41

Kreti

преди 6 месеца

Ужас а накой западен чичко можеше да получи свежо месо

40

Анонимен

преди 6 месеца

такава скапана евроатлантическа пропагандарсе пуска от скапани беге медии за да радва безмозъчни софииски сороскипедали

39

Анонимен

преди 6 месеца

Някой бандеровец осиновил ли е нещо .. НЕ !

38

Анонимен

преди 6 месеца

Спасено от бадеровската raд .

37

Анонимен

преди 6 месеца

На това се вика пасквил...

36

Анонимен

преди 6 месеца

Ей, да зЕмете а се спрете а? Тъпотията ви няма граници!

35

Анонимен

преди 6 месеца

Майкоуууу, "една жена каза" било по истински случай! Хахаххаахахах!!!

34

Християнин

преди 6 месеца

Долу русофашистите, крадци на деца, бог да ги накаже.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Има достатъчно филми и видеа, руснаците буквално измъкваха децата от лапите на смъртта и бомбандировките на украинските нацисти, руснаците се грижат за тях добре, на някои деца, са убити родителите, убити от украинските нацисти, има достатъчно кадри!Някои деца и родители, не успяваха да спасят руснаците , има и такива видеа с разстреляни от украинските нацисти разпръснати тела, още преди навлизането на руски войски там изобщо, убили са ги, защото са бягали от зверствата на нацистите, искали са

32

Анонимен

преди 6 месеца

Мръсните нацистки гадове отвличаха деца, а не руснаците, има разкази на по-големи деца, усетили са , че ги мамят и успяли да избягат от нацистките мошеници, някои от откраднатите деца , са минавали и през България в първите месеци, изнасят ги на запад, един Господ знае за какво, така са правили и нацистите през ВСВ, много от днешните уж немци, са били отвлечени русначета. Руснаците само спасяваха деца и хора от стрелбите, доста от децата бяха инвалиди от украинските бомбандировки, има видеа.

31

Палестинче

преди 6 месеца

Преди години "Панорама" на Би Би Си излъчи запис на интервю на свой кореспондент с члена на МОК Иван Славков - Батето, което беше използвано за изваждането на Славков от състава на МОК. От тогава България няма свой представител в МОК. Освен това, същото предаване беше използвано за отстраняването на Батето от поста президент на БФС. Така "Панорама" на Би Би Си подари на любителите на футбола в България най-дългогодишния президент на БФС Борислав Михайлов, успял да съсипе българския футбол.

30

АнонимеН

преди 6 месеца

УКРАЙНА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ДА ИЗБИЕ ТЕРОРИСТИТЕ ЗА ДА ОСВОБОДИ ДЕЦАТА ДО ПОСЛЕДНОТО ЗАГРАБЕНО! И МЕН ЗАПОЧВАТ ДА МЕ СЪРБЯТ ПРЪСТИТЕ ДА ЛИКВИДИРАМ НЯКОЙ ПУТИНИСТ! НИКАКВИ МИРНИ СПОРАЗУМЕНИЯ С ТЕРОРИСТИТЕ ДОКАТО ДЕЦАТА НЕ БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Майната и вече на Украйна! Аз не подкрепям УкроФашисткият режим в Киев! Надявам се Зеленски да падне и нещата се променят! Искам тази война да приключи най после!!

28

АнонимеН

преди 6 месеца

ПОНЕ СТАНА ЯСНО ТОЧНО КАК ГИ ПАЗЯТ! КОЕ ИЗНАСИЛЕНО КОЕ ЗА ОРГАНИ КОЕ ОСИНОВЕНО ПОВЕЧЕТО ЗА ДА СТАНАТ РОБИ НА ОСИНОВИТЕЛЯ СИ , ЗАЩОТО РУСНАЦИТЕ СА ОСНОВНО БЕЗБОЖНИЦИ !

27

анонимен

преди 6 месеца

това дете е родено със късмет защото ако беше останало в майчин дом в украйна до сега щяха да го продадат за органи

26

ПУТИН КУКУ

преди 6 месеца

ДЕЦАТА СА ВОЕНЕН ТРОФЕЙ КАКТО И ВСИЧКО ДРУГО ЗАГРАБЕНО В УКРАЙНА!

25

Да ти сера в устата

преди 6 месеца

Mиcиркaта тук пуска преведени от Гугъл статии директно от укpо-пропагандата, които искат да прикрият истината. А истината е - укрите са прекарали десетки хиляди свои деца за секс услуги на пeдoфилите от западна Европа и САЩ, в бaндеростан жените правят бизнес като стават сурогатни майки във ферми за деца на дърти западнячки, не ми се говори колко украинчета са рaзфасовани за продаване на техните органи на запад.

24

Анонимен

преди 6 месеца

тук е бъкано с путинисти

23

Анонимен

преди 6 месеца

тук е бъкано с ***

22

.

преди 6 месеца

Искаме по-дълги статии. Трябва да има повече детайли и анализи. Такива важни новини на по 3 страници - де сте тръгнали?!?!?!