57

Бай Дрън

преди 6 месеца

А в 2млн Македония колко са депитатите? Или викаш да ги намалим три пъти.

56

Анонимен

преди 6 месеца

Населението на Нидерландия е към 21 млн., поне3 млн. са емигранти без гражданство. В България едва ли живеят повече от 6 млн.и 240 депутати са ПРЕКАЛЕНО МНОГО.

55

Анонимен

преди 6 месеца

Нидерлатска мушмула с разоран заден двор .

54

пияница мистик

преди 6 месеца

Харесват ми някой от идеите му, примерно че не ще повече емигранти, че харесва Израел. Явно мрази и арабите щом така се е изказал срещу Корана. Не ми харесва, че харесва путинoвия подгъзypник Орбан и че иска референдум за напускане на ЕС. Англичаните не са много щастливи в момента, че онзи Фараж ги излъга да напуснат ЕС и сега искат да се връщат отново. Но както е видно в статията май няма да му излезе късмета да направи правителство, защото никой не иска да е с него. Прекалено е краен

53

Бай Дрън

преди 6 месеца

В България живеят само българи, пришълците само минават. Те са нищожна част. В Холандия не е така. Там има цели заводи, примерно на поляци, в които работят българи и турци. Холандци не работят.

52

Shark

преди 6 месеца

Някой да е изненадан?! И във Франция Льопен е на път да вземе властта. Когато пуснаха *** така ли на никой не му светна лампата, че хората ням да са доволни и ще има възход на национализма. Хубаво е да се помни и да не се забравя никога, че Хитлер е дошъл на власт след избори! Еврогейците да си правят сметката!

51

Анонимен

преди 6 месеца

До 52 от тия 18 млн население, холандците са не повече от 10. Всичко останало е българин, поляк, турчин... Затова и 150 депутата.))))Според преброяването преди 2 год.Нидерландците са 75% тоест 13, млн. В тях не влизат 2%местни немци(350хил.)1%белгийци.

50

Анонимен

преди 6 месеца

Няма нищо изненадващо. На много европейци им писна от продажната и шарлатанска политика на ЕС. Ако си спомняте Франция преди 1-2г - даде пример с ЛюПен (където май малко фалшифицираха, за да не стане президент), но партиятя и спечели парламента. Тепърва ще има и още.

49

666

преди 6 месеца

Така трябва , арабухите да си стоят по родните места. Не могат да се интегрират в западното общество, не са научени на труд и дисциплина, и ислямът им е промил мозъците, не могат да мислят нормално.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Може да не съставят правителство, но ако това е най-голямата партия, забравете за Шенген и т.н. Няма начин най-голямата партия да е расистка, а пък правителството да прави каквото си иска в областта на имиграцията, Шенген, ЕС и т.н.. Те ни саботираха за Шенген когато не бяха най-голямата партия, камоли сега. У нас може и да заобикалят Възраждане, но в Холандия е друго.

47

маркиз дьо саП

преди 6 месеца

До Бай Дрън Така ли? Ми хайде по твоята логика сметни при население на Р България под 7 000 000 колко са българите, и колко депутати трябва да имаме? И ще разбереш. че трябва да се намалят ПОНЕ наполовина!

46

Анонимен

преди 6 месеца

С 35 депутатина нема начин да състави правителство,от сега е ясно, че другите ще зароват томахавките и ще се обединят срещу Вилдерс. Нещо като при нас ще стане. Почти всички срещу русо робните служебни правителства на измекярина Радев.

45

Бай Дрън

преди 6 месеца

46, при карбовски имаше един холандец и той обясни кой ги храни. В Холандия, на тая малка земя, се отглеждат само скъпи култури като Домати, картофи и т.н. В България отглеждаме на чернозема рапица и вятър и мелници. А сети се кой кого храни- дали ние холандците или те нас. Физически те ни хранят, парично ние, купувайки скъпите им зеленчуци.

44

Бай Дрън

преди 6 месеца

48, от тия 18 млн население, холандците са не повече от 10. Всичко останало е българин, поляк, турчин... Затова и 150 депутата. Холандци.

43

Бай Дрън

преди 6 месеца

Еми...така е, като си нямат посолство :)

42

Анонимен

преди 6 месеца

Не се радвайте че като скочат заплатите и социалните в България мароканците ще започнат и тук да идват.Като скакалци са.А и климатът тук е хубав за тях.Жените тук също са готини така че след десетина години като нищо да дойдат и насам.

41

Сорос

преди 6 месеца

Веднага да бъде обявен за враг.

40

маркиз дьо саП

преди 6 месеца

Прави ми впечатление, че Нидерландия при почти 18 000 000 милиона население имат 150 депутати...А ние като по-умни от тях хрантутим 240!

39

Анонимен

преди 6 месеца

Нито ни трябва шенген нито евро. Единствения ефект който виждам от членството в ЕС са високите цени и нелепите ограничения.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Една трета от площа на България,но три пъти повече муймуни.И кой ги храни?Питам,а отговорът е ясен.