73

Анонимен

преди 7 месеца

Много лесен въпрос имам .Като какъв точно този човек казва какви ще са банковите лихви и дали са изгодни ?

72

Анонимен

преди 7 месеца

Вземам го този с мен като подписвам ипотеката и го правя съдлъжник на всичко което е над 2,1 % лихва , когато и да вдигнат лихвата .Ако подпише значи не лъже , иначе съм пас .Съвсем за балами ни взеха .

71

Анонимен

преди 7 месеца

Понеже съм юрист , този го развинтих заедно с целия им офис , когато ми предложиха да подпиша заоглед .Естествено нищо не подписах и пак си направих огледите , но ги направих диви по закон . Така че да не се прави на голя екперт .

70

Анонимен

преди 7 месеца

Какви чужди инвеститори бълнува този човек .Англичаните отдавна избягаха , руснаците панически разпродаваха апартаментите си цяло лято и пак нямаше купувачи .Наистина трябва да отиде на психеатър .В цял свят има огромен спад на цените , но тук при нас само нагоре , айде бе .....Такива като този трябва да им се търси отговорност за подвеждане на хората и маниполиране на пазара

69

Анонимен

преди 7 месеца

Уникална идея. Да си набие човек парите за имот в една мафиотска и корумпирана държава без бъдеще. За новото строителство не искам и да коментирам. Какви имоти. Всичко е спекулация. Да видим следващите 3-4 години кой ще плати цената на всичко. Нали знаете, че накрая някой винаги плаща.

68

Анонимен

преди 7 месеца

200 000 лева кредит, лихва 2,1% =4200лева лихва .Сега посочения от него пример 200 000лева , лихва 3,5 % =7000лева лихва . Значи според него ако лихвата се увеличи от 4200 лева на 7000 лева , нямало проблем това било само 1 % , тъй де , нали няма той да ги връща , а само комисион ще взема . Само разликата в лихвите е 2800 на година , за 20 години 56 бондака ! Това е само лихва , главницата не я слагам

67

Даскал Кольо

преди 7 месеца

глупости........

66

Анонимен

преди 7 месеца

Защо са толкова високи цените....ами те толкова вървят ! Значи аз на отговор- те толкова вървят не участвам ! Имота струва толкова колкото някой плати за него , а не колкото пише на обявата .В Испания не вярваха , че цените могат да паднат 4-5 пъти , но през 2012 видяхме апартаменти продавани за 70 к евро , да се продават за 14 к евро , така , че спокойно , няма закъде да бързаме

65

Анонимен

преди 7 месеца

Вече паднаха цените на много места.Спадовете са над 50 % .Вие си пишете каквото искате

64

Франк

преди 7 месеца

Тоя брокер-шеф какво точно е завършил, икономика нещо? Ако може да ни се закълне и да гарантира с живота си, че през следващите 10 години лихвите ще са 2,2% го признавам!

63

Бобо

преди 7 месеца

Тази "инвестиция" в имот, с която излизаш на 0 след 40 години е за лу.мп.ен.и скарани с елементарната математика или за гангстери с черни левчета, преди смяната с евро.

62

До 68

преди 7 месеца

Не познавам нито един програмист, които да инвестира в имоти. Само слабоумните си мислят, че имотите са добра инвестиция, а програмистите като цяло, не са такива.

61

Хаха

преди 7 месеца

Киро Брейка харесва това!

60

Анонимен

преди 7 месеца

Хахаха, в държавата, която намалява със 100к годишно била най-добрата за инвестиция в имоти, айде стига бе.

59

Майна

преди 7 месеца

Чакай да вдигнат лихвите по заварените кредити ,ще има рев .....

58

Брокерка

преди 7 месеца

Шефе, друго ми каза миналата седмица, когато ме уволни.

57

Анонимен

преди 7 месеца

България като е най добра за инвестиране защо Уорън Бъфет , Рей Далио и Блекрок не инвестират тука ??? Те сега държат много пари в киш . Защо кешират а не купуват имоти в София ??? Ааа ... тъй де ,,инвестират,, Да си купиш дом било инвестиране .

56

Ванката

преди 7 месеца

Да бе, да! Най-грозната и неуредена държава в Европа!!! Нито инфраструктура, нито екология, нито транспорт, нито бизнес среда, нито чистота, нито отношения, нито законност, нито ... нищо, абсолютно нищо не е добро за нормален живот.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Да бе, да. Повечето изглеждат добре отвън само. Да не говорим за съмнителното качество на строежа и материалите.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Аз съм програмист и не купувам имотин ами продавам защото не съм толкова т.ъп да вярвам че този бслон ще продължи да се надуво още дълго