139

До само факти

преди 6 месеца

А ние какво изнасяме би ли споделил? Или вече само внасяме и то бо клу ци.

138

Айде бе

преди 6 месеца

Абе всичките сте много умни и знаещи за Русия , но да ви попитам ? Арабските държави , като продават само нефт и газ , гледам голяма беднотия ги е налегнала , дай Боже всички да сме толкова бедни , нефта и газа са с борсова цена , а Русия е една от страните която сериозно влияе на тези цени , и от това си вадя заключение че , или в Русия са много *** (в което не вярвам ) или вие сте със сериозни краварски увреждания !

137

ПроСоТо

преди 6 месеца

всъщност,така наречения "ЕС" поглъща екстрементите на Чичо Сам..Защо го прави,не знам..

136

Анонимен

преди 6 месеца

50% от газа в Чехия е внос от Русия.

135

Анонимен

преди 6 месеца

До само факти имаш длга ния и трудно ти стига до мозъка !!!! а ако румия няма икономика е защото има много агенти от юсей или таканаречинте яв рей

134

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 143 ..... Трошат бараки на 20 30 години ! Истинските коли вървят супер с истинско гориво , а руското гориво е 100% истинско , освен ако по политическа поръчка някои чесни бизнесмени не го лекуват хем и да си увеличат печалбите !

133

До само факти

преди 6 месеца

Ха-ха-ха, забавен си. Кой ще ти даде на тебе да праввиш макарони и да ги продаваш на запад??????Откакто си в ЕС къде се продава в западните магазини нещо made in Bulgaria??????Ти първо се научи да продаваш домати и картофи в българските магазини-made in Bulgaria пък тогава ръси акъл.Завод за копчета нямаш,къде си тръгнал??????

132

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко е по план. "Тъпите" европейци купуват гориво по-евтино, а "умните" руснаци са принудени да продават по-евтино. "Умните" индийци(основно британски компании като собственост) печелят за да могат да плащат по-високите лихви пак на "***" НАТО. Изводите от вас.

131

Анонимен

преди 6 месеца

Бъркате понятията,господа! Като отидете в магазин питат ли ви добър ли сте или лош,или ви взимат парите!? Като си продавате картофите на борсата питат ли ви за характера преди да си купят от вас!?

130

Анонимен

преди 6 месеца

Няма значение откъде минават парите! Пишете за пари,а не за това кой не си е обръснал брадата!

129

Според коментарите

преди 6 месеца

България изнася само космически технологии, квантови компютри,самолети 6 поколение и целият свят работи за нас. Русия и Китай изнасят само ресурси и нищо друго. Сега като Украйна набие лошите раши(друг вариант няма,раша са изостанали и ще изгубят).Ако случайно стане обратното, някой казва ли какво правим? Предлагам всички,който пазят демокрацията да нападнат рашите, доброволци като гледам много има и 100% ще спечелят.

128

Анонимен

преди 6 месеца

Политиката е едно,а бизнеса е съвсем друго! Мешаме понятията заради пропагандата! Песента за паричката е много вярна!

127

Анонимен

преди 6 месеца

Урсула поглъща римлянски мазут :)))

126

Христо Христов

преди 6 месеца

До 140 "износа на суровини в необработен вид е характерен за Бананови Икономики..." - ако има будали да търсят гренландски банани и не ти коства нищо да купиш кораб банани от Еквадор и да го продадеш с 35% надценка след като е престоял 24 часа в Гренландия, защо не?!

125

Анонимен

преди 6 месеца

Руските горива трошат коли.....

124

До Таня

преди 6 месеца

Ех,Танче,Танче затова сме на това положение,защото лидерите в ЕС са като тебе(разбирай не могат да мислят). Китай и Индия по този начин ще се превърнат е нещо,което няма да може да се спре.Русия ще ти бъде най-малкият проблем когато това се случи. Не ги мисли Русия,погледни картата на света да видиш къде си ти и къде е Русия(като си 1 точка със увеличение х10) къде си тръгнала? Като живееш в бита държава в две световни войни,според тебе не трябва ли да си натискаш па.рца.ла?

123

Анонимен

преди 6 месеца

Индия изнася дори за Русия!

122

Анонимен

преди 6 месеца

До само факти - Май от носа си ги изчопляш тия факти. Наблегни на правописа, че трудно ти се разбират "само фактите"! Отделно, че това са опорки, а не факти!

121

Анонимен

преди 6 месеца

Изследвайте всяка мулекула!

120

До Таня 132

преди 6 месеца

Таня ли си или нещо друго - няма значение ! Важното е: при теб интелекта и мисленето отсъстват. За да не е голословно твърдението - а какво става с цените , на които ще купуваме И НИЕ, когат даден продукт преминава през ред прекупвачи и посредници ??