15

Стефан

преди 7 месеца

Не им обръщайте внимание на тия. Зад тях стоят Боко и Радев.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Ще сте бедни само още 10 години, сега ни трябват десетки милиарди за нови ядрени реактори. След това обаче, ще имате евтин ядрен ток ...ама друг път. Ваш Богомил Манчев.

13

Анонимен

преди 7 месеца

В Европа им дават субсидии,ама не сме чули някъде да има такива злоупотреби с евросредства както при нас.Заявявате хиляди декари пасища,а там не се вижда кьораво животно.Засявате слънчоглед,за да вземете субсидии,а после го забравяте.Виждал съм по пътищата хиляди декари изсъхнал и неприбран слънчоглед,а иначе олиото на двойна цена.И т.н.

12

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

А цените на млечните продукти до небесата

11

zombay

преди 7 месеца

ИСКАМ ДА ЗАТВОРЯ ВСИЧКИ ЗЪРНАРИ ПРАСАРИ И ТН НАЙ-НАКРАЯ ТЕЗИ ФОРУМНИ Б0КЛYЦИ ОТДОЛУ ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ИДВАТ ДАНЪЦИТЕ!!!!

10

Димитър

преди 7 месеца

Хайде утре министър Василев да си отстъпи мястото на такъв като теб. Да те видим тогава какво ще направиш.

9

Анонимен

преди 7 месеца

А когато гербавите им унищожаваха масово прасетата,защо не протестираха?Боко и Ши-ши или директно извиват ръце или подкукуросват селяните да го правят.Ако не оставят това правителство да работи,за никого няма да е добре.

8

До пияница мистик

преди 7 месеца

нямат регулации и сипват целия спектър на монсанто и дюпон върху посевите - от гмо-то продукцията страва с тройно количество и тн.... ти наистина ли не знаеш как работи света...

7

Бухалката

преди 7 месеца

Ах какви долни игрички играят хората на тиквун... спряха им хранилката и на протест...

6

хп

преди 7 месеца

Финансовия министър определено не разбира как се прави бюджет и не е за това отговорно място ! Доказа го със заемите си до момента, реално докарва държавата до фалит.

5

пияница мистик

преди 7 месеца

Той коментира, че работниците не ги интересува къде работят, а искат заплащане и те няма как да калкулират достойни заплати на тези хора, когато имат по-ниско подпомагане от това на фермерите в Европа. Те ни обезкървяват и вземат нашите работници === Аха! Стана ми ясно за какво се борят. За равни субсидии със западно европейските страни. А на работниците заплатите ще ги качат от 1300 на 1350 лв. :))) Интересно как страни като Украйна, дето са във война произвеждат толкова евтина продукция, без ЕС субсидии

4

Анонимен

преди 7 месеца

Боко пак е активирал мат'ряла.Като че ли по негово време всичко вървеше по мед и масло и сега изведнъж нещата са се влошили.Не сме забравили как неговата министърка говореше на земеделците да си траят за далаверите с евросредства,за да не разберат в Брюксел.

3

Димитър

преди 7 месеца

Не мога вече да ги понасям тези фермери, зърнари и пътищари. Не се наядоха на пари, ей. Да не забравяме, че ги подкокоросва Радев, за да се върне на власт, но няма да му се получи, хаха.

2

Анонимен

преди 7 месеца

как ше имаме производство, за да се издържаме сами бе?!?!!? всичко трябва да е внос и през била, лидл и кауфландя....!!!!!! и вода скоро ше внасяме!!!!

1

Анонимен

преди 7 месеца

Teя пък не са наядоха на пари