

74

Анонимен

преди 6 месеца

Е, сега ние да се разтъжим ли?

73

реалист

преди 6 месеца

ЕТО ЗАТОВА РУСИЯ КОЛКОТО И ДА Е БЕДНА ЩЕ Е ВЕЛИКА

72

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 85. Твърде елементарна мантра, която отдавна спихна...все сте назад с новостите

71

Анонимен

преди 6 месеца

Фейк ли е ,... А ?Най-многобройна партия в Германия /по-многобройна от тази на Меркел/ , ОБМИСЛЯ : 1/ Да се премахне еврото , и всички държави в ЕС да преминат към собствената валута . 2/ Да се прекрати ИСЛЯМИЗАЦИЯТА на ЕС и Европа .3/ Всички евро депутати да бъдат ИЗГОНЕНИ от Европейският Парламент , а на тяхно място да бъдат назначени СПЕЦИАЛИСТИ а не със закупени дипломи , или от рода на Родител-1 , Родител-2 и подобни ...4/ Да се спре помоща за Украйна ....

70

Анонимен

преди 6 месеца

Току що направих справка в Sexual orientation и установих, че миним 3 процента във всяка страна са или хомо- или бисексуални.В Бразилия са пък 15 процента.Е, какво да ги правят тези хора, които по рождение са си такива? Такива винаги е имало и ще има.Въпросът е да не ни се натрапват.

69

Анонимен

преди 6 месеца

Тъй тъй, направо да ги вкарват в концлагери, после да ги последват и тези с различен цвят на кожата. Да си слагат по една Z-ка на ръкавите под звуците на Вагнер.

68

Анонимен

преди 6 месеца

Последната Надежда за Перемога на ЗСУ е Путин да се спомине. Никой освен Наркомана не вярва в Перемогата :) Второто твърдение е вярно, но не и първото. Ако другарят Путин почине и дойде на власт Генерал Шойгу или Генерал Армагедон, украинските нацисти ще изчезнат от лицето на Земята за три дни. За съжаление заедно с много невинни хора, но Русия е непобедима. Сега операцията се протака именно защото Путин е милостив и пази цивилните жители.

67

Анонимен

преди 6 месеца

започвам да се съмнявам че тези, които най-много крещят срещу обратните, всъщност опитват да скрият собствената си сексуална ориентация