28

Анонимен

преди 6 месеца

Ква война на цивилизации кви глупости:)Тя Европа е ислямизирана от поне 5 г. вече. Ако пишеш по форуми срещу тях е език на омраза. Има цели квартали и гета дето полицията не смее да влезе.Кви огради кви 5 леа, не ги ли виждате че всичките "бежанци" са мъже във военна възраст с чисто нови айфони и карти в тях.Как минават през толкова граници, някой от бг ще го пуснат ли без документи да иде в Германия през 4 граници?Всичко е спонсорирано от Сауд.Арабия.Петрола свършва,но ще ви завладеем културно

27

Te4o

преди 6 месеца

До РеалистТи какво предлагаш? Да си дадем д*пето на руйските колонизатори?Не мерси и тази сме я играли...

26

Николов

преди 6 месеца

До ВъзражданеЕ какво ти пречи да се присъединиш още утре - билети има за Русия все още? Що ме караш мен и близките ми да ходим там?

25

Реалист

преди 6 месеца

Господарите пак не пуснаха колонията си в Шенген. Нормално, ще си изпращат 20 годишните меса и храни насам, ще вземат работници, но до там. Така действат колонизаторите, а придворните им шутове от сутрин до вечер пригласят по "независимите" медии колко сме им важни и колко е хубаво да сме в евросъюза, да се разбира в еврог й ския съюз!

24

До 19

преди 6 месеца

ЕС лимит избира политиците или сами си ги избирате под контрол, манипулация и обещания ? Имаш ли нещо в главата си с което да разсъждаваш или типично за проsтак само скимтиш и търсиш виновни за просстотията си ?

23

Анонимен

преди 6 месеца

аха да влезем в шенген и той се разпаднал всички пак опъват оградите..... аха да приемем еврото и ще си върнат националните валути и само ние ще останем с ойро....то няма нещо до което сме се докоснали да не се е развалило то и нато ще замине щом сме в него.... не го очаква нищо хубаво...

22

Възраждане

преди 6 месеца

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Ми те като са чули Денков кви ги плещи и съвсем разумно са решили да си правят пас по тоя въпрос. Не можем да ги виним. Прави са.

20

Do 10 "321"

преди 6 месеца

Я ги изброй тези държави бе пингвин, щом и знаеш бройката, значи знаеш и имената им, или Копейкин така ти е казал да пишеш просттотии !

19

Анонимен

преди 6 месеца

И да сме в Шенген нищо няма да се промени. Навремето ни лъгаха, че като влезнем в ЕС ще цъфнем и вържем и нищо подобно не се случи. Така ще е и с Шенген.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Хем не ни искат в шенген хем не ни дават на Путин е кво май ки на та си искате *** от еропа....

17

Емигрант

преди 6 месеца

С тези политици измамници които имате в НС при което някои присъстват в списък"Магнитски"на САЩ и със забрана да стъпват на територията и кой е луд да ви разреши влизане в Шенген?В България не само, че не няма борба с корупцията, но се стимулира?Журналистиката ви е толкова на ниско ниво,че дава думата само на политици-престъпници да раздават"акъл"!Тиквата е известен в целият ЕС като корумпиран политик,днес"изпран"сполучливо,как смятате,че в Европа само проsтаци ли живеят,НЕ проsтите сте вие !

16

Но за еврото

преди 6 месеца

айде от тях да мине ще скопят БНБ, а ЕЦБ ще изземе функциите и. Справедливо и демократично.

15

Българин

преди 6 месеца

Войната на цивилизациите официално започна; тепърва ще се вдигат граници и телени огради и стени в ЕС от наплива на исляма. И никой там не иска още една членка, чието 5 милионно население е съставено от 500,000 роми, 500,000 турци и 250,000 нелегални ислямисти.

14

Гошо

преди 6 месеца

Габриел и Денков само харчеха пари за командировки. Поне да бяха взели пример от Киро, той поне оползотвори командировките с едно прекрасно отроче...

13

Анонимен

преди 6 месеца

ТОВА отношение може да е несправедливо към Румъния, но е справедливо към нас.

12

Евразин Алахакбаров

преди 6 месеца

искам да има гласуване за изключване на задунайски татарстан от ЕС. и да слушам тропота, с който десетки хиляди замеделци, хотелиери, общинари, форумни спецове и възрожденци препускат към бюрото по труда след скоропостижното приключване на европрограмите.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Значи.., чак когато сте на 115% сигурни че ще влезем в шенген и ще приемем евро, пишете. На всички ни е ясно че няма да влезем и че няма да се приеме евро.

10

321

преди 6 месеца

Къде ще влизаме бе, той Шенген умря! Цели 11 държави в ЕС са въвели частичен или пълен контрол по границите си! За къв *** ни е този Шенген?

9

Анонимен

преди 6 месеца

Молеца и нискочелия да излезат и да обяснят, че виновни за това са единствено Борисов и герб. Те направиха всичко перфектно и по силите си. Всичко замина в Украйна и няма военна техника да чисти пътищата..