44

Иван

преди 9 месеца

Прав е Георги, и истината е, че новите не предлагат нищо ново, а дори стана и по-зле

43

IQ 3.14

преди 9 месеца

Положението при унуците на ДС е "ама другарко, герб също хвърляха камъни". ок де, нали сте различни? или, само по ориентация? -.-

42

72018

преди 9 месеца

за тия 3 дни можехте да се събрете и да го премахнете сами. от 15 години градът се управлява от гробаджиите на Абу Банкяр Ал Чекмеджани.

41

Черноризец Хлабав

преди 9 месеца

След нас и потоп! - новият, стар девиз на партия ГЕРБ! Случвало ми се е 30 метрово дърво да падне на метри от мен на пътека в южния парк - при това бутайки детска количка. Доста преди Васил Терзиев да стане кмет. Управлението на зелените площи в София просто липсва от години - благодарение на безхаберното управление на ГЕРБ. Единствено ги бива да засаждат теменужки и сигурно падат сериозни пачки от това. Същевремено имахиляди изсъхнали и изгнили дървета, за които години наред никой не се е сетил

40

Анонимен

преди 9 месеца

Да бе, миналата година между две кооперации в центъра се счупи надве дърво и прегради цялата алея, не можеше да се мине. Над две седмици водихме ежедневни разговори с общината, докато най-накрая благоволиха да дойдат и го рязаха и изнасяха два дни, а реално беше работа за 3-4 часа. Така че Терзиев да не пише глупости. Ясно, че му е мъчно, че спря лапачката, ама така е в живота. Да свиква!

39

Анонимен

преди 9 месеца

Няма страшно ! Млдежите ги заробиха с ипотеки , хазартни зависимости , дрога .Закачиха си ги на ченгела и си ги направиха роби . Сега ще правят каквото им кажат и ще бачкат каквото им кажат , само и само да ви връщат кредитите с които си правиха селфита на ПунтаКана . Стойте и гледайте сеир .Утре банката ако им каже , че им маха 50 лева от една вноска по кредита ако се включат в почистването и ще има армия от чистещи . За една дсичка бело също ,Това беше целта , зависими роби !

38

Анонимен

преди 9 месеца

Що не се скриеш, смешни сте! Какво направихте за толкова много години за София? Едно голямо нищо.

37

Черноризец Хлабав

преди 9 месеца

След нас и потоп! - не е случаен израз. Всичко, което се случва в момента е резултат от безхаберието на този нагъл гербаджия и шайката около него. Дано не отнеме прекалено дълго време да се оправят погромите и неразборийте оставени от тези шантажори.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Ако става дума за по-малки клони хората не тряба да чакат някой да дойде и да ги изчисти, малко раздвижване е полезно. Вече ако става дума за 150 килограмови дънери - да. Има обаче някои искат и пред входа да им дойде районния кмет и да им изчисти снега.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Друго си е при Терзиев

34

Кмета Терзиев

преди 9 месеца

Промяната е факт!

33

Анонимен

преди 9 месеца

Русофобите са на власт , нека те да чистят , имат И пари , И медии !

32

Васко Бедствието

преди 9 месеца

Усещате ли промяната с новия кмет?

31

Анонимен

преди 9 месеца

Колко евро на квадрат струва сега апартамента , като няма инфраструктура да се стигне до него ? Като маймунки дресират народа ! Затова нащите баби навремето са имали дърва за всеки случай , суджуци , зимнина , чувал брашно и тн. Сега разни лигльовци , обясняват кое е демократично и кое не . Ако имаше оргаинизация и хора , досега клоните щяха да са изнесени и снега почистен .Не ми се мисли ако някой ни нападне и стане война !

30

Анонимен

преди 9 месеца

Преди 6 години беше паднало едно дърво на площадката пред нас от натежалия сняг. То беше доста високо и се беше строшило наполовина и короната му беше паднала на площадката. Стоя една седмица така преди да дойдат да го махнат. Тогава кмет беше Фандъкова.

29

баба мара

преди 9 месеца

и в люлин 2 зад магазин кам има счупени клони в градинките около блоковетее пълно с такива клони

28

на сМинкатЪ:

преди 9 месеца

Мила , родна ,...картинка от герб !!!

27

IQ 3.14

преди 9 месеца

До Анонимен35 що не питаш другаря Си, че 30 % от добития ток (по сведения на china`s daily) в китай е от волтаици. нещо невиждам да загниват, като монархофашисткия запад

26

Анонимен

преди 9 месеца

А пък Аз моля , герб и ДПС да върнат откраднатото от Бг-хазна , което е 36 милиарда ...Да не говорим и ЗА парите от ЕС , за България...Баце :---''А къде е моят милиард и половина "? Някой помни ли ?Не са хиляди и милиони , а МИ-ЛИ-АР-ДИ !?

25

IQ 3.14

преди 9 месеца

До Анонимен28 бай артик, тия десетки милиони левове дето плащаме на общините за снегопочистване, данък смет и всичките останали анджъклами (радиоточка 5лева никой не е отменял), ме навеждат на мисълта, че съм си изпълнил задълженията към "общото". а хипстерошумкарите енто поколение дето ми играят том сойер и чакат някой да боядиса оградата безплатно, да ххрп. ти най вероятно не си чел том сойер.