238

Анонимен

преди 7 месеца

До 256 - Ти само за това ли се сещаш? То и при много други поводи се носят и даряват цветя, но ти видимо не знаеп за тях. Не е много голяма загуба за нас )))

237

РуZZkий мир

преди 7 месеца

Голям праз сложили един таралясник там ,като пел финландците разпалват войни постоянно ,ту в Чеченя ,ту в Грузия или Украйна ,преди Унгари и Чехословакия нападнаха но руснаците така са свикнали за свойте грехове други да обвиняват

236

александр морозов

преди 7 месеца

До Анонимен 249. (Хибридния икономист). Тя и северна Корея не е фалирала, но са за смях на цял свят. Русия е в същата ситуация вече. С блокирани валутни резерви и замразени активи. Като просяк с фрак- не е фалирал, но е за смях на всички.

235

Анонимен

преди 7 месеца

Всъщност гаврата е с Хелзинки, тъй като танка беше обсипан с цветя в знак на съпричастие със загиналия руски екипаж. Също както беше в Берлин и други европейски градове, където се получи точно обратния ефект!

234

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 253 Поне си признавате, че Русия се държи като колониална държава отпреди векове.

233

Анонимен

преди 7 месеца

До много просто Че няма само британците и французите да ги ограбват, и то от векове! Нека както казват в сицилианската мафия, и руснаците да си ,,натопят човката"

232

много просто

преди 7 месеца

До Анонимен 249... В африка руснаците и по-спесиално Вагнер, ограбват печалбите от африканските мини и с тези пари транспортират емигрантите до Европа.

231

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 249 "Сега от къде пари за вербуване и транспорт на мигранти от цяла Африка?" От откраднатите от самите африканци, точно както руснаците си купуват копейките у нас с пари откраднати от българите и "хранят" африканците с крадено украинско жито. Руските "плащания" винаги са от грабежа на самите хора, които "подпомагат". Не би им било сладко, ако няма цинизъм в действията им.

230

Невероятни умници

преди 7 месеца

Ха-ха-ха, този сайт удари дъното, колкото и да си мислехме, че копаят в него. Както виждам, назначен тук е най-гнycният поръчков миcиp на България - най-пpoпадналия и най-деградирал алкoхолик, преминал през всички поръчкови сайтове на Бг и изгонен отвсякъде. Напълно с унисон с деградиралите сopocoидни алкохолици и наpкомани, които пишат коментари тук.

229

Анонимен

преди 7 месеца

До хибридна война Нали РФ беше фалирала бе? Сега от къде пари за вербуване и транспорт на мигранти от цяла Африка? И даже и един с ментални явно увреждания писа, че руски средства са наляти за изборния резултат в Холандия. Сега последно - фалирали ли са руснаците, или с парите си въртят световните събития? Хайде третополовите да се изкажат!

228

хибридна война

преди 7 месеца

Руснаците вербуват в Африка мигранти, товарят ги на самолети и ги изсипват на границата с Финландия. Затова финландците затвориха граничните си пунктове с русия и затова толкова "харесват" хибридния лалугер Жужо.

227

Факт

преди 7 месеца

До Гошо На погребение се носят цветя.

226

Щели

преди 7 месеца

да си вземат фините ,,заграбените" от руснаците територии!? Може, ама когато японците си вземат Курилите, укрите Крим, руснаците Аляска, Аржентина Фолклендските/Малвински острови, ние Западните покрайнини или сърбите Косово...Демек когато цъфнат налъмите!

225

Ха

преди 7 месеца

Така, така! Харесва ми това, което са направили финландците.

224

Гошо

преди 7 месеца

Преди време в западна Европа поставиха два ударени танка. Те бяха засипани с цветя и се е наложило с фадрома да изгребват цветята. Така че и там ще има цветя. Хората помнят.

223

пияница мистик

преди 7 месеца

До ХХХ === А къде е 65 километровата колона с танкове, с които започна началото на войната и бяха тръгнали към Киев??? Кажи бе дрогарю, а? Айде, не мълчи сега от срам...ахахахахахах :)))

222

Анонимен

преди 7 месеца

Финландците напоследък трошат наред тъпомерите

221

A

преди 7 месеца

Егати глупостите, с които се занимават! Всички вече изтрещяха тотално. Дали пък извънземни не се гаврят с хората.

220

ХХХ

преди 7 месеца

Зеленски показва на света единствения руски танк ...паднал в бой срещу Украйна и запада ! Нищо че е във Финландия .....тамощ и чичо Адолф би се гордял с великата победа над руски танк !

219

александр морозов

преди 7 месеца

До Цветарката. Това може да правите вече. Да носите цветя и да е молите в "руската" църква. Руснаците се правя на големи мъже, а на фронта ги порят като риби. Не знам колко са меки китки на запад, но дъщерите и внучки на руснаците ги eбббаттт от гони.