281

До ястреба...

преди 6 месеца

Съгласен съм до някъде,ама хайде извади от списъка България,защото тя е съществувала много преди османската империя и руската.

280

Ястреб Османлията

преди 6 месеца

Най-великият лидер на турския народ от времето на Сюлейман Великолепния насам. Един от двамата най-велики държавници и политици на нашето време с Путин. Те са държавници, способни да управляват империи. Което ме навежда на мисълта че възстановяването на предишните имперски граници на Русия и Нео-Османската Империя ще разреши много от проблемите между измислените държави в Европа. Що за държава може да е Косово, Украйна, Македония, Молдова, България, Црна Гора и пр. измишльотини?!

279

Анонимен

преди 6 месеца

Турция няма история. Тя има едно дълго криминално досие.

278

Сата НАТО

преди 6 месеца

във Венеция не са имали бани и тоалетни през 14 век и затова от там е тръгнала чумата ------/////------- А в Търново е имало, така ли?

277

Мара

преди 6 месеца

То много голямо сърце, бе! Да не вземе да се пръсне от любов.

276

БЕН

преди 6 месеца

Сънува сънищата на Александър Македонски.

275

anon

преди 6 месеца

Валутата на Турция ... 5% от стойността си преди да дойде този умник.

274

Талибан ерджолан

преди 6 месеца

Хубавото при порезняците е, че заедно със сюнета се отстранява и 30% от мозъка! От там нататък всичко е лесно.!. Слава на алахата!

273

Дзъ

преди 6 месеца

Я да вземе да се разбере с македонците, че нещо взеха да се дублират.... поредния изплискал легена

272

а-и

преди 6 месеца

Да,светът е полудял.Всички си мислят,че при тях всичко е наред,докато гледаме тия кадри от фотьойлите,докато един ден не се стовари върху главите ни!!!Не е на правилната страна!А нашата Европа я превзеха,като с Троянски кон,и един ден ние-европейците-ще сме емигранти от нея!

271

Зозо

преди 6 месеца

Кой ще освободи кюрдите от турско робство?

270

Чочо

преди 6 месеца

Поредният завоевател.Такива умират в мъки и нищета.Наследник на Хитлер.

269

аноним

преди 6 месеца

Тоя тихомълком си построи 35 -етажен небостъргач,в центъра на Ню-Йорк,с подкупи на кмета на града!Кръсти го-Турска къща.Собственик-синът Билялчо Ердоган и фамилия.Разпрострял се е по целият свят.Скоро ще носи титлата-султан!Светът спи!!!

268

Анонимен

преди 6 месеца

Сред такава изява е редно веднага да спрем новините на турски по БНТ и да срутим всички джамии в България

267

Анонимен

преди 6 месеца

"Когато Българи са плавали в световния океан, гърци и римляни са считали, че земята е плоска, или може би не са съществували", ама измислили оргията с точност 6 знака от обиколката на земята.... Тюрките по-принцип ги няма. Тях ги измислят в лаболаториите на царска Русия, там където измислиха и славяните. Нито тюрките, нито славяните са нито етнически, нито езикови общности!!! Измислена общност с още по-измислена история от антропологически и етнографски измислици.

266

Тъжно

преди 6 месеца

А нашите доброволно се отказаха от всичко българско отвъд границата. После някой друг ни бил виновен.

265

GEORGE LOUKAS

преди 6 месеца

Гръцката армия ще направи бомбене на туркия по ЕВРЕЙСКИЯ МЕТОД = ТОТАЛНА ЛИКВИДАЦИЯ НА ТУРСКО-АЦЦИНГАНСКОТО ПЛЕМЕ..= БОЛНИЦИ, ЯСЛИ, ДЕЦКИ ГРАДИНИ--ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ИЗГЪРМЯНО , ИЗГОРЕНО, И РАЗРУШЕНО ОТ ГРЪЦКИ РАКЕТИ И БОМБИ--ТОТАЛНА ЛИКВИДАЦИЯ НА ТУРЦИЯ.

264

Хм....

преди 6 месеца

Време е на Ердоган да му бъде припомнено че държавата му се намира на територията на Империята създадена от Александър Македонски .... А също така Перси и Гърци са владели части от сегашна Турция ОТ ВЕКОВЕ . Няколко пъти ПО-ДЪЛГО от колкото времето в което днешна Турция ги притежава. Турците са били само едно от малките незначителни етноси в състава на ОСМАНСКИТЕ племена създали Османската Империя . Защо си преписват техните заслуги и се обавяват за техни наследници? Никаква идея.....

263

Angelos Pappas

преди 6 месеца

ЦЯЛА ТУРЦИЯ Е ИЗКОННА ГРЪЦКА ЗЕМЯ ОТ 10 ХИЛЯДИ ГОДИНИ...ВСИЧКО НА БАЛКАНИТЕ Е ГРЪЦКО и ВИЗАНТИНО-РОМЕЙСКО, И ВСИЧКО ОТ РОМИ (РОМА) и ТУНИС---ДО НЕПАЛ и ПОЛОВИН КАЗАСТАН === е МЕГА ПАН-ХЕЛЛАС = АЛЕКСАНДРОС ГЕО-ХТОНИАС . = ЗЕМЯТА НА АЛЕКСАНДРОС МЕГАС . = 25 МИЛЛИОНА КВ.КМ

262

era

преди 6 месеца

хаха, Турция и култура. За 650 год., в който съществува Османската империя не са оставили и един културен паметник. Всичките им културни паметници са наследство от Източната Римска империя. То и затова упадъка им е толкова бърз след 200 год. експанзия започва да се разяжда отвътре. Турция е най-младата нация (турците още не са народ) създадена през 1923 год.