78

Дани

преди 6 месеца

Няма ли да ходи в затвора при онзи готвач?

77

Анонимен

преди 6 месеца

Да не забравяме, че полицията не го е спряла за алкохолна проверка, а за рутинна на документите. Натравили са му алкохолен тест, защото е личало, че е кьоркютюк пиян. Евам се е разбирало какво говори.

76

българин

преди 6 месеца

Защо въобще ни занимавате с този индивид?

75

Анонимен

преди 6 месеца

2.12 промила са 2 часа след като си люснал 5 големи водки! Накратко - бил е кьор-кютюк на пол'вин кило след полунощ на почти същи път, на който убиха журналиста Милен Цветков

74

Анонимен

преди 6 месеца

Мария как да няма общо бе ? Като знае какъв си алкохолик и караш , с какви очинтя съди другите хора ? Баси гнусното семейство !

73

до 92

преди 6 месеца

До Дедовсички останали у БГ пропадат ! един по един ....колкото и акъл да имат ! обстновката е лоша ....държавата я няма ! упраляват мутри , олигарси и всякакви далаверджии а простият народ седи и гледа сеира ...

72

Явор

преди 6 месеца

Всичко е простимо, наивност, глупост, несръчност, некомпетентност, грубост и лошо възпитание, но фалшът и лицемерието не са простими; те са най-непростимите неща. Аз в момента чета новина за един лицемер, завършен двуличник, който винаги е коментирал морала на другите.

71

Stoyan

преди 6 месеца

Стореното си е сторено. Сега лицемерни извинения нищо не променят.

70

ДО 88

преди 6 месеца

До Фен от МладостЗА ТОва полвин България отдавна е в чужбина !

69

Дедо

преди 6 месеца

Когато беше главен редактор на сп. "Егоист" много го четях и му бях почитател през 90-те....Ама то и Кабровски тогава ставаше за четене...Сега 20 + години и ей ги къде са...

68

1

преди 6 месеца

Такава държава, такива ВИП-ове. Държава няма.

67

Явор

преди 6 месеца

Не се извинявай и обяснявай, лицемер такъв. Всички, като сгафите, се извинявате. Не се срамувай и не казвай сглупих, защото е ясно, че лъжеш. Страх ви е единствено от закона, иначе си правите каквото си искате. Най-добре да не се показва по телевизията,за да показва колко е учен и да поучава хората. Ако се показва, да го слушат по-малко хора. Те ни натрапват себе си и разбиранията си, а си правят каквото си искат, значи и ние няма да правим компромиси.

66

Фен от Младост

преди 6 месеца

Добре че само го хванаха. Можеше и убити да има. За такива пияници само затвор и бой. Това ни е държавата Бенгедорф наркоманка - излиза чиста, Яворчо Бахаровчо - наркоман излиза чист , Принцеса Дринк енд Драйв - излиза чиста , Ноиза - излиза чист. Това са само "важни" клечки в нашето общество , което и без това измира.Убиват ни и после, няма наказани. Това ни е розовото бъдеще, да измрем до крак , докато важните особи и мутрите се напиват и карат скъпите си автомобили. Мравки сме за мачкане.

65

ААА

преди 6 месеца

ТЪ***помера !

64

Max

преди 6 месеца

Колата конфискувана ли е??

63

ааааа

преди 6 месеца

поредният *** взел СЕ насериозно ....а у БГ са мн като него ! кой знае колко пъти е карал пиян ,дрогиран и къв не още ...

62

Истина

преди 6 месеца

не че не заслужава да му вземат колата и парите, ама как някои ги освобождават срещу подпис. не трябва ли да има една минимална тарифа, примерно срещу 10 бона може да се освободят, иначе ако съдията е твой човек, може да те пуснат и за без пари, само с усмивка!

61

Анонимен

преди 6 месеца

Кой е този клошар? Я по закон и по общият ред му конфискувайте колата, а той в пандиза.Ако убие някого пиян, какво като е Нойзи, не зная кой си!Или неговите приятелчета от ПП ДС ще му устроят индулгенция?

60

Доцент академик

преди 6 месеца

До Гиб Мелсън . Мyxльо е, с това е известен и че чyka общата Мара двуцевката

59

Анонимен

преди 6 месеца

Е платил си е човекът, веднага.