231

агрегат

преди 9 месеца

До 237- предлагам на енергото да стимулира редовните плащания, с които си осигурява съществуването, на всеки 12 месеца редовно плащане, да подаряват по един агрегат, за да компенсират липсата на работа когато им се наложи. Само анонимен ще си останеш.

230

До Мвн

преди 9 месеца

Човече, ти даже не си разбрал, че вече няма ЧЕЗ, кой очакваш да ти вдигне.

229

Анонимен

преди 9 месеца

За 34 г. демокрация, това е ефекта пълно опростачване. Тъжна картина. Тоя *** ако си беше взел агрегат и той щеше да има ток.

228

Алекс

преди 9 месеца

Пред пенсионера-пазач и служителките-голем бабаит,крещи истерично.Появяват се полицаите-селски мишок,клипът прекъсва.

227

работар до 233

преди 9 месеца

То точно това е проблема-едни си мислят, че работят, други си мислят, че им плащат. Който е посетен от такъв тип, при всички положения има защо!

226

Анонимен

преди 9 месеца

В цяла България се работи като в Енергото на Силистра, да внимават всички, които крещят,, Браво ", утре те могат да бъдат посетени от такъв ***. Като дойде полицията се направи, че някой го вика и му секна ентусиазма. Абсолютен льохман.

225

пренасочен

преди 9 месеца

Значи можело след 20 мин да дойде тока

224

Анонимен

преди 9 месеца

Изумително голяма подкрепа има в коментарите за самозабравилия се ***, но това ясно и недвусмислено показва умственото ниво на раята.

223

Анонимен

преди 9 месеца

До ХАХАХАХАХАХАХХА - Какво браво на човека, тоя се държа, като орангутан. Нито е човек, нито е за браво.

222

Мен

преди 9 месеца

Подкрепям го. С две ръце. Цял ден вчера телефона на Чез не отговаря. Праща те в сайта. Отиваш в сайта, йок - формата за подаване на сигнал не се отваря. Крият се като мишки. Ако забравя да си платя тока на секундата са ме прекъснали, а после ще платя и 50 лв за да дойдат да ми завият бушона. А вчера за клиента от трите най-дългия. Ама така ще е щото сме овце. Само сопата ги оправя всичките изедници.

221

Анонимен

преди 9 месеца

Някои с номер, а някои с цяла програма. Ама тоя с номера да не пречи на тоя с програмата. Големо мъжество да се развикаш на една жена и двама дядовци...Като е толкоз голем да се беше подготвил за бурята

220

Анонимен

преди 9 месеца

Ба си ***, за 24 часа без ток умря, ама стават аварии не само в България и в другите държави се случват, какво се предполага да направят касиерките в енергото, да идат да му свържат тока ли, *** си простия народ

219

??

преди 9 месеца

В офисите на Енергото през работно време, не са ли длъжни да вдигат телефона, когато им звънят граждани?? Или там им плащат да се крият като мишки и само да прибират парите? Сакън някой да не им развали комфорта на служителките....., видяхме ги колко работят......

218

#208

преди 9 месеца

Ахх Марселчо,принцесо, кАк е съпругът ти?

217

Анонимен

преди 9 месеца

Браво, истински мъж, а не ревльо.

216

kriminal

преди 9 месеца

До ШегобиецQvor e ***

215

Lina

преди 9 месеца

Докато дойде тока - кекс и вино. Заложете на класиката.

214

ХАХАХАХАХАХАХХА

преди 9 месеца

Браво на човека.

213

Пр*ос*ташки

преди 9 месеца

М*АС*тиотОНСКИ постановки в жълто-синя гама... Да се работи неуморно над подсъзнанието! Целта навсякъде по света е да се изостря недоволството сред населението и да се подстрекава към размирици, бунтове, сваляне на правителства и въобще общ хаос. Новофеодалният свят трябва да се роди като феникс от хаоса и пепелта. В предишните нормални държави постановките звучат много фалшиво, но в тази помийна яма, където ид*ио*тщините са си нещо нормално, умишлената им ескалация не прави особено впечатление.

212

Анонимен

преди 9 месеца

до 215 Пинко, на теб ако ти спрат интернета за 2 часа и ще се разболееш от нерви, какво остава да нямаш ток пък 24 часа.