66

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Докато Хамас не освободи до един всичките заложници, единствено нещо, което ще влиза в Газа всеки ден, е тонове ракети и танкове.

65

Хаарец

преди 5 месеца

От израелския опозиционен вестник позовавайки се на доклад на израелската полиция вчера писаха, че атаката по публиката на стадиона е извършена с хеликоптер на ЦАХАЛ. Но разбира се никъде по западните медии няма да видите подобна информация. Продължавайте да си стоите в информациионния балон, там е топло, уютно, и няма угризения.

64

Анонимен

преди 5 месеца

Газа имат обяви война на Израел и нахлу в държавата им. Всъщност ООН трябва да спрат всички помощи за Газа, докато не върнат заложниците и не приключат с военните действия. Новините тук търсят сензация за пострадали цивилни в газа, но Хамас продължават всеки ден да стрелят по Израел (не по армията) и да убиват цивилни с ракети.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Ходил си да инспектираш техниката на Хамас ли? 830 млрд долара са платени от ЕС и САЩ на Хамас уж да строят училища и болници през годините. Както виждаме, болниците там всъщност са индонезийски, саудитски и т.н. Всички пари са потънали за оръжия и подземна инфраструктура. След като имат логистиката и възможностите с фалшив канадски паспорт да влязат в България и да взривят автобус на летище, не се съмнявай, че могат да копаят тунели.

62

Принципен

преди 5 месеца

И за тези, кито смятат, че сме путинофили. И Путин и Нетаняху са сатрапи, които ще си получат заслуженото. И докато святът най вече САЩ налагат всевъзможни санкции на Русия за агресията и геноцида сращу Украйна, за същите десйствия на Израел срещу Газа и палестинците си затварят очите. Явно доказателство, че живеем в свят на двойни стандарти и крайно лицемерие.

61

Анонимен

преди 5 месеца

Майната им на фактите, омразата е по-силна.

60

Ционистки фейкове

преди 5 месеца

Тунел набързо изкопан до основите на болницата. И за разлика от другите без никакво подсилване и на 5-6 метра дълбочина, явно много са бързали да обявят "доказателството".

59

аноним

преди 5 месеца

Защо светът не постави под съмнение лидерите на групировката, водещи богат и разточителен живот,вместо за всичко да обвинява израелският начин за прочистване на терористите,борейки се за оцеляване на държавата им!!!

58

Друг

преди 5 месеца

Хвани едните удари другите! И двете срани не са стока. Само дето едните се крият зад(в случая под) жени и деца. Пример са тези който първи избягаха от авганистан и сирия. "мъжете" избягаха и оставиха жените и децата там на талибаните!

57

Анонимен

преди 5 месеца

Няма по-изпипани лъжци от евреите. Нищо в съобщенията , идващи от армията им, не е истина. И в Ирак имаше заровени под земята химически оръжия, нищо не намериха, само разбиха Ирак /Американците и съюзниците им/. Израел , т.е САЩ, има за цел създаване на психоза със силно преувеличени новини, САЩ ги поддържа 100%. затова са силни. За тях едно бомбоубежище - значи тунел на Хамас. Жалко, че светът вярва или се прави , че вярва.

56

А всъщност

преди 5 месеца

Нищо не са "открили". Те го знаят отдавна. Този тунел е построен от самите израелци още по време на войната през 1982г. Има достатъчно информация за това.

55

Питам

преди 5 месеца

Взривиха ли тунела ?

54

Некъф

преди 5 месеца

Не бе, това е невъзможно! Тези тунели са на палестинците за да си съхраняват киселото зеле на хладно, а не да се укриват терористи от Хамас! Само като видях 12-13 годишни да се радват върху трупа на убита израелка и ми стана ясно колко мирни са всички палестинци. Бой по бурките докато ги изтрият от света!

53

Иван от ДС

преди 5 месеца

До 82 - Когато те америм, ще е моенудоволствиез да те разпитвам. Ще си кажеш всичко на втората минута, но ше те държа поне 16 дена. Хе хе хеее

52

Анонимен

преди 5 месеца

Израел се нвали, че бил открил 55-метров тунел под болницата "Аш Шифа" в Газа. Други казват, че цял бункер под болницата "Аш Шифа" в Газа бил построен преди години от израелтяните.

51

Антисемит

преди 5 месеца

Този път няма да остане еврейско лаййноо да се оплаква колко лоши са били арабите към невинните юдддйскките лаййнняя и колко горещо е било в крематориума. Няма да се харчат средства за газови камери и газ, направо във фурнаттаа!!

50

Анонимен

преди 5 месеца

Евреите ще подпалят света и ще ни хвърлят в огъня на глобална война, хаос и мизерия. За съжаление ни чакат много тежки времена.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Няма как Хамас да построи толкова дълги тунели нямат техника за това

48

Анонимен

преди 5 месеца

15000 мъченика по 100 девици! Един милион и полувина девственици, браво! Интересно, ако е мъченичка какво я чака?

47

Анонимен

преди 5 месеца

Сигурно,са ползвали тунела,за да се скрият,от ционистките терористи.