89

Баце

преди 9 месеца

Ние също си имаме философ идеолог, само че не е Дугин, а Доган!

88

дум спирУ сперов

преди 9 месеца

Ще му повярвам само когато си обръсне брадата и мустаците,и се подстриже прилично!Ако махне и очилата още по-добре!Иначе с тия очила прилича на африканец,дето се прави на интелигент!Интересно,този дали през живота си е посадил поне един домат!?

87

Въпросче

преди 9 месеца

Защо не отбелязвате името на автора и откъде е преведен текстът?!

86

Анонимен

преди 9 месеца

Резултатите на "специалната операция" на кремълския ботоксов комплексар са, че скандинавските страни вкупов влизат в НАТО, а блатната няма нито един военен кораб в Черно и Азовско море...Руснаците в цял свят се червят и не смеят да си кажат произхода, чака ги срама на германците след ВСВ.Браво!

85

Анонимен

преди 9 месеца

Дугин, мугин и нам кви си философски глупости и драсканици. Ако продължаваме така, децата и внуците ни ще учат китайски.

84

!!!!!!!!!

преди 9 месеца

Забележителен текст. За издание като вашето, подозирам ,че почти никой отворил го не го чете повече от 20 реда. Но текстът е с претенции да е написан от професионален философ и русовед. Което е твърде съмнително, поради редовния подход на натрупвне на всевъзможни "факти и тези", без никоя да е развита. НО! Тук пише: "неизбежната последна битка между традиционните сухоземни и либералните морски сили" !!!!!(Британия, САЩ с/у другите.), "насилствените вътрешни репресии" !!(а има ли ненасилствени?)

83

Диана

преди 9 месеца

До Анонимен121 Да, руснаците са шовинсти, но не мисля, че трябва да ги обвиняваме за това-това е просто болестно състояние, отклонение от нормата на един здрав човек..И виновна за това е ВОЙНАТА! /Този шовинизъм им беше внушен от Сталин и после покрепян през Студената война..Брежнев се пропи от безсилие пред него../..Колко дълго може да траят последствията от една война?! Поколения?!.. Колко поколения?!..И какво е лечението?! Как да слезнат на Земята тези хора, като се убиват,унижават ли?!

82

rambaldievskievich

преди 9 месеца

"... екстровертен ... телегеничен ... архетипния ..." Всичко това в едно изречение! "Език свещен на моите деди!"

81

Диана

преди 9 месеца

До Анонимен113 Да...Вероятно от него идва "блестящата" идея на Путин за многополчсно световно влияние на великите сили - деление на света в епохата на глобализацията?!...Нещо абсурдно допотопно и ..жалко!.. Според мен, светът върви към пълна деполяризация - всеки да се чувства удобно в своята кожа, да общува с когото иска и да се развива по законите на Природата с пълна свобода на действия, не раняващи и пречещи на развитието на другите..Без войни, манипулации, лъжи, мръсотии, злоба и завист

80

Анонимен

преди 9 месеца

Пълна логорея и нищо повече. В профила му постоянно говори някви небивалици завоалирани в сложни конструкти, но на практика е просто спам и нищо повече. Просто изкуфел дедо дето Путин му унищожи дъщерята и ся е като бит пес

79

Анонимен

преди 9 месеца

Това са статийки, писани от ИИ.Нищо не се разбира.

78

Диана

преди 9 месеца

Няма нищо творческо в буквалното компилиране и обвързване на чужди мнения, при това от далечни времена..Ето защо Дугин не може да се смята за оригинален мислител - може да направиш справка за някои направления в търсенето на мислители от миналото /и това все пак си е някаква полза!/,но да търсиш решения на проблемите в настоящето е безнадеждно..Цялата тази информация трябва да се "смели" през днешните "вибрации",факти,научни постижения,информации,отношения,течения, усещания, психологии и пр.

77

Зозо

преди 9 месеца

И този Господ го наказа. Основоположникът на прехода от Фашизъм към Paшизъм и Путинизъм. Няма да приключи добре и той.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Александр Дугин открито призовава за антилиберална революция, често предсказва края на основания на пиндостански правила еднополярен ред и с готовност обяснява пълното си отвращение от колективния запад. Заблуждение е, че Александр Дугин е идеолог с пряк достъп до Кремъл.

75

Убиха

преди 9 месеца

дъщеря му, какво искате? Поне даваше алгернатива на ЦифроВият НацИзъм. Чел към книгата му "Четвъртият път". При републиканците в САЩ беше доста актуална. Каквото казва този човек, това се случва, още един интересен е Фурсов и Катасонов. Интересни лекции на Ричард Вернер, Катрин Фитц. Хората не спят, само тук в България се радват унищожаване на икономики и Шваб.

74

0880

преди 9 месеца

До MNENIE --- Книгата "4-я път" на Ал.Дугин е издадена в България през 2021 г от издателство Наука и Техника, има 660 страници и струва 35 лв. Чел съм я.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Дугин никога не е бил фактор, а набеден за такъв. Само някой с перфориран мозък би повярвал, че олигарсите в Русия ще пуснат фандък на средната класа и бедняците за да се сбъднат теориите му за живот отвъд капитализма.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Що не напишете как украинските терористи взривиха колата му за да го убият, но убиха дъщеря му. Невинно младо момиче, което стана жертва на терористичен акт, извършен от тия, на които нашето фашистко- терористично правителство помага с оръжия, пари, гориво, и какво ли още не... Напишете ИСТИНАТА ДЕ???

71

Анонимен

преди 9 месеца

Каква светлина може да има в този индивид на мрака?

70

Анонимен

преди 9 месеца

Е, хайде ципсото пак се активизира. Вашата е свършена. Американците и германците в прав текст твърдят вече по всичките си медии, че са изгубили войната. Наркокартела потготвя усилено бягството си (досега са измъкнали в чужбина 11 милиарда), САЩ 2 пъти вече подписват бюджет без нито един цент за украйната, снаряди вече нямат, чудната "западна" техника я крият, щото веднага руснаците я взривяват, САЩ са изкомандвали васалите си да блокират украинците, щото разбират, че е безвъзвратно изгубена тери