36

Анонимен

преди 9 месеца

до 59 Украйна е на Русия ве, смееешник краварски! Все едно да кажеш че територията на Македония е македонска.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Путин разруши домовете на рускоговорящите в Източна Украйна, и ги поизтепа! И на туй му викат защита!

34

анонимен

преди 9 месеца

Завоюваните украински територии от Русия трябвало да са към Русия, защото имало руско говорящи. Територията е на Украйна, а говорящите може да бъдат на 100 езика. Фюрерът с мустачките така започна. Джуджето му подръжава. Краят е същия.

33

Анонимен

преди 9 месеца

до 53 Укрите още събота бяха пробити при най- здравата им отбранителната им линия в Авдеевка, която са я конструирали още 2014-та година. Падне ли Авдеевка свършено е с наркомана. Въпрос на дни.

32

РУСКИ СТАНДАРТ

преди 9 месеца

Не чекайте вече тъз червена cви ня, лежи юнакът на чужда земя. На една страна захвърлил автомат, на друга бутилка РУСКИЙ СТАНДАРТ!

31

Анонимен

преди 9 месеца

Обективно погледнато в момента ВСУ са освободили към 60% от окупираните от Z фашагите украински земи след 24.02.22г.! Всички северни територии- Суми, Чернигов, околностите на Киев, БУЧА и т.н + територията на цялата Харковска област, + градовете Купянск, Лиман и т.н, на юг- Областният град Херсон + селата и населени пунлтове в Запорожие, там ВСУ са практически на 15 тина км. от Токмак ФАКТИ, ФАКТИ

30

82-ОМБР

преди 9 месеца

Кой нож вади,от нож умира!

29

Анонимен

преди 9 месеца

До 40 Русия реши да запази тези територии с РускоГоворящо население които анексира! И както виждаш си Ги пази! А че УкроФашисткият режим в Киев,излезе с лъжата,че Видите ли Русия е Тръгнала да " Завзема Европа", Не се Доказаха!!! -:))

28

Анонимен

преди 9 месеца

ПОЛИГЛОТ : Думичката рубла произхожда от две думички. От РУсия и от БЛА БЛА БЛА!

27

АнонимеН

преди 9 месеца

УКРАЙНА ЩЕ ЗАВЕДЕ ДЕЛО ЗА 100 ТРИЛИОНА ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ СРЕЩУ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТЪЙ, ЧЕ АКО УКРАЙНА СИ СВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА ЮРИДИЧЕСКИ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ!

26

Анонимен

преди 9 месеца

ако ще бъде критикувано украинското контранастъпление, какво да кажеме за руското " настъпление" от миналата зима до сега единствено городока Бахмут успяха да превземат завалиите и то благодарение на оня " готвач" дето *** го свали с C 300 край москва, ВСУ тази зима ще получи Ф16 с необходимите боеприпаси към тях за да имат превъзходство в небето над Украйна, бомбьошките през 2024 г ще са нещо съвсем обичайно за многострадалните " братошки" ru/Z, както в момента са ракетните удари по крим и дон

25

Не е ли ясно?

преди 9 месеца

Бавно върви процесът на поумняване сред политиците в Брюксел. Орбан е прав като казва, че Украйна не може да спечели войната, но само той не е достатъчен. За всеки що годе разумен човек беше ясно от самото начало, че Украйна не може да спечели война с Русия. А от ЕС вместо да работят за мир, помагат на Украйна да воюва до последният украинец.

24

Анонимен

преди 9 месеца

До 22 Ти поне 15 или 20 годинки,имаш ли малко " демократично" Американофилско дихателче?-:)) То след 1989 г,българските " демократи", точно това започнаха да ви " учат"! Ама вие от къде да знаете я?-:) Яростна омраза към Русия и " Голяма любов" към Америка,която е на задните части на географията"!!!-:)) Скачате не скачате Факт е!!! Русия е Близо,САЩ на оная част на Географията!!!Хайде да спите,че утре Пак " училище"!-:)))

23

Какво следва

преди 9 месеца

Украйна губи войната, Западът вече си плаща цената и сателитите като нас - също. И ще плащаме още. Силно се надявам, че на изборите за ЕС европейските избиратели ще изринат от Брюксел и Урсула, и Барозу и Шарл Мишел, и цялата им дружинка.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна, земя като една човешка длан, но влязат ли чepвени cвuнe тук, таз длан се свива във юмрук!

21

Анонимен

преди 9 месеца

Ако беше Сталин, сигурно до сега СВО да е приключила с военен парад в Киев.Руснаците и украинците дават излишни жертви в чужда за двете страни война под натиска на Запада.

20

Малко за политика

преди 9 месеца

От САЩ вече искат замразяване на конфликта в Украйна, но това няма как да стане без преговори с Русия. Но как да преговаря Зеленски, след като е издал указ, с който се забраняват каквито и да е преговори с Русия? И ето че Зеленски става неудобен за американските интереси, а избори не се кани да прави. Нищо чудно през следващата година с помощта на САЩ да му спретнат един преврат.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Мината руска ли била?

18

Аристович каза

преди 9 месеца

Аристович - бившият съветник на Зеленски, пише за бъдещето на Украйна: "Държава с такова ниво на беззаконие, корупция, безнравственост и пълна липса на смисъл не може да спечели война".

17

Слава на Русия

преди 9 месеца

Времето работи за Русия. От САЩ признават, че не могат да осигурят боеприпаси за Украйна - складовете им се изпразват, Израел също чака, а частните фирми не искат да инвестират в нови мощности за евтини боеприпаси без гаранция за дългосрочни поръчки. А в Русия просто са отворили консервираните от времето на Студената война заводи за боеприпаси и те работят на пълна мощност. На САЩ и сателитите им само приказките им са големи - това е истината.