212

top gun

преди 9 месеца

"ти знаеш ли кво става когато трамваяджия вика Нато"(ахах, и Какво ставало?)

211

top gun

преди 9 месеца

I am telling you, този ако още веднъж си викне НАТО, този трамваяджия, да му обстрелят кулата без петолъчка :D със снайпери от древни немски самолети от 2-рата световна, за да не се стига и до апокалипсисни гледки с по-модерни самолети

210

top gun

преди 9 месеца

абе защо на този му дрънчат трамваите а самолетите му не се чуват, трябва да им вдигам noise-a?отговор: защото е ватман (thats his pride from within)

209

top gun

преди 9 месеца

I am comming

208

Анонимен

преди 9 месеца

30 % от населението на България остана без ток заради сравнително скромен снеговалеж!До снощи над 400 000 домакинства все още бяха без електрозахранване, но идиотските масмедии и някакви т. нар. журналисти активно занимават тези, които имат ток и респективно достъп до пропагандните им канали, с административното ръководство на Българския футболен съюз. Нещо наистина тотално не е наред и упорито работят да ни вкарат в оруелски сценарии!

207

Анонимен

преди 9 месеца

Ей мошеници, както как тъй, четири плюса на написаното за защита на славянските езици, се превърна в един плюс за няколко минути? Това няма да промени исканията ми за защита на славянските езици, защото са в риск!

206

Анонимен

преди 9 месеца

Ако християнските Армения и Грузия не се върнат в Русия, откъдето бяха откъснати, рано или късно ще бъдат асимилирани и ислямизирани от турците, мюсулманите, трябва да се прибират в Русия(РФ), ако искат да оцелеят като нации.

205

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен, Те действително са от Средиземноморието до Китай, асимилираха и ислямизираха руснаците в южните руски републики, процеса започва по времето на комунизма и много усилено се извърши от Турция в последствие, турците се опитват да овладеят и мюсулманите в Африка, към Палестина-Израел също имат претенции, защото някога си била под османско робство.А у нас, евреи и турци се карат, но жертвата сме местното население, затова, славянска Русия, не трябва да бъде изключвана в никакъв случай!

204

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен, Щом дедите им са от Кукуш, значи са българи по произход, голяма част от избягалите от Балканските войни българи, се заселват по Черноморието в България, Богданско(Молдова), Румъния, Украйна. Има и местни българи, защото населението на Румъния по произход е славянско, преобладаващо българско, асимилирани са в края на 18 век, когато на престола се качват австрийци, имало е големи възстания на местното население, срещу налагането на Латиницата и новоизмисления "румънски" език тогава

203

Анонимен

преди 9 месеца

Ердюкян преди няколко дни се изцепи,че Турция е от Адриатика до Китай.Вучич днес се изкафи,че македонците ни мразят и се чуствали техни хораЗа заграбените западни покрайнини се спотайват .А -една румънка от парламента наскоро намеква,че Добруджа е тяхна.Казва се Шошоака.Прадедите ни са от Кукуш и.т.н.Абе-съседи людоеди.

202

Анонимен

преди 9 месеца

Искаме да се създаде закон за защита на славянските езици в Европа и в ООН! Искаме един от официалните езици на ЕС, да бъде руски език(тъй като много от хората в славянските държави го разбират или е близък до техните разговорни езици) или в краен случай, някой друг славянски език! Искаме официална законна защита на славянските езици! Защита и на славянската ни история, която се манипулира, изтрива, заменя с друга фалшива(лъжлива) "история" или се краде! Искаме защита и на славянската култура!

201

Анонимен

преди 9 месеца

Българско злобно мъжленце под чехъл или джапанки.

200

Анонимен

преди 9 месеца

Какво значи да озапти , що за словосъчетания използва Радев. Това съветниците ли му го написаха ?

199

ГУМЕН КРАДЕВ

преди 9 месеца

няма да се извиня на никой. Мутрофанова така ми нареди.

198

Анонимен

преди 9 месеца

ако в бюджета наистина няма и 1 ред по този въпрос за продажба на земя, радев ще излезе ли да се извини на целия народ, че е излъгал и наклеветил

197

Анонимен

преди 9 месеца

Рундяев, кръстника на промяната, се прави на вода ненапита

196

Анонимен

преди 9 месеца

Че кой го вкара Кокорчо в политиката с вдигнато юмруче ве Рундаяев? Твой или мой министър беше? Какво се правиш на опозиционер

195

Анонимен

преди 9 месеца

Този на снимката е национален предател

194

Анонимен

преди 9 месеца

Василев е официално най-левият комунист в България. Дори Радев смята, че разходите в бюджета са прекалено големи. А приходи или се осигуряват с безумни идеи, или изобщо ги няма. Василев е популист, който ще разори държавата.

193

адддд

преди 9 месеца

кирчо и кокорчо ще завършат като стамболов и останалата шайка негодници