19

хаха

преди 9 месеца

Най-вероятно му е пуснала, защото е Аксел, след което като есвършила парите, след 30 години се е сетила :)Смях в залата

18

Анонимен

преди 9 месеца

Сетила се Мара да се по бара!!! И то след 30ГОДИНИ.....Ето затова в спалнята си сложих крушка със скрита камера, щото като се уважим с някоя бивша и тя реши после да се направи на изнасилена да имам доказателства, че е било доброволно. Иначе ако реши да изкарва мангизи дори и да не си я еввввал, като пусне жалба минимум 6месеца ще ходиш в районното да пишеш обяснения, а може и до съд да стигнеш.Аве модерни времена "Истанбулска конвенция" укри, афганистанци,емили тротинетки и прочие евроатланти!!

17

ибаси и динозаврите

преди 9 месеца

Малиии, ако пък Данчето Христова пусне сега едни искове от Куба със що звезди се е видяла преди 100 години....

16

до Много кока и бело

преди 9 месеца

ми те и сега си се напукват, не само преди 30 години. Има пък вариант и тя и тогава, пък и сега да си се е напукала бабичката и всеки $$$ си е добре дошъл. Все пак Белото си е $ пари... а кат свършат. $вирки на стари години

15

Анонимен

преди 9 месеца

А нещо за лоената буца от ромски произход от село Банкя? Или там инфо липсва?

14

Алекс

преди 9 месеца

Бившият модел на "Пентхаус" вече не става за модел.Неспособна е да си изкарва прехраната по друг начин,освен като се съблича пред камерата и е решила да изкара някой долар от Аксел.Едва ли ще я огрее.Сама е отишла в хотелската му стая.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Странно защо трябва специален закон за отмяна на давност за сексуални нападения, би трябвало да е за всякакви престъпления стига да може да ги докажат.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Господ забавя, но не забравя, всеки рано или късно си плаща за дяволиите.

11

Лили Иванова

преди 9 месеца

Сега се сещам че на концерта ми в Гиза през 1509 пр.н. ера Рамзес Трети ме дръпна в пирамидата и извърши сексуално посегателство като ми показа жезъла си

10

вместо книга да нап.

преди 9 месеца

Тия са ми любимите, га го яде от шоколадовия цех у гърлото ни риева, сега пенсията малка и ох мамо болеше ме...Ай ше ви е$а у шавраньтиите ви долни...

9

Анонимен

преди 9 месеца

Новото нормално. ДемоНкратично.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Аз, ако съм рок звезда ще ги наредя три - четири, нагоре с дупетата и от ляво- надясно, после обратно. Не, задруго - да има повече свидетели.

7

Малееее, малееее

преди 9 месеца

Е добре де, "случката" е станала през 1989 год., значи преди 34 години. Дамата тогава е била на 26 години, което означава, че сега е на 60 години. Ех склероза, склероза.... на вечеря не помниш какво си ял на обяд, но ... старите лудории си ги спомняш перфектно щом може нещо да "изкяриш".

6

Анонимен

преди 9 месеца

На всеки му е ясно, че ако са се възползвали всякакви по известни личности, но има и много които са копнеели да се докопат до тях. Лошото е, че наистина е имало моменти в които нещата са се случвали насила и това не е нормално.

5

Мене

преди 9 месеца

Прав е Вежди ...

4

Анонимен

преди 9 месеца

Вежди Рашидов беше прав. Западния свят иска да смачка нормалния бял мъж!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Много ясно, щом има пари. Няма някой бачкатор без пари да обяви за сексуално посегателство, той има пари за някое кафенце и парче пица.:))

2

Анонимен

преди 9 месеца

Разбира се, сетила се е само 30 г. след случая. И имала пост-травматично разстройство, цели 35 г.

1

Васко

преди 9 месеца

Ама кат беше вътре не рева!