30

Анонимен

преди 6 месеца

сега по-важното, а Перуката ще се кандидатара ли пак на 15.03 :)

29

Младияпремиерсхарема

преди 6 месеца

Сила са ми, а освен това не е само забава, а е точно самата истина, намерете им работа, там в базата тренират деца все пак, тия деца няма къде да тренират:))))

28

Анонимен

преди 6 месеца

.... на Славия

27

Анонимен

преди 6 месеца

До Същият член следва 24...тебе за коя те ожениха?

26

Ха ха

преди 6 месеца

Казах ви да залагате на Слави!

25

До Младияпремиерсхар

преди 6 месеца

Хуморът, сатирата и забавата не са ти сила. Това последното "и тнт", дано да значи "и т.н.". Че иначе идва малко като заплаха.

24

Младияпремиерсхарема

преди 6 месеца

Ако всеки депутат,чиновник,общински съветник,кмет беше взел едно гребло снега щеше да е минало и спорове нямаше да има:)))), да не забравяме и тия от БФС на тях им дайте един бронетранспортьор да изринат базата:))))

23

Перукан Чалгаджи

преди 6 месеца

"Борислав Михайлов подаде оставка, какво следва нататък?" -- ЗАТВОР!

22

Младияпремиерсхарема

преди 6 месеца

Народа много ни итересуват тия с джиповете, ритнитопковци милионери, татуирани, хвърлящи салфетки,пияници, важното е, че аз ще съм следващия премиер скоро се създава партията на безпартийните, Пеевски и Денков са настоящето после идвам аз, и най-накрая ше оправим тая територия, така,че всеки дори швейцарци да емигрират тук:)))), и всеки гражданин да има стандарта на Пеевски,Борисов,Михайлов, и тнт:))))

21

Същият член следва

преди 6 месеца

Златното поколение, харесва Ви или не, беше отгледано от Бай Тодор Живков - Тато! Всички герои от 1994 г. в САЩ, са възпитаници на комунизма. Те дори ги женеха - Наско Сираков, Боби Михайлов, Славчо Тепавичаров, са все женени за гимнастички от световна класа. Спортист се женеше за спортист, защото друг трудно щеше да го разбере. Лагери, ежемесечни отсъствия.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Голяма работа. Останалите малуумници са все още там, Лечков, Касабов, Костадинов и една камара други мазни корумпета. БФС трябва да се закрие нацяло, всеки един да бъде уволнен и да се започне от нулата. Същото трябва да се случи и с полицията.

19

Чук и Гек

преди 6 месеца

Следва Николета Лозанова! Това следва! Не ходете на мачове, не ги коментирайте,играйте само Тото 2 и не се занимавайте с тази излишна дейност! Като искат да е на празни трибуни, уважете мнението им поне за 10 години!

18

ДОКАРАЙТЕ ОТ РУСИЯ..

преди 6 месеца

В Русия има много желаещи да додат в българския Футбол . нали там им забраниха.... Може да додат и футболисти.

17

хм

преди 6 месеца

До Анонимен 17Това да не е фалиралия Данчо папагала сливенски, който още преди 15 години издуха всичко спечелено от футбола. Берабата е тарикат по природа. Всичко изкарано е вложено в имоти и по банки в чужбина. Вие на Божинката се смеете, ама идея нямате колко имота си е купил и кви наеми му падат всеки месец. Та си прави сметката за Бербата. Друг който вложи всичко в имоти и е по-богат отвсякога е Манолев.

16

Ценител на интелекта

преди 6 месеца

Г-н Пеевски - капитан на националния по футбол!Той тази игра я владее най-добре

15

Анонимен

преди 6 месеца

Голям сеир ще е ако сложат предателя Бербатов, който отказа да играе за националния отбор! Гледам че доста е изгладнял, защото от известно време му секнаха приходите, а с огромната му заплата като футболист, със сигурност е свикнал да живее в лукс и охолство! Сега ще има черно тото на поразия, за да си възстанови стандарта на живот

14

баба мара

преди 6 месеца

следва данъчна декларация от михаилов и кликата около него да видим за 18 годиникакво са постигнали

13

Анонимен

преди 6 месеца

дреме ми на газа и на част от мадурос, кой ще е следващия на хранилката

12

Щерю

преди 6 месеца

Следва обесването на Лечков...

11

Анонимен

преди 6 месеца

За nти път ли ще пишете за тоя к..вал ясно ни е,че си подал оставката и?А и,че щял да имигрира