56

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски закупи две яхти за 75 милиона долара.

55

Той

преди 9 месеца

Най-важния въпрос е да спрат на момента войната с белия флаг, като така ще се спасят животи. Какво означава някаква територия, ако няма хора, които да и се радват за този *** Зеления обаче не е така. Да умреш за парче земя е равно на извратеност. Този *** Зеления е много вироглав и бих го заплюл в устата

54

Бай Дрън

преди 9 месеца

А в Русия са по-добре със сигурност, отколкото 80% от територията на България. Вие, дето пишете тук колко сме добре, показвали ли сте си носа навън, извън София? В България положението е толкова зле, че се чудя как още на са ни изгонили от ЕС.

53

Бай Дрън

преди 9 месеца

Тия от другата страна на фронта с пощенски гълъби ли ще пращат бюлртините си?

52

Руский мир, сър

преди 9 месеца

Ето още една теми за рзмисъл за друзята - кадиров си направи още два бойни бойни батальона и ги кръсти с имена на изявени борци против руското владичество от миналото. Не му хареса учебника по история и путинския министър на образованието лично отиде да му чете коригираната версия. Раздаде на командирите си чисто нови сувове Мерцедес, ественно купени с пари от бюджета на РФ, а в същото време руските пенсионери се бият на опашки за просрочка, защото болшинството вземат 120 долара пенсия.

51

Чунгачангов

преди 9 месеца

Ех тавариш никой не е казал че ако от днес се сдружиш с Америка, от утре ще си богат като тях. Такива чудеса не стават, но с годините тренда е ясен - съюзниците на САЩ и Запада живеят по богато с течение на времето. Ето например ние имаме по голям БВП/човек от расиюшка, беларус и сърбия. А колкото до расиюшка там нивото е ясно - путинските холопи отиват на фронта да мpат за 2000 долара, което е МРЗ в САЩ, а средната заплата в путинландия е колкото помощите за безработни в америка.

50

Руский мир, сър

преди 9 месеца

Хе-хе, тавариш изглежда предния ми пост предизвика късо съединение в пилешкото ти мозъче и единственото което ти хрумва е да ми цъкаш минус. Явно минуса ти помага да замажеш в съзнанието си неудобните факти за руския мир, които са в изобилие.

49

Чунгачангов

преди 9 месеца

Украйна като сателит на русия, беше най-бедната и корумпирана държава в европа, а и в света. След курса към европа, започна да отлепя от дъното, макар и бавно и да има наченки на борба с корупцията, нещо нечувано преди това. Стандарта на живот започна да се повишава и достигна този в русия, да не говорим за Донбас, където руския мир разрграби всичко и го превърна от един от най-богатите в един от най-бедните райони с най-високи цени в магазините - и това е признание на сторонници на руския мир.

48

абе

преди 9 месеца

тоя брадясалия пор на снимката, много радостен, да не е превзел тая нощ москва?

47

Теди

преди 9 месеца

ХОРАТА СА НАПРАВЕНИ ОТ ПРЪСТ И В ПРЪСТТА ПАК ЩЕ ОТИДАТ

46

Анонимен

преди 9 месеца

Нито една от двете страни не е обявявала война на другата. Зеленски да не се оправдава ами да провежда избори.

45

Руский мир, сър

преди 9 месеца

Искам някой от родните друзя да ми обясни в кои държави освен в най-бантустанските, награждават на обшествено и държавно ниво такива индивиди като де6елака Адам, 16 годишното синче на Рамзан Ахмакович, чието единствено постижение е да пребие беззащитното рушняче Никита Журавель, услужливо предадено за правосъдие на кадировците от путинската клика. Последната награда на мазното кадировче е почетен гражданин на Донецк, където дори не е стъпвал. Чакам за обянсението ви друзя.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Война в украйна няма. Военни действия се водят на руска територия. Избори не трябва да има в Русия. В украйна не виждам защо да няма избори. Може би защото не с демокрация. Ами не са.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Заради Мтел: Назрява скандал защото рекламата им като цъфне и не се маха като че още малко и ще я взема предвид. Наложи се да рестартирам устройството и да влизам повторно. Мразя ги и операторите и зеленото.

42

хахахаааааа......

преди 9 месеца

Природният газ ще поскъпне с около 7,5 процента през следващия месец. Това стана ясно по време на откритото заседание на енергийния регулатор, на което беше обсъдено предложението на "Булгаргаз" през декември синьото гориво да се продава за около 87 лева за мегаватчас.

41

ШЕФА НА СВЕТА

преди 9 месеца

РЕДЖЕП ТАЙП ЕРДОГАН футболиста си ИМА ДВА ЧЕРВЕНИ ТУРСКИ ПАРТИЙНИ ОТБОРА които никога не са участвали в Турския Професионален Футбол...............Футболен клуб Червен Ердоган Едно и другия футболен клуб Червен Ердоган Две са изцяло ПОЛИТИЧЕСКИ футбол на Турския Национализъм за МИТИНГОВА ТУРСКА ДЕМОКРАЦИЯ...........Имам чувството че от Анкара ДвойноЧервеният Реджеп Тайип Ердоган върти суперуспешни ТУРСКИ ДВОЙНОЧЕРВЕНИ ФУТБОЛНИ УЛТРАНАЦИ ВУДУ МАГЬОСНИЧЕСТВО

40

Брейзърс презентс

преди 9 месеца

Зеленски клати Путин, както и Ердоган не го е клатил.

39

Избори

преди 9 месеца

По време на война не се провеждат

38

Либерал Демократ

преди 9 месеца

Аз съм Либерал демократ и национал социалист или иначе казано нацист.

37

Анонимен

преди 9 месеца

ФАЩ се сложат някой техен човек който да подпише мир с Русия и всичко е точно. ФАЩ започват реконструкцията на ***, Зеленски го забравят и започват да изплащат тези млрд обратно на ФАЩ.