41

И нито дума за

преди 6 месеца

Бил Гейтс, Клаус Шваб и компания :D

40

до 43

преди 6 месеца

До Анонименне виждаш ли че това не е народ !

39

бг смешки 2

преди 6 месеца

КОЙ Нормален човек би инвестирал в биткойни ?!?!?

38

Анонимен

преди 6 месеца

Имаме си поговорка за всички тези неща, "Всяко чудо за три дни". Ако вписващите подобни статии си мислят, че ние простосмъртните се интересуваме от подобни величия, не, не се интересуваме. Всеки има в главата си своите луди идеи и се радвам че не всеки има възможността да ги осъществи. Живота е прекрасен с и без подобни размисли. Живейте го смело. Това че някой е много богат не го прави исторически прав. И бедни и богати сме част от историята.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Като гледам коментарите под статията, се радвам, че тази нация успешно се самозатрива и скоро няма да я има - имам предвид българите, ако случайно не се сетиха умните ви глави.

36

Анонимен

преди 6 месеца

До 48 АнонименПрав си

35

Анонимен

преди 6 месеца

За да вървиш напред и да водиш маса от 8 милиарда... трябва да си луд. Буквално. И да не ти пука от подобни статии. Те често са писани от нереализирани нищоправещи, които не понасят прогреса.

34

Роберто Кавали

преди 6 месеца

И те са кавали като всички други хора само че имат повече пари.Мъск определено не се мисли за Бог,а за извънземно.Манията му за Марс е че си мисли че е дошъл от там.Мисли си че в миналото там е имало цивилизация от марсиански кавали,които после са дошли на Земята.

33

Мнение

преди 6 месеца

Нашият "модерен милиардер" Пеевски подготвя арестите на Борисов и на Цацаров, и връщане на смъртното наказание за гореспоменатите плюс Гешев и Мавродиев. Господин Пеевски ще изчисти България за Коледа.

32

Ала бала

преди 6 месеца

Тракала..

31

Анонимен

преди 6 месеца

Ми имат пари, угаждат си.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Добро заглавие! По света е така. След още двадесет години ще се окаже, че тези милярдери са били неразбрани от съвременниците си.А ние си имаме Терзиев, Бонев, един кандидат кмет по градоустройство ли, архитектура ли, който ще отнеме имуществото на хората.58098

29

Анонимен

преди 6 месеца

И Мъск, и Зукърбърг, и Гейтс са кукли на конци - МАРИОНЕТКИ!!! В момента, в който станат неудобни ще ги отсрелят като дивеч. Общо взето лозунга и тук и оттатък Океана е *Даваме ти пари-ДЕЙСТВАЙ, ама ако решиш да играеш СОЛО се сърди на себе си!!!* Същата история я имахме в умален мащаб с В.Илиев,Поли Пантев,Карамански,И.Павлов и т.н. и т.н...Влезнеш ли в играта - играеш по правилата, иначе ти МАХАМЕ главата!!!!

28

sd

преди 6 месеца

аз отдавна говоря че мъск е опасен луд, който трябва да бъде заключен в психиатрия. но лека-полека и това ще стане!!!!!!

27

преди 6 месеца

"Капиталистите се стремяха да извлекат стойност от работниците, като ги откъснаха от създадената от тях стойност, но въпреки това направиха неща. " ... Ко речи, ко, ко? Статията е писана от някой на Сточна Гара. Или поне така се почувствах, нищо че я чета от центъра на Сидней, Австралия

26

Пффф

преди 6 месеца

Тази статия е писана или от чатджипити или е просто преведена през Гугъл транслейт. Бъкана е със стилистични грешки и няма логика в много от изреченията. Това мъжки, женски и среден род в едно изречения без да се разбира за какво става на въпрос, кое е подлог, кое сказуемо. Или пък толкова нямат кадри, че на наели кака Мусайбе от маалата повтаряла 14 години 4ти клас.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Бамумамата, 73% от думите в българския език са забранени тука.

24

Костадин

преди 6 месеца

Ето затова мразя програмистите. Не заради многото им пари, лъскави коли и жени манекенки. Не заради огромните им имения с басейни, честни самолети и яхти. Не може някой да ми цъка по цял ден на компютъра и да вади стотици милиони лева заплата на година както е в България или трилиони долари както е в САЩ. Не може 19 годишно момче програмистче да му дават по 300 хиляди лева месечна стартова заплата докато другите работим за няколко хилядарки.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Мъск не е най-подходящият пример. Евреите сорос, блумберг и подобни също не са. Те са откровени вредители, по-скоро сатани. Бил гейтс

22

Петко

преди 6 месеца

Много мразя програмистите!