63

до 67

преди 6 месеца

Държава става от народ, наистина. Тук племето разби ставата държава и днес сме в територия на мафията.

62

Анонимен

преди 6 месеца

До 66 Същата история и тук миналата седмица - купувам шпек, оказва се много мазен. Нарязвам го на лакомото си куче, пълен пас. Оставям го на кварталните котки, и те го подминават с отвращение.

61

Анонимен

преди 6 месеца

А вие мислихте че по голям *** от Бойко няма ? Ето ви сега промяна , всички ставате бубояди щото е полезно и демократично .

60

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен62. Много добра идея, но тя не може да се осъществи от най-добрата селекция на роби-мазухисти. Толкова години стана ясно, че от тях произлизат и по-горе същите в държавата-територия-хайдути и предатели. Държава става от народ, граждани.

59

Анонимен

преди 6 месеца

Като няма качествен държавен контрол, направете си сами такъв. Давам на кучето за проба, не яде, давам на котката, подуши го и ме погледне с оня поглед: "Ти добре ли си" , че чак ме досмешава и го изхвърлям и повече не го поглеждам в магазините.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Ама то в колбасите и месо ли имало? Не знаех.

57

Анонимен

преди 6 месеца

Кои са ОНЕЯ дето гоправят? Членове на вашия съюз на месарите! Досега да сте подали сигнал за някой ваш колега измамник? НЕ разбира се всички сте в кюпа. Лицемери гадниии.

56

промяната

преди 6 месеца

Искахте промяна- получавате промяна. Всички я усещаме. Вече не се издържа на тези цени. Умниците и прецедента довели на власт тези "шарлатани" (пак според прецедента) заедно с кокорчо, кирчо и лорер ще закопаят България. Честита Промяна!

55

Анонимен

преди 6 месеца

Всички Бг растениевъди, животновъди, птицевъди, пчелари и др, производители да се сдружават, и да затворят цикъла на производство, да продават на Бг магазини без прекупвачи и ще успеят, особено с качество по БДС /Бг незаменимият вкус на всички храни/, и ще изнасят заради качеството.

54

Анонимен

преди 6 месеца

То пак добре, че изобщо слагат месо...По-добре да не знаете какви химии слагат в колбасите, но месото за кучета и котки ви е най-малкия проблем.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Преди 10 г. този индивид на фотото носеше плакат: Бойко Борисов - баща на свиневъдите!

52

Здравеняк с макаров

преди 6 месеца

Произведените в БГ колбаси ни образуват диабет, рак и някои видове алергия.Това е престъпление спрямо нацията - плащаш за да ядеш отрови. Кренвиршите се правят от кожи, внос от Гърция и една прах която надува сместа като гъба и след това слагат етикет Стара планина.....пълна заблуда за потребителите в България......

51

българина

преди 6 месеца

само да кажа на плюещите по родните животновъди и земеделци. След скандала с Волксваген за газовете, не закриха заводите, глобиха ги, но всички в германия застанаха зад тях, защото ако ФВ изчезне след американската атака, следващите щяха да са Бмв и Мерцедес. Ето за това идва деня в който бг храни няма да има ИЗОБШО! ЩЕ СМЕ НА СУБСИДИИ КАТО ГАЗА, но с не чак толкова разбита инфраструктура...

50

Един Българин

преди 6 месеца

Каква наглост само, нямали били пазари??? Е добре де на колко искате да продавате кашкавал и сирене? Ами зеленчуците? Какво е това картофи 2лв? Разбира се че малките трябва да получат най-много, но това трябва да важи и за фирмите на този и онзи, които да ги раздробили на леля си, на чинката и съклецарката си....

49

Оказа се

преди 6 месеца

Че всъщност проблема на господина и тези 6ато него е че видиш ли малкия производител Шар да получи повече. Няма нищо общо с качеството на продукция и защита на българския интерес а само на неговия частен такъв. Но да му припомним че тези субсидии всъщност са за подпомагане на малките и средни производители а не за да правят няколко крупни играчи приказно богати. Това му е болката на тоя

48

Абе

преди 6 месеца

Да спрат даспекулират с безбожните цени и хората ще купуват.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Животновъди, правете кооперации, сдружавайте се и продавайте чистата си и качествена продукция по Бг магазините, без прекупвачи, веригите има от къде да се снабдяват. :))

46

МИСЛЕЩА

преди 6 месеца

Тези защо си мислят, че като сменят министъра и всичко ще е наред?! Няма значение дали той се казва Иван, Драган, Първан, важно е каква политика им е наредено да следват от Брюксел и от посолствоТо

45

Анонимен

преди 6 месеца

Давайте мляко в училище!

44

ДА ЖИВЕЙ!

преди 6 месеца

Да живей българският животновъд,който не разбра,че не държавата трябва да му осигурява пазари.Мина това време-на пазара оцелява този,който произвежда качествена продукция.Искат д-вата да им гаранира пазар,за да си продават ***.Спят ли контролиращите органи или те получават качествено месо,а другите кучешко?Когато се затваряше глава Земеделие от Кунева и любимят на някои цар-никой не протестира какво се договаря,сега ревът,че не могат да си купят поредната кола и апартамент.