45

аз съм

преди 15 години

Президентът и правителството отдавна трябваше да си отидат, още повече, че за година и половина от втория си мандат Георги Първанов нищо не направи, освен да се меси системно и неправомерно в работата на изпълнителната власт и да се опитва да размества пластовете във властта за лична изгода.

44

kris

преди 15 години

popo goliam selianin si,ne tarikat

43

преди 15 години

Абе ти си доста неграмотен.В големия град не ви ли учат да пишете? :D

42

УМНО

преди 15 години

АГЕНТ ГОЦЕ ПЪРВАНОВ ДА НАПУСНЕ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ДА НАМЕРИ ТИХО И СПОКОЙНО МЯСТО,КЪДЕТО ДА МУ МИНЕ ОСТАТЪКА ОТ ЖИВОТА...НАПРИМЕР В С. СИЩНИК!

41

преди 15 години

Само Атака е истинската опозиция и прави неща в полза на България като подписката за защитата на граничният полицай Михайл Цонев застрелял турския бракониер !Атака Победа и в следващото управление !

40

haos

преди 15 години

Ненормална държава , ненормален протест.Каквото повикало такова се обадило.АЗ съм за протеста.

39

роро

преди 15 години

Ей, вие люлинци сте големи шегаджий. Селски манталитет лъха от теб, корито пробито. Сега трябва да проветрявам. Доста голям тарикат съм, особено в сравнение със служителите от "Чистота"-та.

38

lp

преди 15 години

И не се мисли за голям тарикат като живееш или работиш в центъра щото сигурно си си продал нивите в цацаровци и си се натресъл тука с селския си манталитет

37

lp

преди 15 години

Роро тъпанаар такъв атакиския *** скоро ще се излее върху такива като тебе

36

роро

преди 15 години

Ха такачката, заради таква като тебе ли, с.мотаняко, аз трябва от жълтите павета да " ида на тишинка"? Центърът беше много приятен дори преди да довтасате вие, цър.вули смра.дливи. И вие ли ще оправите България, бе, омотляци? Има една книжка " Волен Сидеров - между истината и лъжата". Ако можеш да четеш и ако имаш 6 лв., аз и в двете се съмнявам, си я купи и виж кой е Болния. Ае!

35

роро

преди 15 години

АТАКА! ***!АТАКА! ***!

34

Българин

преди 15 години

Точно теб трябва да изринат с багера, плазмодий нещастен. Държавата колабира, а на него му било шумно. Ми *** да бачкаш в Илиенци, бе - на тишинка и спокойствие.Ей, хора - докато търпим такива охлюви сред нас, няма да се оправи България НИКОГА!

33

Българин

преди 15 години

Щом шепата "лумпенизирани" пролет не правела, а ти предпочиташ да си седиш надyпен тихичко и интелигентно у вас, приятно зимуване. Аз смятам да се запролетя по някое време.

32

роро

преди 15 години

На тия, дето живеят в Надежда и работят в Илиянци, шумът не им пречи, щото те идват " в града " само петък и събота. Обаче на нас, които живеем и/или работим в близост до Президентството просто ни дойде до гуша. Ще го запалим тоя атакистки *** ако не го разкарат веднага. 3 месеца стигат...

31

Gospodin

преди 15 години

Една шепа лумпенизирани типове пролет не прави, нито властта взима...

30

преди 15 години

Ей ако сте поне малко разумни ще си вдигнете пръдливите от столовете и ще видите че отвън нещата наистина не вървят към добре! Тъпите политици видяха че могат да си правят каквото искат безнаказано и немисля че ще спрат! И като видяха, че някой скача срещу тях и се опитват по всевъзможен начин да му запушат устата!На изборите ще гласувам за Атака и това е !

29

преди 15 години

Там седят едни пенсионери - минаващи поседят поплюят семки и политиката и си тръгнат.Има един двама атакисти дето сменят дисковете с чалгата- бодри маршове на макс. Циганийката е неприятна не само за пресидента, но и за преминаващите. Иначе никой не знае за какво се протестират. все ще се намери за какво. важното мястото да е заето и опашката, коня и копиатата прабългарски да са там.

28

преди 15 години

Ataka da go duhat

27

Пешо

преди 15 години

Ае хора тоя протест за к'во беше ва?

26

a

преди 15 години

"Атака" им пречи В този район са свикнали да си подремват по "работните" места.Само ходжата ка'т нададе вой от джамията се събуждат и надупват