23

Да ви сера в устите

преди 9 месеца

Този пропаднал сайт продължава поръчковите новини срещу една държава, която не ни засяга и се намира на десетки хиляди километра от нас. В същото време, провалената държава Бyлгapиcтaн взема огромни външни заеми за изплащане на заплати и пенсии, продава последната си земя за да върже бюджета и след 2 години ще фалира. Все още има селища без ток, а средната възраст на лекарите в Бyлгapиcтaн е 57г, след 10 години ще викате д-р Куин-лечителката. В Бyлгapиcтaн сега има не-повече от 4милиона българи.

22

Знаехте ли че

преди 9 месеца

Комунистическа КНДР вече наброява 27 000 000 комунисти, докато демократична Украйна е 25 000 000 демократи?

21

BVULGARI

преди 9 месеца

Аз като емигрант и човек живеещ дълги години в англоговоряща държава за мен английският език е свещен и е като роден език говоря го перфектно и като гледах едно интервю на някаква мисирка с чужденец сак се напъва да говори английски като абуригенска м.у.р.в.а. Осъзнах ме държавата България дава дипломи на конвейр срещу заплащане на *** и та пульо които дипломи с право. Са тоалетна хартия за западът.Най прос тите ГанYOвци в България са с най много дипломи и резултата от некадърността се вижда!

20

CNNNBBSS

преди 9 месеца

26 Сенерните жълти маймуни Служат на един дебел хомосексуалист който е за Карлуково

19

ЮжноКуреец

преди 9 месеца

Аз съм ЮжноКуреец научих български в университета в Сеул.Нашето образувание не е пропаднало като българското.КимЧенУн Да ми ла па жълтия

18

до 24

преди 9 месеца

Това по CNN ли ти го казаха или по BBC? Защото аз имам преки наблюдения на хората в КНДР (не случайно се казва "народна"). Там хората правят всичко за родината и за партията и го правят с ясното съзнание защо трябва да го правят по този начин.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Винаги е било страно човешкото поведение. Сигурен съм дебелака го биха одрсли жив на площада. Обаче цялата държава е потънала в страх. Армията която е от граждсни е потънала в мъка и глад и безсмислена пропаганда. Става една патова ситуация. Хората се страхуват от армията, армията държи оръжие , но се страхува от шепа луди хора. Реално 25 милиона ги е страх от самите себе си. Комунизма е уникална създадена психоза над мозъка.

16

Българин

преди 9 месеца

Сега вече не могат да казват, че няма демокрация. То и на запад изборите са една илюзия. Както се казва - ако нещо зависеше от изборите, нямаше да ги има.

15

наблюдател

преди 9 месеца

Това е постановка.Могло е да не го съобщят.

14

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Горките негласували за Пиги ги чака концлагер и каторга...

13

Анонимен

преди 9 месеца

Севернокорейската, Китайската и Руската не-конвенционална военна мощ в Далечния изток правят невъзможно за САЩ да се намесва военно в какъвто и да е конфликт.

12

Еврогей

преди 9 месеца

A в Северна Корея докато комунистите разстрелват демократи на площада, севернокорейските деца си играят като събират гилзите на взвода за разстрел докато разстрелват демократите. УЖАС! Добре че гействаме в ЕС, където можем свободно мъжете да се целуваме по улиците и на обществени места и да си правим гей-паради.

11

пл

преди 9 месеца

Никоя велика сила няма интерес да има обединение между двете кореи. Ако се обединят ще се създаде нова голяма държава в азия и ще се наруши баланса там. Нито Сащ има интерес,нито Русия,нито Китай или Япония. По едно време имаше някакви опити за сдобряване ,но бързо бяха потушени от американците.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Северна Корея най-после пусна в Космоса собствен разузнавателен спътник. След много неуспешни опити. И след посещението на другаря Ким в Русия. А членката на ЕС и НАТО България пуска само евтини пpocтитутки и черноработници за запада.

9

това е

преди 9 месеца

невярна новина, глупотевина, каканижене, при толкова години дисциплина , това е нереално или са създали проформа опозиция

8

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 12. Ще се разлюспват партии от една луковица както при назе.

7

Анонимен

преди 9 месеца

След като в кабините там не се осигурява дискретност и се знае кой как гласува, не ми се вярва да се е появила нормална опозиция. Или са започнали да си "отглеждат" уж-опозиция от свои хора, за да се представят те след време за уж-реформатори, или са решили да се уподобят на режимите в Източна Европа отпреди 35 години. Нали и у нас винаги се отчиташе, че за БКП, БЗНС и ОФ дават гласа си поне 98-99% от избирателите, а дали било така, кой, кой да ти каже?

6

Русоробски фронт

преди 9 месеца

Ся,в момента наказателния взвод почиства цевите си и зарежда,ще има нови публични думкания по площадите със несъгласните вързани на стълбове.Сега изчакват да съберат нужния процент несъгласни и да припалят газките да ги откарат към лагерите за загрявка.....не,не е 1956-та година а днес!

5

Анонимен

преди 9 месеца

И правилно, че изборите трябва да са поименни. Освен това тряабва и да може да си проверяваш дали точно за която искаш партия си гласувал или има шашми.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Шок друг път. Всичко е нагласено иначе нямаше да има друга партия. Кимчо имитира демокрация.