66

Грък

преди 6 месеца

Какво е пренасял ,че преставлява такъв интерес за тях ?

65

Анонимен

преди 6 месеца

Горко ни, слепия и корумпиран яху ни води за носа политиците, ще се сгромолясаме...

64

Анонимен

преди 6 месеца

Научавам чужди езици напоследък. Например-хуси. Па и те сигур си нямат на идея, що е то българин и бай ***. Те и за бай не са чували.

63

тъпомер

преди 6 месеца

Пази боже сляпо да прогледа,по точно *** и компютър.Някои хора имат проблеми с брадите си.Подържайте ги поне малко ,че много неугледни са бре.

62

Анонимен

преди 6 месеца

Жалко че не сме достатъчно зли като Нетаняху, иначе да сме им пуснали червени лазери от космоса да ги изпържим веднага!

61

А да помогне?

преди 6 месеца

Евреите бързо показват ясно, че пет пари не дават за кораба и флага му, щом на борда няма евреи. Теманетата на Денков и Габриел не значат нищо за тях. Просто, че са покорни, каквото се очаква от тях. Покажеш ли слабост с тях, си свършен. Разбират само от гьостерица.

60

787

преди 6 месеца

Предупредили са ,че ще удрят всичко еврейско .Какво дирят тия между шамарите.

59

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 67 Оказа се, че уж моралните по мюсюлмански либийци пътували по света са си лягали с плеймейтки тайно и са се заразили със спин после са заразили и жените си и така става епидемията от спин в Либия, ама натопиха нашите медици.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Слава на Аллаха .. Когато гласувате за някой , трябва да добре да помислите какво следва .. хиляди пъти анализатора и политици ви казаха , Племето на Предателите (Кирета ,Асеновци ) ще ни вкара във война... Нека Аллах ви помогне да прогледнете..

57

Анонимен

преди 6 месеца

Костадин Костадинов - премиер!

56

Анонимен

преди 6 месеца

Братските ЕС и САЩ ще ги освободят.

55

Христо Христов

преди 6 месеца

Тагаренко бързо да обявява мобилизация на евреите у нас. Поне 10000 да им прати да защитават Израел. Ако не може да събере цифрата, да хване гласуващите на 2 Април за ЕС и НАТО. Но от тях трябва да излови поне 100000. Все пак 1 богопомазан струва много повече от 10 балкански про'с'така. ПП. Напълно позитивен съм и към едните, и към другите и към Тагаренко.

54

Инсценировка

преди 6 месеца

Хахаха айде айде и Путеняху не е знаел че тръгва кораба на там и да го възпре ли, ае ае това е доказателство за пореден път че Нетаняху обрича и нарочено изпраща собственият си народ на гибел, и по този начин показва отново че терористът е той. Аз се съмнявам че даже изпраща кораба там съвсем целенасочено, сега ще изкара и йемен терористи като Палестина, и ще ги подлага и тях на Геноцид хахаха

53

Анонимен

преди 6 месеца

Медиците в Либия бяха натопени на Моамар Кадафи и нямаха вина . Една от любовниците му бе рускиня . В последствие фирмата в София , която ги прати . Забрана и ги остави медиците в затвора. Европейската общност ги спаси с жената на Саркози

52

Ами Разбира се

преди 6 месеца

нали Денку и Гейбриъл за това се Срещаха със СатаНяху - да наредат Сценарият и Далаверата, как ще се Оправдават Милиардите Плащания от Българите към Ционистите!

51

Анонимен

преди 6 месеца

Става въпрос за двама българи, които всъщност са евреи

50

Анонимен

преди 6 месеца

Нетанаху може и да лъже....................Денков да не се помотва, ами да провери информацията от независим източник....................то на евреин вяра много да нямаш!!

49

Анонимен

преди 6 месеца

До55. Нашите медици в Либия . Бяха с разрешение за работа от съветско - руска фирма,но със седалище в София. Защото правата зад граница се дават на България по международен стар закон.1952г. подписан от Сталин малко преди да умре. И той съществуваше до влизането ни в ЕС 2006г.

48

аха

преди 6 месеца

Явно корабът е с израелски флаг, затова е отвлечен.................БГ-моряци са се оказали на неправилното място в неправилното време............лош шанс.............сега Денков вместо да се снима с Нетаняху, да вземе да спаси моряците................ясно е,че Израел още дълго време ще е във война !!!

47

Анонимен

преди 6 месеца

България не е още възстановила правото да е морска страна . То и бе взето от СССР След това се представлява от други компании и държави Панама, Русия преди двадесетина години не позволи да имаме собствен морски флот за международни води.. кораба които води учените до Южния полюс е изключение