11

Анонимен

преди 7 месеца

Защо? Защото могат, затова! Тука коментиращите не могат да отвлекат кораб, могат само да натискат копчета

10

Анонимен

преди 7 месеца

До Атлантик готвач, това "скоро" го пишете постоянно от две години насам, а то така и не дойде

9

Анонимен

преди 7 месеца

И защо "Йемен от 8 години е бомбардиран от Саудитска Арабия и водената от нея коалиция"? Защо няма санкции към СА и коалиция? СА бяха блокирали пристанищата на Йемен, сума народ измря от глад и болести. Защо ООН, ЕС, и др подобни не реагират, не налагат санкции? С какво конфликта между Русия и Украйна е по-различен от тези или от онези водени от САЩ, когато последните пълномащабно нахлуха в Ирак, Либия, Сирия и за където другаде се сетите?

8

Атлантик готвач

преди 7 месеца

Скоро ще готвим зеле. В момента мислим как.

7

АнонимеН

преди 7 месеца

РАБОТЕЛИ СА ЗА МАГНАТ ОТ ИСРАЕЛ ЗНАЧИ ЩЕ ИСКАТ ОТКУП И ТО ГОЛЯМ!

6

Фитьо

преди 7 месеца

Защото си правят каквото си искат и са властта в Северен Йемен те,а не официалната в Южен Йемен след обединението на Йемен.Ще ги пуснат,не им трябват за нищо.От 1600 км обстрелват Южен Израел,с това може да го прави само държава,макар и да не е призната и има кой да преговаря с нея.Нашите едва са ли имат контакт след разпадането на СССР.

5

Контранастъпваш

преди 7 месеца

Уверено вървим към Киев.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Въпросът за никого не е "защо корабът е отвлечен?" Предупреждение имапе от 2 дена. Въпросът е; ЗАЩО Е ПРОДАДЕНО ВОЕНОМОРСКОТО УЧИЛИЩЕ ВЪВ ВАРНА ? Това какво е , ако не предателство спрямо държавната сигурност? Как може въобще да се допусне като възможност? Министрите, дали разрешение за сделката, както и всички с отношение по издръжката на военоморските сили, са за съд и най. най, най строги наказания като държавни предатели ВСИЧКИ ПО ВЕРИГАТА !!!!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Не е ли време да обявим война на хутите, и да нападнем Йемен? Така ще станем България на три пустини

2

Анонимен

преди 7 месеца

"Спецовете" ще ви отговорят на всички въпроси !!!! Това е нашата журналистика -бивши кадри ,знайни и незнайни мишоци раздават акъл !

1

Анонимен

преди 7 месеца

Пocлegнo, xyти ли ca, или xycи, a миcиpkитe?