59

Анонимен

преди 6 месеца

С една дума, меритокрация. Хората се издигат благодарение на способностите си, а не по шуробаджанашка линия като у нас. И следващото поколение руски управници ще бъде още по-патриотично настроено. С предимство ще бъдат доказалите се в СВО лидери. Дали някой от нашите депутати ще отиде доброволно на фронта?!

58

Анонимен

преди 6 месеца

A какво става с контранастъплението?

57

Анонимен

преди 6 месеца

А нормалните хора какво ни интересуват заниманията на главорезите от кремлин? Които и да са, ще продължат да избиват хората и да заплашват Европа с поредната война.

56

999

преди 6 месеца

При несменяема власт диктатора избира новите си фаворити.При сменяема власт предишните фаворити се заменят с нови,подчинени и зависими от новото политическо статукво.Проблема и в двата случая е,че властта налага подчинение по вертикала,а хоризонтала ( данъкоплатците) нямат думата.

55

82-ОМБР

преди 6 месеца

Слава украинская пехотъм! Повече убити руснаци,по щастлива коледа!

54

82-ОМБР

преди 6 месеца

На кой нормален му пука лудия-пурпорногъзбабун на кого дава парче от пая който природата му е поднесла на тепсия од краката му! Но той не е способен да го извлече от недрата на земята и предостава тази"чест" на канадски ибритансли компании!

53

82-ОМБР

преди 6 месеца

Все ощенямам притеснения! Особенно след изминалата седмица. 1.5 милиарда евро плюс 100 милиона долара военна помощ(за тази седмица говоря). 1.5 милиарда евро икономическа помощ(да,за тази седмица говоря).

52

АнонимеН

преди 6 месеца

И КРИМ И ДОНБАС И ЛУГАНСК ИСКАТ ДА БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ ОТ ТИРАНИЯТА НА РУСКИЯ РЕЖИМ!! ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ШЕГА!! НИТО КРИМ НИТО ДОНБАС НИТО ЛУГАНСК СА ИСКАЛИ ДА СА ЧАСТ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ - РЕФЕРЕНДУМИТЕ ПРОВЕДЕНИ В КРИМ, ДОНБАС И ЛУГАНСК ОТ РУСКИЯ РЕЖИМ СА ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА! ХОРАТА ТАМ МОЛЯТ НЯКОЙ ДА ИЗБИЕ ТЕРОРИСТИТЕ И ДА ГИ ОСВОБОДИ!

51

82-ОМБР

преди 6 месеца

До 56 Нуждаещите се от помощ са тези който живеят в паралелна реалност,като теб и руските ти приятели!

50

Анонимен

преди 6 месеца

Путин давал власт и ресурси на хора, които познавал и на които имал доверие. А вие какво искате? Да ги дава на хора, на които няма доверие ли?

49

82-ОМБР

преди 6 месеца

До 62 Пояснявам! Всяка една твоя,моя и на когото и да било покупка влиае благотворно на Украйна и нейната армия! Тоест капят сотинки за правото и достойнството на човека! С твойте,мойте,и на всеки друг пазаруващ европеец средства влизат в бюджета,и от там помощ за Украйна! Капиш?

48

82-ОМБР

преди 6 месеца

До 59 Вече писах,но явно не четеш!

47

82-ОМБР

преди 6 месеца

Ти за въстановяването на Украйна и за нейната демография не се кахари! Просто си плащаи данаците,сипвай гориво в таратайката си и си копувай други акцизни стоки,да речем цигари,и това е достатъчно!

46

До 56

преди 6 месеца

Ами като са ти такива големи приятели, защо не са помогнали първо на теб, възползвай се от приятелите си за да се излекуваш по скоро, или просто приятелите са те отписали като нелечим случай.

45

електорат

преди 6 месеца

Защо сменяте темите и не пишете за контранастъплението на Зелята и НАТО с хаймарасите ? Така активно и почти убедително ги пропагандирахте , а сега нито дума ?

44

Анонимен

преди 6 месеца

Що не го хванеш за писания Путин а Нело ?Не спря да му се катериш по.....

43

82-ОМБР

преди 6 месеца

До 54 Слуша ли те главата? Имам приятели медици в менталния сегмент на медицината! С цел помощ,а не унижение може да си разменим телефоните за да ти помогна!

42

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен ПАН ЗЕЛЕНСКИ С НАЧИНА ПО КОЙТО ЗАЩИТАВА НАРОДА СИ СЕ ПРЕВЪРНА В СВЕТОВЕН ЛИДЕР А РАША ПОТЪНА ДЪЛБОКО В БЛАТОТО- ВЕЛИКИЯТ ЛИДЕР *** Е С МЕЖДУНАРОДНА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ГЕНОЦИД НАД УКРАИНСКИТЕ ДЕЦА,,,,

41

Анонимен

преди 6 месеца

Вижте yбитaкa на снимката и ще ви стане ясно що за рептил е бил начело на РФ повече от 20 години!

40

Крим не е руски

преди 6 месеца

жителите на Крим вече пекат хляб за да посрещнат с хляб и сол украинските освободите и ги освободят от руско иго