72

Анонимен

преди 5 месеца

Запасите от оръжия за германската армия са намалели драстично заради войната в Украйна и никой не си е направил труда да ги попълниГермания прехвърли известно количество военна техника в Украйна и сега разполага с твърде малко оръжия в случай на външна агресия...

71

До 73

преди 5 месеца

Да, сега Русия само си сътрудничи с диктаторни режими в Азия, Африка и Южна Америка а сега в Палестна запалва конфликт за да пренареди световния ред. Очакваме и други пожари по света да разпали с което ще се покачат цените на суровините (петрол, метали) и това е е в полза на Русия. Светът върви към поларизация сега.

70

До 67

преди 5 месеца

Русия, САЩ, ЕС не ни заплашват директно никога, всички употребяват "мека" сила, т.е. най-често икономически и политически ти "вързват" ръцете за да не можеш да правиш самият какво искаш и в твой интерес а само това което в тяхен интерес. Примерно за Русия, влиза с поставени лица, божем "български" фирми (олигарси) и купува бизенси в страната, с това може да управлява и корупмира на всички нива и да дърпа държавата надолу за да покаже че на Бълария и е зле в ЕС.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Откакто тия запалиха специалната си операция, светът тръгна наопаки. Ко-му-нис-ти. 45 стигат.

68

Анонимен

преди 5 месеца

ФИРОМ БЕ ЗАЧЕНАТ В МОСКВА. ТИТО МУ Е МАЙКА,СТАЛИН Е БАЩА

67

Жалка работа

преди 5 месеца

Но това си можем.

66

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби Боби, аз съм учуден от това как се превъртя като фурнаджийска лопата от възхищение пред руската диктатура към възхищение от китайската диктатура. Със същата лекота утре ще се превъртиш и към севернокорейската диктатура, ако вече не си го сторил дълбоко в душата си.

65

Анонимен

преди 5 месеца

Нишите пак излъга ха, македонците не го искат!

64

Боби

преди 5 месеца

До Анонимен 66 Аз ти казах нещо което ти ПРОПУСНА - Китай купува както фалиращи компании така и СТАРТЪПИ. Ето нещо за размисъл: Преди 2 години Тесла обяви че ще има електрически камион ТИР. Вчера гледах обзор на Китайски Сериен(по-точно предсериен защото все още станции за зареждане има само в една провинция) електрически камион ТИР. А Колко са фирмите произвеждащи електически машини и хибриди ще се уплашиш.

63

Боби

преди 5 месеца

До Анонимен 64 И с какво ни заплашва Русия? Разбирате ли дори нашите велики политици не могат да отговорят на този въпрос.

62

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби Действително Китай има много патенти, но почти всички са от сферата на ширпотребата.

61

Анонимен

преди 5 месеца

откога в самолетите има конюшни

60

Анонимен

преди 5 месеца

Аз съм възмутен как може да не се нагъъзим на Русия??? Те ни заплашват, а ние им се опъваме. На какво прилича това!? Къде ни е националното самочувствие?? Аз като един истински и горд българин смятам, че е мой дълг да треперя пред руския ботуш и да правя, каквото ви наредят от Кремъл!!!

59

Боби

преди 5 месеца

До Анонимен 48 Китай в момента реално притежава половината от активните патенти в света. Разбирате ли Китай има колкото искаш пари. Купуват се както фалиращи компании така и стартъпи. Китай прави точно същото каквото и САЩ и западните страни - Купува мозъци и технологии заедно с фирмите.

58

Анонимен

преди 5 месеца

До Малко за политика Нищо не разбираш от политика. В мозъка ти освен слугуване на Русия друга мисъл няма. Нормален човек никога няма да одобри руската агресия в Украйна опакована в лъжливата охаковка защита на рускоговорящите. От защитаване на рускоговорящите мъжкото население на измишльотиниге на Путин ДНР и ЛНР остана на половина.

57

да оближем .. на ес

преди 5 месеца

Дребно заяждани , но от сърце , всъщност толкова си го можете . Това е знаково за съдействането за мир .

56

До селянин

преди 5 месеца

Нали се сещаш, че руските свинщини също се записват в един тефтер и скоро идва времето за равносметка?

55

Анонимен

преди 5 месеца

Много умно! Боже, колко сме смели и решителни!!! Не знаят ли нашите умници, че Лавров има силата и ума на всички останали "делегации" взети заедно!

54

Крим не е руски

преди 5 месеца

най добре ще да е да пуснат самолета без Лавров и делегацията.. тези със сигурност ща настройват българите в македонско против България. БКП, Сърбия и Москва измислиха македонската нация- ФАКТ

53

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 49 - Бъркаш, не България се гаври с Русия, само някои "българи" го правят. И то заради страхотния мотив да ги погалят едни други по главиците наведени. Интересно що Лавров не го хващат европейските санкции, пък делегацията му я хващат? И държавата ни така управляват, алогично.