12

НА ФОТОТО..

преди 9 месеца

ЕДИН ОТ НОВАТА СГЛОБКА НА ПРОМЯНАТА В СОФИЯ, ВАРНА И БЛАГОЕВГРАД....

11

Тая

преди 9 месеца

Фъндък,взе парите за тия дървета и сега се кефи.

10

пожелание

преди 9 месеца

Сега фандъковата мафия да плаща милион за обезщетение !!По цял ден си клатят краката в топлите кабинети ,а никой не ходи нищо не проверява !

9

Анонимен

преди 9 месеца

Конкурсът за рязане на дървета в София е минал преди няколко месеца. Явили са се няколко фирми с оферти за обработено дърво от 300лв до 3000лв. Конкурсът е спечелен от фирмата предложила 3000 (три хиляди) лева на дърво, драги ми столичани!

8

Ванката

преди 9 месеца

Трябваше да е там, когато пада дървото - така щеше да е по-полезен.

7

Никос

преди 9 месеца

И какво като е отишъл на място. Ще вдига тополата или ще ремонтира колата.Много са смешни всички с тези посещения безсмислени. Само за самореклама.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Терзиев - кмет на затвора в Белене. Това ще му е много даже. Хасан ще министър на финансите там. Ще делка цигарите и ще прави бюджет. Денков ще направи сапунче, което да се изпуска по-често. Киро акъла ще е шита на затвора, а Магарев ще е жабата ба всички. Зурльовски и Тиквун ще са в една банда, а Доган, Маджо и Крипто Иванов в друга.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Терзиев, че е некадърен, некадърен е. Ама чак да слагате снимка на това същество като говорите за него е голяма обида. Аз мислех, че аз не харесвам синчето, ама вие явно съвсем не го тачите..

4

По същество

преди 9 месеца

ОтрочеТО де стана кмет и само глупости прави в София. За една седмица позволи погрома с футболните хулигани и агресивните полицаи и сега ще реже дървета, защото е паднало едно. Оставка бе, кр'адец на избори! Даже Бог ти дава знак, че не те иска.

3

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Кандидатът на ***... Тия от сайта са баси некадърниците!

2

Анонимен

преди 9 месеца

До 1 Хаха, както са си признали в съседната статия, окончателно са изгубили връзка с кораба майка.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Кой е тоя на снимките?