6

преди 15 години

Щатите са тоталитарна държава отвсякъде, така че нищо чудно. Там наказанието далеч не зависи от съда, а от произвола на всевъзможни служители на властта.

5

преди 15 години

...владо кузов .. и майкъл джексън...

4

преди 15 години

da slojat takava tabela na cialata amerika i da ia zakriat

3

преди 15 години

Така е. Обаче затвора не може да поправи педофил. В този смисъл затвора не е подходящ за педофили тъй като нема шанс те да се поправят (все едно педера.ст да стане нормален хахаха). Затова доказаните педофили просто трябва да бъдат затворени доживотно (може и в някакъв вид клиники, като сериозните психични отклонения), иначе винаги съществува вероятност да се отдадат на нагона отново...

2

преди 15 години

da slojat takava tabela na cialata amerika

1

Spiro

преди 15 години

Това е глупост и връща законодатеслтвото назад. Ако един човек вече не е в затвора, това означава, че той е излежал наказанието си и в смисъла на закона не трябва да търпи допълнителни ограничения и наказания, освен ако това не му е присъдено в съдебната зала. Какви са тия знаци по вратите и т.н. ?! Да не сме в средновековието ? Ами дайде на леките жени да им жигосваме на челата едно голямо "К", като " ". Или болните от СПИН да носят специални гривни, че да ги разпознаваме ? Какво ще кажете, не са лоши идеи ? Ако на бивши затворници (за каквито и да е престъпления) се налагат подобни ограничения, то това означава, че затвора няма поправителен характер, каквато всъщност е презумпцията на закона. Защо тези хора са пуснати на свобода, ако още се твърди, че са опасни ? Ако ще ги маркираме със знаци, тогава по-добре да си седят в затвора ? Не разбирам тази мярка.