194

Анонимен

преди 9 месеца

Авдеевка ще я вземат ,руснаците, както Артьомовск, после какво следва?!

193

Анонимен

преди 9 месеца

пълни глупости русия няма да спре няма да остави киев и украйна

192

Shark

преди 9 месеца

Хаха, байДанчо усети че губи много. И това стана след разговорите с китаеца, които очевидно не са протекли така, както на склеротика му се е искало. Ще загуби и изборите. Сега се чуди как да намали загубите и ще кандърдисвва Путин за замразяване на конфликта. Смешни кравари.

191

хахахаа

преди 9 месеца

"напът" явно трайно е влязло в правописния коректор, ако изобщо някой ползва такъв в този сайт, като пише статиите...

190

10лева

преди 9 месеца

Пълни глупости. Загубите на Украйна и компания. Ще са катастрофални.

189

Деди

преди 9 месеца

Ками, Ками, джурналка си ама си скарана с постройката и изразяването чрез разбираеми и правилни конструирани изречения. Как да те чете "простичкия" човек, та нали за него пишете тези публикации? Пиши простичко, без "завъртулки"!

188

Христо Христов

преди 9 месеца

Русия трябва да замрази конфликта когато има обща граница с Румъния. Всичко друго е провал.

187

Христо Христов

преди 9 месеца

Срещата на Хегемона Си с бай дън имаше същия нулев ефект като тази с блинкен и йелън. Срещата с бизнесмените беше друго нещо.

186

Анонимен

преди 9 месеца

До Стефан - Ако някой си мисли, че отношенията между Китай и САЩ ще се затоплят в близките 50 години, той много се лъже.

185

Анонимен

преди 9 месеца

За Русия е ясно. "Замразяване" на конфликта за тях означва, Киев да спре да се бори, а с така завзетите територии, на практика си е победа за Русия. За САЩ е малко по-сложно. Май с тая нова война в Газа, както и проблемите край Тайван, сметкат аизлиза, че дории да бият Русия, няма да може да си избият инвестицията и в моемтна сме на фаза "да редуцираме загубите си".

184

Анонимен

преди 9 месеца

да бе да... ние колците с доматите ги ядем

183

Анонимен

преди 9 месеца

Русия може да си води войната преспокойно още поне 10 години. Какъв интерес има да замразява конфликта? Русия няма никакъв интерес да замразява конфликта, но Бай Дън е на зор наистина, че идат избори и много недоволни американци, чиито данъци изтичат в няква си Укра.

182

Стефан

преди 9 месеца

Русия няма избор кому да продава. Китай и Индия са единствените големи клиенти за петрола а сега и златото (Хон Конг). Могат да купуват и да не. Фактически цените се определят от клиентите. Колкото по-безиходна е позицията на Русия, толкова повече печелат прекупвачите. Ако някой си мисли, че затопляне на отношенията САЩ Китай може да стане без това да е за сметка на Русия, много се лъже.

181

Ха ха

преди 9 месеца

Нормално е за мозъчно промитите и свикналите да копи-пействат инструкции тролейчета да не могат да повярват в ИСТИНАТА. На едните мозъкът им не може да го осмисли, на другите не им плащат за да мислят толкова. Приемете го. Медийните локуми и инструктажите от "приятелски посолства" не са еталон за истина. РЕАЛНО, САЩ и Русия ПЕЧЕЛЯТ НАЙ-МНОГО ОТ ТАЗИ ВОЙНА . ФАКТ. САЩ спечелиха милиарди от продажби на оръжие в региона а Русия сполоти около себе си държавите от БРИКС/Новия СИВ. Укрия ГУБИ ВСИЧКО.

180

Смех

преди 9 месеца

Ох, пак мокри сънища на руските хибридки.

179

Анонимен

преди 9 месеца

До Гадняр съм - "ЧЕСТИТО НА Г-ЖА ГЛОРИЯ от Русе." Не е от Русе ;)

178

Институт на глупаци

преди 9 месеца

Като чуя институт веднага ми изкачат душевно болни изтрещелци, продадени за жълти стотинки, пишещи небивали глупости.

177

Дядката

преди 9 месеца

В тоя сайт само лъжи и глупости се публикуват!

176

Фикрет

преди 9 месеца

Само Глория я пее по-добре от мен. Но пък, г-жо Глорийо, с тези за Детелините и Имало майката, нямада можеш. БЕЛИТЕ МАНАСТИРИТЕ. Но пък, ако съвсем случайно ми го дадеш верния първи тон, дори и за БЕЛИТЕ ЩЕ ТЕ НАДПЕЯ. Моля те, не ми се сърди. росто съм по-голям от теб. А и ги знам нотите.

175

Певец

преди 9 месеца

Ами, Глория си ми е приятелка. Ще се надпяваме ли, хубавице ? Само кажи кога искаш. Ние свеси толкова различни, но пък си ги обичаме тези хубавите нашите си и народните. ПЕСНИТЕ ГЛОРИЙО. Мен скоро няма да ме няма. Тези с гълйбите да си ги пеят политиците. Ти ще си с БЕЛИТЕНИ МАНАСТИРИТЕ НИ. Аз пък, с ИМАЛА МАЙКАТА НИ. Остави я тази мъка г-жо Глорийо. Просто си ги пей. Аз също си ги пея. А и си броя парите. Позволи ми да управлявам твоите. Губят ти ги, мацко. Не са професионалисти, като мен.